Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
451.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

AppSync Unifed Beta 5.0-Beta 2.3
    HomeScreenDesigner 1.2.2-3
    NoSlowAnimation 4.1
  • ifile guncellenmis acaba crackli olan veriyonlar ne zaman guncellenir

http://modmyi.com/content/16943-ifile-gets-updated-ios-8-now-supports-iphone-6-6-plus-retina-hd-resolutions.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

Kalora Kardeşim "CrackTool - 1.8" Güncellemesi Geldi :)

hangi repoda hocam bu ?

• Kalora Dock'u 6'lı Yapabiliyoruz Yeni Çıkan Tweak İle Repo'da bulunması Gerekenler Arasına Alalım :)

Tweak : Six Icon Dock for iPhone 6 1.0.0-1

Repo :http://kindadev.com/apt/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 3 Kasım 2014; 11:22:41 >
  • Selamun aleyküm arkadaşlar. Ben uygulama içi satın alım yapacak tweaks arıyorum. Spotifiy gibi uygulamalar için. Yahut garageband vs. bi tane localapstore var ama pek iş görmüyor sanırsam.. En önemliside tweetboot nasıl bulabilirim çözümü varmı. şu anlık yok ama ilerde olabilir mi mesela =?
  • YasinKartopu Y kullanıcısına yanıt
    Xmodgames demişsiniz ama ben 1 haftadır bekliyorum bu tweaki ama hala güncelleme gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

ifile guncellenmis acaba crackli olan veriyonlar ne zaman guncellenir

http://modmyi.com/content/16943-ifile-gets-updated-ios-8-now-supports-iphone-6-6-plus-retina-hd-resolutions.html

Kalora Hocamızın Reposunda Mevcut Hemen Edinebilirsiniz :)
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    Usta bu resimdeki gömmeli program var mı başka?

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Ben pek anlamam bu işlerden , 7.1.2 kurulu hala telefonumda, tavsiye edermisiniz böyle bir işe girişmeye. Şarj durumu nasıl olur, ne amaç ile kullanılır, önceliği nedir bu tarz bir işlem yapmanın. normal 8.1 iso a göre daha mı iyidir. Biraz fikir sahibi ederseniz memnun olurum.
  • Valla Hocam Şuan Aklıma Gelmedi 1-2 Tane Vardı Hatırlıyorum Ama İsimleri Gelmedi Aklıma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

İpad miniyi jb yapmayı düşünüyorum 3 önemli sorunum var bunların çözümü jb ile varsa tabi
    1-ipad miniye üzerindeki turkcell Data hattı üzerinden whatsapp kurabilirmiyim?
    2-ios 8 ve sonrasında ram odaklı kasılmalar için ram'i temizleyecek kontrol edecek bir uygulama yöntem var mı jb te?
    3-iphone'larda bulunan ama cihazımda bulunmaya hotspot erişim özelliğini aktif edebilirmiyim jb ile?
    Cevap ve yardımlar için şimdiden teşekkürler arkadaşlar

Valla bende de mini 2 var whatsapp çalışıyor cydia dan whatspad kur whatsapp i da tongbudan kurdum sorunsuz çalışıyor ama cydia dan başka kurulum yapmamak lazımuyumsuz uygulama yukleyınce cıhaz boyuna resart edıyor 😩Hotspot ıcın muwii henüz ios8 uyumlu değil bildiğim kadarıyla,kasılma konusunda bende sıkıntı yok şu an bi şu tongbudan ındırdıgım uygulamalardan arada atma sorunu almasa süper olcak onu da fixcrash la hallediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iFenix kullanıcısına yanıt
    Ya öyle birşey bulmadan yapamam jb:)

• ARKADAŞLAR BANA APPSTOREDEN ALA BİLECEĞİM WİFİ ÜZERİNDEM ANDORİD VE DE PCYE MÜZİK RESİM DOSYA AKTARIMI YAPA BİLECEĞİM İŞLEVSEL BİR UYGULAMA SÖYLERMİSİNİZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: L u g a l

ARKADAŞLAR BANA APPSTOREDEN ALA BİLECEĞİM WİFİ ÜZERİNDEM ANDORİD VE DE PCYE MÜZİK RESİM DOSYA AKTARIMI YAPA BİLECEĞİM İŞLEVSEL BİR UYGULAMA SÖYLERMİSİNİZ

Simple transfer var cok iyi bende kuklaniyorum.

• Nobodyisbad kullanıcısına yanıt
    WİFİ ÜZERİNDEN ANDROİD TELEFONLARADA RESİM MÜZİK DOSYA AKTARIMI YAPABİLİYOR MU
  • L u g a l kullanıcısına yanıt
    Ayni wifi aginda olan cihazlarla resim ve video paylasabilirsin pc tablet telefon arasinfa ama muzik sanirim gondermez zaten apple boyle bi programi appstore da tutmaz muzik isini pc den manuel halledebilirsin itools indir onla halledebilirsin

• CCSettings 0.0.6-108 sürümüne plipala reposunda güncellendi. Repo bende ekli olmasına rağmen otomatik olarak güncellemiyor, eski versiyonun üzerine kurmayı denedim hata verdi, sanırım eski versiyonu silip öyle yüklemek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 3 Kasım 2014; 12:32:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Ben pek anlamam bu işlerden , 7.1.2 kurulu hala telefonumda, tavsiye edermisiniz böyle bir işe girişmeye. Şarj durumu nasıl olur, ne amaç ile kullanılır, önceliği nedir bu tarz bir işlem yapmanın. normal 8.1 iso a göre daha mı iyidir. Biraz fikir sahibi ederseniz memnun olurum.

sakın yükseltme 7.1 en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertachor

arkadaşlar private versiyon gönderiyolarmış pangu.pe.hu da gördüm alan varsa bi zahmet anlatsın..

Private versiyon nedir ya? Normal jailbreakin nesi eksik? Fazladan ne sunabilirler size? Arkadaşlar sazan gibi atlamayın biraz mantıklı düşünün dolandırıcılıktan başka bir şey değil. Bu siteyi sizde açmış olabilirsiniz, eğer sizseniz milletin rızkıyla oynamayın yazık günah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic

quote:

Orijinalden alıntı: sertachor

http://www.pangu.pe.hu siteye donate yapınca degişik versiyon yolluyolarmış benim paypal yok denerdim yoksa

Kardeşim habire bu siteyi paylaşıp durma. Resmi site değil bu. Bağış yapıncada birşey değişmiyor.

dolndirici olabilir site onunda olabilir sikayet etmek lazim

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.