Şimdi Ara

206 Uygun mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Bir 206 HDİ X Line için pazarlık yaptık. 2004 170000 de. aracı ankarada ezpertize soktuk bosch servsine güvenilir yerdir. motroda hiç bir şey yok sadece mazot vuruntusu var dedi. sıkıntı olmaz dedi. enjeksiyon ayarlatırsın geçer dedi. araçta 3 parça değişen ve boyalar var. ama araç kendini salmamış duruyor. 14500 e pazarlığını kesiyoruz. bir iki yorum alabilirmiyim. fiyatı çok uygun geldi bana binici adamımı en az 2 3 yıl binerim. yürür motor temiz yeter diye düşünüyorum. sizlerden de biraz fikir alırsam akşama haber bekliyor adam.
    Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyide arkadaş 2004 model 100000 altı 206 dizeller 21000 den kapı açıyorlar. Usta motora tam not verdi. Aracın orijinal 68 beygir teste ürettiği 58 beygir. zaten sıfır araç bile teste 64 le çıkıyormuş. motoruna çok baktırdım. kaza var ama ağır darbe yok kapılarda falan var. önden darbe yok.

• Kmsi biraz yüksek motorda vuruntu da varsa pek yaklaşmayın derim çünkü sıkıntı çıkartabilir.Enjektörlerde bir şey varsa ve bakımı yapıldığında düzelmezse enjektörler çok ucuz değil daha az km'li bir araca bakmak daha mantıklı olabilir.

Citröen C5 1.6 e-HDİ 112 HP SPORT MCP Black
  • motor iyi durumdaysa kaporta da temizse alinir, bu foruma bakarsan araba alamazsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Al bir vw kafanı dinle.Uğraştığına değmez

Bayerische Motoren Werke
  • 206 1,6 xs vardi aracin malzeme cok dandikti sık servis gorur parca pahali kahrini cektigine degmez

• 2004 99000 kmde 206 vardi bende hafif bozuk yolda araba parcalanacak diye korkuyordum 170000deki bir 206 olmustur biniciyseniz hic zevk alamazsiniz eger illa 206 diyorsaniz 1.6 benzinli alin bari hic degilse gidiyor o arac dizeli gitmiyor da

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.