Şimdi Ara

Yokuşta deviri düşen araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
5
Favori
20.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar.Kullandıgınız hangi araçlar yokuşta bayılıp devri düşüyordu.Önce ben başlayayım.Transporter aracımız yokuşta şahlanıyordu.1 devirde bile gaza bassanız gazı yiyordu.Sonraki arac ise fiorino.kesinlikle pişman etti bizi.dik yokuslar ölümdü.1 viteste bile devri düşüp istop etmişti.2 vites çıktığımız yokus yok gibiydi.Şimdi Berlingomuz var.1.6 92 hdi motor.aynı Ww gibi 1 devirde bile gaz yiyor.yokuslarda şahlanıyor.2 ile cıkıyor.Gaza bastıkca devri düsmüyor hemen yükseliyor.Sizler de tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen dizelleri örnek vermişsin bide 1.2 clio benzinliyle dene yokuşları arkada 3 kişi yokuşta farklı heyecanlar yaşadık 4 e atsak yok 3 e atsak yok sonunda 2 de yedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayrullahKNY

sen dizelleri örnek vermişsin bide 1.2 clio benzinliyle dene yokuşları arkada 3 kişi yokuşta farklı heyecanlar yaşadık 4 e atsak yok 3 e atsak yok sonunda 2 de yedi

Bizde köyde fiorino ile yaylaya cıkarken (ne cesaretse) önde araç durdu.Bizde durmak zorunda kaldık.arac kalkmıyor.3 defa üst üste stop.yol toprak ve rampa.Babam baya sinirlendi.4 kişi araçtan indik.bende arkadan ittim.Zorla cıktı eşek beygiri.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceazr27

quote:

Orijinalden alıntı: HayrullahKNY

sen dizelleri örnek vermişsin bide 1.2 clio benzinliyle dene yokuşları arkada 3 kişi yokuşta farklı heyecanlar yaşadık 4 e atsak yok 3 e atsak yok sonunda 2 de yedi

Bizde köyde fiorino ile yaylaya cıkarken (ne cesaretse) önde araç durdu.Bizde durmak zorunda kaldık.arac kalkmıyor.3 defa üst üste stop.yol toprak ve rampa.Babam baya sinirlendi.4 kişi araçtan indik.bende arkadan ittim.Zorla cıktı eşek beygiri.

Allah yokuş çıkartmasın

• Yokuş çıkamayan araç yoktur, vites küçültmeyen şoför vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: hackersun

Yokuş çıkamayan araç yoktur, vites küçültmeyen şoför vardır

Evet haklısın fakat dik yokuşta 1 vites bile devri düşüp stop eden araba var.Örn:fiorino ben cok yaşadım.Fakat aynı şey 1.6 1.9 araçlarda yaşanmıyor

• 2009 corolla 1.4 d4d motoru yetmezmis gibi bir de gaz pedali bozuktu bizi pisman etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 28 Ekim 2014; 18:04:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yokuş çıkarken vites değişimi
    11 yıl önce açıldı
    Yokuşta Devir Düşmesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ceazr27 C kullanıcısına yanıt
    biz d2 kasa 1.3 dobloyla rampalarda sıkıntı çekmiyoruz.yaylalara bile rahat çıktık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackersun

Yokuş çıkamayan araç yoktur, vites küçültmeyen şoför vardır

küçültse de çıkamayan araba olmaz mı 1.2 clio bagaj dolu 4 kişi yokuşlu bir yol da video lu anlatım yaparım bi ara
  • 1.6 tipom vardı. Torosları tırmanırken 1. Vitese kadar düşüyordum... Şimdi i30 var , tip onun 1 le çıktığı yeri 4 le çıkıyor

• Şimdi bir gelir, okullar bugün ve yarin tatil diye laf sokar...

• quote:

Orijinalden alıntı: 55smsn

biz d2 kasa 1.3 dobloyla rampalarda sıkıntı çekmiyoruz.yaylalara bile rahat çıktık.

Bizde cıktık fakat devri 3 binde tutmak zorunda kaldık.Yüksek devirde sıkıntı yaşanmıyor fakat arabaya zararı çok.Kaporta çiziliyor yerden seken taşlar yüzünden.Zaten devir düsünce araba stop ediyor rampalarda.

• Astra 1.3 cüler gelmemiş hala

Evleri yokuşun bitiminde galiba

Not: Eski aracım 1.3 Astra idi
  • Subaru Vivio

• Beygir başına düşen kilogram değeri yüksek olan, benzinli atmosferik araçlar,

rampayı .ıçından soluyarak çıkar...

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olorin_ -- 28 Ekim 2014; 15:44:26 >
  • 1.2 16 v yokuşda en kötü motor.

• hackersun kullanıcısına yanıt
    5 kişi ile dik bir yokuşta durmuşsanız ne demek istedigimi anlarsınız

• ceazr27 C kullanıcısına yanıt
    Yükü kavramaya verince kalkamayabilir ama yükü el frenine verip kalkması lazım.

• 1.4 16v clio hb otomatik vites, tüplü yokuşlarda ayakta kalan son beygir olarak arabayı ben cekiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_MuKa -- 28 Ekim 2014; 15:56:49 >
  • Pederde 1.2 clio var 16v. Yokuşu bırak düz yolu çıkmıyor. Ama o onla mutlu sen karışma diyor bana. Max hız 80 kullanır arabayı.

1.4 tdci fiesta. Yokuşta bayılan araçlardan.

1.3 multijet fiorino.

1.3 astra.

Genel olarak -1.6 arabalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al-Yeleli Arslan -- 28 Ekim 2014; 16:03:13 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.