Şimdi Ara

Sibirya kurdunun kulakları doğuştan dik olmuyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Biraz önce arkadaşın arkadaşından sibirya kurdu yavrusu aldım daha 20 veya 30 günlük diye düşünüyorum. Sibirya kurdlarının google da fotoğraflarına bakıyorum doğuştan dik gibi duruyor ama bu köpeğin kulakları dik değil. ikincisi beyaz tüylerinde kahverengilik var ya da kirli. Acaba kırma bir köpek mi ?

     Sibirya kurdunun kulakları doğuştan dik olmuyor mu ?
     Sibirya kurdunun kulakları doğuştan dik olmuyor mu ?







  • Dediğiniz gibi Türkiye'de özellikle el altından satılan köpekler kırma oluyor. Sizinki de kırma gibi görünüyor.

    Kırma veya safkan, önemli olan güzel bir dosta sahip olmak.
  • Sibirya kurdu tek veya çift ton renkten oluşur. Siyah, kayverengi ve beyaz gibi üç renk birden bulunmaz. Kulak ve kafa yapısından da net olarak anlaşılacağı üzere köpek çok tatlı bir melez. Köpek 60 gününü rahat doldurmuştur. Kulaklar kurt kulağı değil dikleşmez bu nedenle.

    Bunları yazıyorum ama umarım ırk sapıklığın yapıp hayvanı perişan etmezsiniz. Şunu da belirtiyim Golden, sibirya kurdu, alman kurdu vs. her ne kadar ülkemizde yaygın olsa da. Çok büyük çoğunluğu melez. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi hepsi merdiven altında üretilen ve el altında satan insanlar. Irk onaylı bir golden yavrusu bile 1000TL gibi bir fiyata satılıyor. Ortalama bir alman kurdu yavrusu 2000TL yi buluyor. Bu nedenle böyle köpeklerin ücretsiz sahiplendirildiğini kolay kolay göremezsiniz.

    Yavru çok sevimli. Tüyü kadar ömrü olur umarım. Aşılarını yaptırmayı ihmal etmeyin.




  • Köpeğin annesi ve babası sibirya kurdu diğer yavrular normal sibirya kurdu ama tek bu yavru kırık. Bir önce ki genetikten gelen birşey herhalde. Yavruyu tabi ki büyüteceğim. Eminim bir çok cinsten daha tatlı olacak.
  •  Sibirya kurdunun kulakları doğuştan dik olmuyor mu ? Sibirya kurdunun kulakları doğuştan dik olmuyor mu ?




  • Maşallah çok güzel bir yavru
  • Bir kere Maltepe sahilinde bir yavru cavalier King Charles spaniel görmüştüm yavruydu ve çok güzeldi minik bişeydi görünce alıp sevmek istedim aldım sevdim yattı sırt üstü uzandı sevdim daha çok küçüktü. Sahibi 15 yaşlarında bir kızdı o da sevmişti seviyormuydu bilmiyorum ama sevip evine almıştı ve bana bu köpegi pet Shop dan aldım ama King Charles'in burnu daha küt bunu verip başka bir King Charles alacağım demişti. Sanki elbiseden bahseder gibiydi sanki onu verip diğerini alınca herşey çözülecekti. Sanki o köpek bir canlı değildi hala aklıma geldikçe sinir oluyorum. Biz bizim zekamızda olmasa da gerçekten sizi seven bizi görünce gerçekten sevinen bunu görmenizi isteyen bir canlı ile beraberiz. Köpeğim eve geldiğimde öyle çok seviniyor ve kendinden geçiyor ki bu hissi bir insanın yaşadığını yada gösterdiğini muhtemelen kimse göremeyecek. Kulak şekli değişebilir benim köpeğimin beş aydan sonra kulakları dikilmeye başladı bence ona şans verin onu sevin kulak sarkık olmuş dik olmuş önemli mi bilmiyorum ama o köpek sizi eminim şimdiden çok seviyordur ayrıca ne fark eder ki dik olmuş yatık olmuş. Irk standartlarına uyması bu kadar çok mu önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgrp -- 4 Şubat 2017; 21:48:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.