Şimdi Ara

Yokuşta deviri düşen araçlar (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
5
Favori
20.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5 vgt accent eradan sonra 1.3 mmultijet linea ölüm gibi gelmişti. Bırak vites küçültmeyi dik rampada inadına vites büyütüyordum eskiden. Linea baya hantal era'ya göre. Dik yokuşlarda hemen vites küçültüyorum artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

quote:

Orijinalden alıntı: ceykıb

Kusura bakmayın ama yokuşta arabayı kaldıramayan şöför değildir. Bugüne kadar 1.0 dan 2.0 motora kadar bi sürü araba kullandım daha hiç yokuşta kaldıramadığım araba hatırlamıyorum. Gavur el freni diye bişi yapmış:) çek el frenini ayağını yavaşça debriyajdan kaldır araba kafasını kaldırmaya başladımı indir el frenini devam et.

Bayanlar neyse ama yokuşta el freni ile araba kaldıran kendine şoför demesin. Debriyajın kavrama noktası denilen birşey var, yani o varken el freni kullanmak çok amatörce

Debriyaj volan baski balata degistiredur ben o siralarda yine el freni ile kalkiyor olacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk arabam 2000 model Renault Kangoo 1.4 RTE. Araba yokuşu görür görmez ben yokum diyordu.

• zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Ağlattın

• 1. viteste bile gaz yiyememesi garip geldi. Go kart değil sonuçta minimum 90 beygir bi araç nasıl 1. viteste zorlanıyor
  • Corsa dizel 4ten 3e, accent era dizel 4ten 5e geçerdi. ;-) Terios 1500 cc 3ten 2ye düşerdi. megane 2 1600 cc benzinli otomatik vites ise 2ye gecemezdi. 2ye gecip, 1e düşerdi. Aynı yokusta yaptığım denemeler.

• 1.4 broadwayımle karadenızden antalyaya tatıle gıttım 3.500 km yol yaptım anttalyadan dönerken antalya konya arasındaki yokuşları bilen bilir aşırı yokuş olmasada uzun soluklu yokuşlardır

3 kişi 3 valiz . aracım 5 viteste benzinli hiç boğulmadı hatta maşşallah 500bin km de idi 5 ci viteste olmasına rağmen gaza bastımmı hızlanıyordu bıle helede kaptırdımmı 90 la duz yol gibi gidiyordu durumuna göre çok iyiydi
  • Alfa 145 var 1.4 ts 103 hp sile ist- ist sile yokuslar var

3000 devir ile 5 vitesde girersem hiz 100den 80 e dusuyor 4 e attimmi gene hiz artiyor. Ama 5 ilede cikabiliniyor.

4000 devirde girersem her turlu bayilmadan cikiyor arac klima falan da acik sekilde

• Magirus nedir bilir misiniz ey ahali. 1. Viteste kalkmak için lastiğin yüzeye temas etmesi yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U.C.Y -- 25 Haziran 2015; 4:59:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Astra 1.3 cüler gelmemiş hala

Evleri yokuşun bitiminde galiba

Not: Eski aracım 1.3 Astra idi

Eski 111.Yıl kullanıcısı olarak hiç öyle bir durumla karşılaşmadım, Klima açıldığında kalkış çok zor oluyor ama

• Konuyu Biraz Canlandırayım.(hortlatmak gibi olmasın )Fiorinodan sonra berlingoya gectik.Sıkıntı yoktu.Yokuşta ivmeliyor ve baýılmıyordu.Şımdi Doblo 1.6 premio aracımız var.Babam fiorinodan dolayi 1.6 aşagı istemedi.Doblo şuana kadar hiç can sıkmadı.Hill holder sayesinde dik yokuşta dursan bile arac rahat kalkıyor.Alacak olanlar 1.6 alsın pişman olmazlar.Bu arada burdaki yorumlar araç alacaklara faydalı oluyor.Varsa göruslerimiz yazalım.Aracınızı objektif degerlendirmeniz otomobil alacaklara faydalı olur.İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Kafası

1.5 vgt accent eradan sonra 1.3 mmultijet linea ölüm gibi gelmişti. Bırak vites küçültmeyi dik rampada inadına vites büyütüyordum eskiden. Linea baya hantal era'ya göre. Dik yokuşlarda hemen vites küçültüyorum artık.

Hocam fiorino kullanirken yokuşta vites küçültmeyince araç gaz yemiyordu.Mecbur vites kücültüyordum.Fakat bu 2 bin devirin altındayken oluyordu.Bizim arac 1.3 75 bgdi.Sizin linea daha performanslidir beygiri yüksek

• Vites kucultmeden cikilmaz tabl

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

Vites kucultmeden cikilmaz tabl

Hocam haklısınız ama bazı araçlar var vites küçültmeden çıkıyorsunuz tabiri caizse ivmeliyor yokuş yukarı.Galiba tork degerinden dolayı.

• Bmc levend, 1.8 düz motor 52 beygir 1300 kg civarı kamyonet

• ceazr27 C kullanıcısına yanıt
    Babamda doblo var 1.3 2 ci vlteste kaldirir 3 cu vlteste 4 bin devire sokar 5 ci viteste 70 le gider sonra yokus cikmio surucuden surucuye fark var adam zevki icin vites attirmiyor arac titriyor umrunda degil sonra tamire

• ben 90 hp megane 1 araba ile rampalarda zorlanıyordum. 1. vites bile bazı yerlerde stop edebiliyordu gazlıydı. şimdi 1.5 dizel kia cerato ile mutluyum.
  • 2001 focus beni mahvediyordu. 2015 focus aldim benzinli ama aynı yokuslarda kullanamadim henüz.

• 1.3 mjet palio ile yokuslarda araba vites istiyor bastıkça.çok memnunum.Allah bozmasın
  • Corolla sinifina gore bu konuda cok iyi.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.