Şimdi Ara

Sultan Papağanı besleyen var mı? Zor mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben sultan papağanı beslemek istiyorum ancak daha önceden herhangi bi tecrübem yok. Zor mudur çok öterler mi hani gece boyu öter mi bazen mesela? Fiyatları nasıldır bana kafesiydi yemiydi maliyeti cok pahalı olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oğlum benm bi derdim yok lan illa asosyalim sevgilim aldattı yurtdışına cıktım diye mi konu açayım

• Çok öten bir kuş değildir. Ama sahibiyle bağ kurar ve sürekli kafeste tutarsan kafayı yer söyleyeyim. 1-2 sene önce fiyatı 80 liraydı. Çok küçük yavru bakıyorsan azıcık daha fazla olabilir. Ama fiyat aralığı geniştir iyi araştır o yüzden. Gece öten bir kuş değildir ama sabah erken uyanıp sıkılınca ötebilir.

Sultan papağanı papağan beslemek isteyenler için başlangıç tecrübesi gibi bir şeydir. Yani bakımı kolay-orta orası zorluktadır. Tuvalet eğitimi bile verebilirsin hayvana uğraşırsan.

Maliyeti sana kalmış. Yuvarlak kafes alma sakın psikolojilerini bozduğu bilinen gerçek. Büyükçe almaya bak ve sık sık kafesinden dışarı çıkar. Uçsun hayvan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim yazlikta komsumuzda ve benim yakin arkadasimda var bu turden bir papagan. Evin krali gibi hayvan. Kafesi aciksa odalari tek tek gezip bagariyor hayvan. Sabah horoz gibi bagarmaya basliyor. Biz ejderha diyoz hayvana.

Ama gece uyutmadigini falan duymadim hic evde 5-6 kisi kaliyolar. Gece ustunu ortuyolar sikinti olmuyo heralde. Yaslandi bir de artik sesi cikmiyor ama bagirmalari meshurdur sitede..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavru alman gerek ilk tecrübe olacaksa sakın büyük alma ben öyle bşr aptallık yaptım ve başkssına verdim ücretsiz.

Bakımı kolay ama alışması gerek alışırsa en iyi dostun olur ama alıştıramaz isen devamlı öten bir hayvan olur.

Bunun dışında kafesin kare ve üstü açılan ve o üst tarafa tünek konulan yerden olması gerek. Kafesin fiyatı 150 tl civarı. Yavrusu ise 200 tl civarında.zaten normal kuşu 100 tl ye satıyorlar.

• Gye_Baek kullanıcısına yanıt
    Petshoplarda hep yetişkin mi satıyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: ennnes58

Petshoplarda hep yetişkin mi satıyorlar?

Yavru da yetişkin de satılır yavru araştır derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.