Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KNOCKABOUT Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (4 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
26.857
Cevap
562
Favori
1.660.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12241225122612271228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sadece ps5 uzerinde gorebilirsiniz ps5 surumunu yanlis bilmiyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 2 Şubat 2021; 20:1:35 >
  • Öyleyse tamam yalnız ps app üzerinden hala sürüm seçtiğimde kütüphaneye ekle ibaresi çıkıyor o kafama takıldı.

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable

• Gybe kullanıcısına yanıt
    Hocam plus hesabimla uygulamayi kullandigim ve ps5 cihazim uygulamaya tanimli oldugu icin ben de resimdeki gibi ps5 surumunu secebiliyorum. PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 2 Şubat 2021; 20:8:6 >
  • Sepete ekle diye bir ibare çıkması beni kıllandırdı o bakımdan hocam :)

sepete ekleyin ps5 sürümünü ve 0,00 tl olarak onaylayıp alın.

kesin olsun

PSN : NaughtyDog-TR
    Şimdi hocam sepete ayrı olarak ekledi ps5 versiyonunu.Ps4 üzerinden indirenler ps5 versiyonunu direk vermiyor haberiniz olsun.

• Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt
    Ona izin vermiyordu denediğimde şimdi denedim oldu

İkisini de alacaksınız. Biri PS4 sürümü, diğeri PS4+PS5 sürümü. İkisi de ücretsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

What we need, are more eyes. Fear the Old Blood.
  • Hala anlamadim Sony neden killzone vermiyor
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Hocam YouTub dan bak 😀
  • şopen27 kullanıcısına yanıt
    Anlamış değilim. Almamak için zor tutuyorum kendimi.
  • şopen27 kullanıcısına yanıt
    Hocam nabıcan killlzone u geçti onun modası çoktan
  • Web'den oyunları kütüphaneye ekleyemiyorum. Bir sıkıntı mı var?

Çıkış yapıp, tekrar girin belki düzelir. Telefon uygulamasında sorun yok. Oradan ekle.

• Kontrolde haritaya odaklanmayın, patır kütür bütün ofis odalarını geziyorum oradan oraya açılıyor bir şeyler zevkli oluyor öyle ilerliyorum :)

• Arkadaşlar web üzerinden oyunları eklediğimi düşünüyordum ancak web üzerinden kütüphanemi kontrol ettim Control Ultimate Edition Ps5 var bir de Control Ps4 var. Ps4 için olanı neden ultimate edition değil?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.