Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına: FIFA Street Demo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
15.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bu sefer futbol oynamak için yeşil sahalara değil, sokaklara iniyoruz. Sıcağı Sıcağına köşemizde farklı bir konseptle FIFA Street demo karşınızda.

• bsc ekibi tam ihtiyacım olan şeyyyy
  • Yanlış bilgilendirme mevcut. Demoda level atladığınızda verilen skill pointler ile oyuncu yeteneklerinizi geliştirebildiğiniz gibi Level 5'e kadar açılabilen Skill moves'ları o puanlarla satın alıp kullanabilirsiniz.
  • cok ıyı omlus elinize saglık gercekten dolu dolu bi demo
  • Sanki beklediğim gibi olmayacak yaa. Fifa street 2 deki atmosferi göremedim. Sokakta maç göremedim , daha çok kapalı özel alanlarda zengin maçları gibi. iki taş , bir top , birde futbola müsait bi sokak aralığı olsa sokak futbolu havasını sonuna kadar hissederdim. Ayrıca oyuncuyu gaza getirecek müziklerde yok gibi. Umarım aldığımda bunları yazdığıma pişman olurum.
  • Keşke pcde olsaydı bu oyun, herkesde ps3 yok nede olsa ..
  • Hala PSN'den indiremiyorum oyunu, eklenmemiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=red]Dirt 3 Video İnceleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Müthiş oyun olmuş gerçekten,inanılmaz zevkli,grafikler harika...usa psn'den indirebilirsiniz,ben dun gece oradan indirdim
  • ps vitaya da gelir mi acaba mu oyun
  • Senelerdir fifa oynuyorum bu hareketleri bir türlü yapamadım.
    Oyun bana göre değil heralde.
  • Erdinç abinin Ersin abiye "senin azmanlar sahaya çıktı" demesi, Ersin abinin de gol kaçırdığında "aha" demesi video arası enstantene sayılacak kısımlar...Ağzınıza sağlık...:))))
  • Ersin'in kol çin malı kesin :D
  • USA PSN'den denedim,çok güzel.Özellikle EA'nin uğraşmış olduğu belli.BSC ekibinede teşekkürler,böyle kayıttan sonra yorum yerine canlı yorum yapmak daha güzel olmuş.
  • 05.42'de benim pro atmış yine golünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat_60 -- 29 Şubat 2012; 22:39:41 >
  • fifa street gerçekçi bir yapıya bürünmesi oyunun kalitesini gerçekten daha da yükseltmiş...ayrıca inceleme için teşekkürler
  • Ya arkadaş bsc tam futbol hastası :D Benide alın ekibe motorsporları manyağı olarak dehşet inceleme yaparım heee :D
  • Sokak Futbolu ile alakası yok resmen Salon Futbolu önceki arkadaşın dediği Gibi Zengin Futbolu Sokak Atmosferini Yaşatması Lazımdı Zaten Fifa sokak futbolu yapamıyor önceki serilerde berbattı Arcade tadında olması lazım sokak futbolunun..
  • PES'in FIFA üzerindeki dayanılmaz baskısı... FIFA ekibi yenilik yaratıp bir nebze olsun paçayı kurtarmaya çalışmışlar sanırım. Ama olmuş mu? Bence ı-ıh...
  • [sizer=red]Sıcağı Sıcağına: FIFA Street Demo

Hala favorimdir.
  • Urban freestyle soccer mı o
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.