Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
449.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Championship_

İos 8 jb nasıl şuan stabilmi ?
    Herkese merhaba, foruma yeni kayıt oldum. Bir iki gözlemimi yazmak istiyorum İphone 5s Cihazıma JB yaptım. Çoğu tweak'i de başarıyla kurup kullandım/kullanıyorum. bazıları safe moda atıyor gelen uyarıya restart dediğimde gelmediğinde safe mode yazısının üstüne bastığımda restart yazısı geliyor ona tıklıyorum ve restrart yaptıktan sonra eski haline geliyor ve hata veren tweak'i kaldırabiliyorum. CCcontrols tweak'i alt bar'ı yukarı çektiğimde safe moda atıyor onun yerine CCsettings kullanıyorum bi sıkıntı çıkartmadı başarılı şekilde kullanıyorum. + başarıyla kullandığım bazı tweakları da yazayım isteyen arkadaşlar kurup kullansınlar. İcleaner Pro, AnyTones, İfile, Barrel, Winterboard(Zenilla, Party'Flat, Aura, Aromy theme(s)),xBackup, Iapcrazy, Xmodgames, Activator, Applocker, BatteryStatusbar, AndroidLock XT, CCbackground, LocalAppstore, Sicarius, Zeppeli. Şimdilik bu kadar sorusu olan olursa cevaplayabilirim. İyi sabahlar.

• İpad miniyi jb yapmayı düşünüyorum 3 önemli sorunum var bunların çözümü jb ile varsa tabi
    1-ipad miniye üzerindeki turkcell Data hattı üzerinden whatsapp kurabilirmiyim?
    2-ios 8 ve sonrasında ram odaklı kasılmalar için ram'i temizleyecek kontrol edecek bir uygulama yöntem var mı jb te?
    3-iphone'larda bulunan ama cihazımda bulunmaya hotspot erişim özelliğini aktif edebilirmiyim jb ile?
    Cevap ve yardımlar için şimdiden teşekkürler arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Championship_

İos 8 jb nasıl şuan stabilmi ?

5s fena değil, daha geç açılmaya başlaması dışında gözle görülür fark yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeak

uyumlu uyumlu kullanıyorum ben gayet iyi :)

Safe moda düşüyor bende çalışmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

İpad miniyi jb yapmayı düşünüyorum 3 önemli sorunum var bunların çözümü jb ile varsa tabi
    1-ipad miniye üzerindeki turkcell Data hattı üzerinden whatsapp kurabilirmiyim?
    2-ios 8 ve sonrasında ram odaklı kasılmalar için ram'i temizleyecek kontrol edecek bir uygulama yöntem var mı jb te?
    3-iphone'larda bulunan ama cihazımda bulunmaya hotspot erişim özelliğini aktif edebilirmiyim jb ile?
    Cevap ve yardımlar için şimdiden teşekkürler arkadaşlar

1-whatspad tweakini yükleyerek data hattına whatsapp kırman mümkün
    2-ram temizlemek için olan tweak şuan ios 8 için güncellenmedi
    3-TetherMe tweakin kullanarak kişisel paylaşım yapabilirsn hücresel ağını

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinKartopu

Herkese merhaba, foruma yeni kayıt oldum. Bir iki gözlemimi yazmak istiyorum İphone 5s Cihazıma JB yaptım. Çoğu tweak'i de başarıyla kurup kullandım/kullanıyorum. bazıları safe moda atıyor gelen uyarıya restart dediğimde gelmediğinde safe mode yazısının üstüne bastığımda restart yazısı geliyor ona tıklıyorum ve restrart yaptıktan sonra eski haline geliyor ve hata veren tweak'i kaldırabiliyorum. CCcontrols tweak'i alt bar'ı yukarı çektiğimde safe moda atıyor onun yerine CCsettings kullanıyorum bi sıkıntı çıkartmadı başarılı şekilde kullanıyorum. + başarıyla kullandığım bazı tweakları da yazayım isteyen arkadaşlar kurup kullansınlar. İcleaner Pro, AnyTones, İfile, Barrel, Winterboard(Zenilla, Party'Flat, Aura, Aromy theme(s)),xBackup, Iapcrazy, Xmodgames, Activator, Applocker, BatteryStatusbar, AndroidLock XT, CCbackground, LocalAppstore, Sicarius, Zeppeli. Şimdilik bu kadar sorusu olan olursa cevaplayabilirim. İyi sabahlar.

Xmodegames demişsin ama güncellenmedi henüz ios8 de kullanamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

quote:

Ne çektik be bi güncelleme cıkarmadılar

• quote:

Orijinalden alıntı: sasdas

quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

quote:

Ne çektik be bi güncelleme cıkarmadılar

Next tuşuna basmaktan sıkıldım bende :)

• BETTERWİFİ7 ne işe yarıyor bilen var mı? iOS 8.1'de gözle görülür şekilde wifide yavaşlama var. Bu sıkıntıyı nasıl halledeceğiz bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbahcemm

BETTERWİFİ7 ne işe yarıyor bilen var mı? iOS 8.1'de gözle görülür şekilde wifide yavaşlama var. Bu sıkıntıyı nasıl halledeceğiz bilmiyorum.

aynen wifide yavaşlama var ios 8 ile Onu Çözebilceğimiz Tweak varmı

• OlvidaMe kullanıcısına yanıt
    ClassicDock
  • Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    Axla 2
  • Noslowanimation 7&8

• sertachor S kullanıcısına yanıt
    değişik versiyon olarak ne veriyorlar ki ?
  • Arkadaslar ad bl0ck kuruluyor mu ve ise yariyo mu bilgisi olan var mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

"Byta Font 2" İçin Yazı Font'u iOS 8.1 Uyumlu Klavye Sorunu Yok..

Font : "Bariol Font iOS 8"

byta font 2 çalışıyor denedim 7-8 tane font
    en iyisi bence Oxygen :)
  • İapfree de locallapstore da çalışmıyor bende farmhouse da uygulama içi satın almıyor

• evet locallapstore calısmıyor su anda. umarım en kısa zamanda guncellenır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pangu 8.0-8.1.x Untether 0.4 safari iyileştirme güncellemesi yakında yayınlanacağı duyuruldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 3 Kasım 2014; 11:32:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

Pangu 8.0-8.1.x Untether 0.4 safari iyileştirme güncellemesi yakında yayınlanacağı duyuruldu.
    Kalora Kardeşim "CrackTool - 1.8" Güncellemesi Geldi :)
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.