Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
452.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    0.0.6-99 sürümünü kaldırıp 108'i yükleyin diyordu zaten ve betaymış yeni versiyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic

AppCake ile oyun kuramıyorum çözümü bilen var mı? -999 hatasını veriyor. AppSync yüklü. Fakat internette -999 hatasının AppSync'den kaynaklandığını yazıyor.

Aynı sorunu bende yaşıyordum Kalora'nın reposundaki Appcake'yi kullanmaya başlayınca sorun çözüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

Cihaz safe moda girince cydia açılmıyor bu yüzden 2 defa restore yaptım. Çözümü nedir?

Keşke yapmasaydiniz telefonu kapatip acilirken ses acma tusuna basili tutun elinizi acilana kadar cekmeyin.tweakler devre disi olacaktir.cydia ya girip safe mode a girmeye sebep olan tweak i silip telefonu yeniden baslatabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • springtomize güncellendi mi kullanan var mı 8.1 ?
  • Mac versiyonu için ne zaman çıkar ? Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

springtomize güncellendi mi kullanan var mı 8.1 ?

Malesef Bu Hafta Bir Güncelleme Bekliyoruz 8.1 İçin :)
  • Arkadaslar yukledigim tweakleri acamiyorum durmadan atiyor beni sorun ne acaba? mobile terminal, 3G unrestrictor, movie box vs yardimci olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgnx

Arkadaslar yukledigim tweakleri acamiyorum durmadan atiyor beni sorun ne acaba? mobile terminal, 3G unrestrictor, movie box vs yardimci olurmusunuz?

8.1 Uyumlular mı Kontrol Edilmesi Gerek..
    Belkide En Son yüklediğiniz Tweak Erişime Engel Olabiliyordur..
  • Doberden007 D kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok ne zaman çıkacağı konusunda ama neden mac versiyonu bekliyorsun ki ? sanal windows kur mac e kullan.
  • Tweaklerin uyumlu olup olmadığını ve en son hangi versiyonda olduğunu gösteren tablo maalesef şuan çalışmıyor. Umarım geçici birşeydir.

iOS 8.x Cydia Tweak Compatibility List

https://docs.zoho.com/sheet/published.do?rid=z1v909ff833ece6824400b4d4095ac3a277ac
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

ifile guncellenmis acaba crackli olan veriyonlar ne zaman guncellenir

http://modmyi.com/content/16943-ifile-gets-updated-ios-8-now-supports-iphone-6-6-plus-retina-hd-resolutions.html

1 yıl önce ifile ı satın almıştım. Bütün uğraşlarıma, mail adresini, şifreyi vs. doğru girmeme rağmen tekrar satın almamı istedi. Yani Cydia beni maalesef keleğe getirdi. Bu konuda yapabileceğim bir şey var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramelov -- 6 Kasım 2014; 0:41:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar. Dün iphone 4s aldım.8.1 yüklü. Bu versiyon için jailbreak yayınlandı mı?
  • İpadde ikon dizilimi sayısını arttıracak bir tweak arıyorum yalnız bulamadım boxy yükledim o da istediğim gibi değildi siz önerebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraksahin -- 3 Kasım 2014; 15:36:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrrr

Merhaba arkadaşlar. Dün iphone 4s aldım.8.1 yüklü. Bu versiyon için jailbreak yayınlandı mı?

Bu konuda bu soruyu da gördüm ya artık ne görsem şaşırmam :)
  • ramelov R kullanıcısına yanıt
    saurik Cydia da ödemelerle ilgili mevzuyu halletsin bekleyin biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

quote:

Merhaba arkadaşlar. Dün iphone 4s aldım.8.1 yüklü. Bu versiyon için jailbreak yayınlandı mı?

Neden yahu ?
  • quote:

Şaka mısınız insan bazen gerçekten anlam veremiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

quote:

Neden yahu ?

Türkçe bilmediğinizi düşünüyorum ama biliyorsunuz, nerde olduğunuzu bilmiyorsunuz diyecem onuda biliyorsunuz tam yerindesiniz ve hala gelip bu sorunuzu sorabiliyorsunuz gerçekten çok ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

quote:

Şaka mısınız insan bazen gerçekten anlam veremiyor

Bu kadar uzun yazacağınıza evet ya da hayır diyebilirdiniz. Belli ki vaktiniz çok
  • Merhabalar

8.1 Güncelleyip JB Yapmadan Bu Tweakler Konusunda Bilgisi Olan Var mı Uyumluluğu Hakkında

SwitchSpring
    Substrate Safe Mode
    Menu Buton Emulator
    Afc2add
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.