Şimdi Ara

Babil.com hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu siteyi daha önceden kullanan var mı ? Uygun fiyata kitaplar var ama tam emin olamadım. deneyimlerinizi paylaşarak yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.babil.com/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    pırıl pırıldır Moskova...
  • DegmesinYagliBoya kullanıcısına yanıt
    internette pek şikayet görmedim ama sıkıntısı web sitesi çok yavaş sanırım. sizin hiç bir sıkıntınız yok değil mi?

pırıl pırıldır Moskova...
  • DegmesinYagliBoya kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için teşekkürler

Orijinalden alıntı: Sıkörtıl

yorumunuz için teşekkürler
    9 kitaplık alışveriş yaptım şimdiye kadar bu siteden, hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Paketlemede fena değil. Genel itibari ile güzel bir kitap satış sitesi.

Orijinalden alıntı: janjanahmet

9 kitaplık alışveriş yaptım şimdiye kadar bu siteden, hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Paketlemede fena değil. Genel itibari ile güzel bir kitap satış sitesi.

Alıntıları Göster
    Gönül rahatlığı ile alabilirsin.
    11 yıl önce açıldı
    reyontek.com Sitesi Hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel bir siteye benziyor.Burayı da deneyebilirim ileride fiyat uygun olursa.

Orijinalden alıntı: ratch

Güzel bir siteye benziyor.Burayı da deneyebilirim ileride fiyat uygun olursa.
    Calibro Touch Lux aldım kargo hızlı bi şekilde ve sağlam olarak elime ulaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser3424

Calibro Touch Lux aldım kargo hızlı bi şekilde ve sağlam olarak elime ulaştı.

Alıntıları Göster
    Siteyi bende inceledim şimdi ve gerçekten fiyat olarak da uygun geldi. Bu ve benzeri önerebileceğiniz siteler var mı? Bir de direk kredi kartı ile alışveriş yapılsa bir sorun olmaz değil mi? Hiç denemediğim için soruyorum. Yoksa sanal kart ile mi alışverişinizi yapıyorsunuz.

Orijinalden alıntı: 2pacmania

Siteyi bende inceledim şimdi ve gerçekten fiyat olarak da uygun geldi. Bu ve benzeri önerebileceğiniz siteler var mı? Bir de direk kredi kartı ile alışveriş yapılsa bir sorun olmaz değil mi? Hiç denemediğim için soruyorum. Yoksa sanal kart ile mi alışverişinizi yapıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    babil,idefix,kitapyurdu,d&r buralardan alabilirsin sıkıntı olmaz ben sanal kartla yapıyorum alışverişlerimi normal kartla internet alışverişine açık değilse bankayı arayıp açtırman gerek sanal kart da böyle sorun yok

• f0rester kullanıcısına yanıt
    fiyat konusunda peki en uygun hangi site sizce hangisini önerirsiniz? Babilde 30 lira ve üstü alışverişlerde kargo ücretsiz bu mesela beni cezbetti. Diğerlerini incelemedim gerçi onlarda da illa ki vardır güzel fırsatlar. Sizin tercihiniz neresidir alışveriş yapan birisi olarak?

Ben kitapyurdunu kullanıyorum, o yüzden size de kitapyurdunu tavsiye ederim. Babil ile fiyatları karşılaştırdım, babilin fiyatları yüksek geldi bana. Kitapyurdunda 10tl üzeri alışverişe kargo 1tl, 20tl ve üzeri alışverişe kargo ücretsiz.
  • Ben de yakın zamanda deneyeceğim.

Orijinalden alıntı: d4rkness

Hangi kitaplara baktınız da fiyatlar uygun geldi? Ciddi olarak soruyorum, diğer sitelerle karşılaştırma yapmak için.

Ben kitapyurdunu kullanıyorum, o yüzden size de kitapyurdunu tavsiye ederim. Babil ile fiyatları karşılaştırdım, babilin fiyatları yüksek geldi bana. Kitapyurdunda 10tl üzeri alışverişe kargo 1tl, 20tl ve üzeri alışverişe kargo ücretsiz.
    Hmm gerçekten uygunmuş. Ben sadece kitap araştırması için kitapyurduna bakıyorum. Hiç online alışveriş yapmadığım için bilgim yok yani. Bugün bir kitapevinde Yaşar Kemal'in Binboğalar efsanesi kitabı 20 liradı babilde 12 13 civarıdı ondan ilgimi çekti. Şimdi kitapyurdunada baktım orada da 13 lira bişi farkemiyormuş. Peki aldığınız kitapların elinize ulaşması ne kadar sürüyor? Direk eve teslim değil mi?

• 2pacmania kullanıcısına yanıt
    Eve teslim yapıyorlar.Genelde 2 güne kargo elinize ulaşır.

Orijinalden alıntı: 2pacmania

fiyat konusunda peki en uygun hangi site sizce hangisini önerirsiniz? Babilde 30 lira ve üstü alışverişlerde kargo ücretsiz bu mesela beni cezbetti. Diğerlerini incelemedim gerçi onlarda da illa ki vardır güzel fırsatlar. Sizin tercihiniz neresidir alışveriş yapan birisi olarak?

Ben daha önce idefix ve kitapyurdundan alışveriş yaptım kitaplarda bazen ufak tefek hasarlı geliyor örneneğin kapak kısmının alt tarafı kırışık filan babili ilk defa deneyeceğim yarın gelecek kargo bu arada 20 lirayada ücretsiz kargo var idefix ve kitapyurdunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rester -- 6 Kasım 2014; 20:55:31 >
    Ulaşma kısmı kitaptan kitaba değişiyor, kitapların belirli bir tedarik süresi var. Sepetinizdeki tüm kitaplar aynı gün tedarikli ise 2 iş günü, sepette 1 gün tedarikli kitap varsa 3 iş günü, sepette 3 gün tedarik süreli kitap varsa 5 iş günü olarak değişiyor. Yaklaşık 1 yıldan uzun süredir kitapyurdunu kullanıyorum, siparişte yazan sürede geliyor. Erken geldiği oldu ama geç geldiği olmadı şu ana kadar.
  • d4rkness kullanıcısına yanıt
    Şimdi kitapyurduna üye oldum fakat fatura bilgisi bölümünde şirket adı filan diyor. Şirket bilgisi sormasını tam anlayamadım. Orasını anlayamadım. Vergi numarası felan diyor. Yani siparişe düzenlenecek fatura bölümünde. Oraları nasıl doldurucaz?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.