Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (9 Mobil) - 10 Masaüstü9 Mobil
5 sn
26.857
Cevap
562
Favori
1.657.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12251226122712281229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır
  • john ciga J kullanıcısına yanıt

Her ikisini de ayrı ayrı eklemen lazım. İkisi de ücretsiz. Telefon uygulamasından veya PS4 üzerinden de ekleyebilirsin.

-----

Control Ultimate Edition (PS4+PS5)

https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP4040-PPSA01951_00-CONTROLUEPS50000

Control Ultimate Edition (PS4)

https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP4040-CUSA11454_00-CONTROLUEBUNDLE0

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Her ikisini de ayrı ayrı eklemen lazım. İkisi de ücretsiz. Telefon uygulamasından veya PS4 üzerinden de ekleyebilirsin.

-----

Control Ultimate Edition (PS4+PS5)

https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP4040-PPSA01951_00-CONTROLUEPS50000

Control Ultimate Edition (PS4)

https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP4040-CUSA11454_00-CONTROLUEBUNDLE0

Hocam attığın linkte 284 lira diyor. Ben ekledim ancak şöyle gözüküyor anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• john ciga J kullanıcısına yanıt

Telefon uygulamasından oyunun ismini arattır. Satın alındı yazar. Birinde “Paket” yazıyor. Diğerinde de “Tam Oyun” yazıyor. İkisini de kütüphaneye ekleyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Şubat 2021; 21:24:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Venomstr

Telefon uygulamasından oyunun ismini arattır. Satın alındı yazar. Birinde “Paket” yazıyor. Diğerinde de “Tam Oyun” yazıyor. İkisini de kütüphaneye ekleyeceksin.

Sağol hocam sanırım oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Ben de dün yeğenimle basladim. 6 yaşında.
    Keyifli başladı.
    Yorumlara göre biraz ilerleyince daha iyi oluyormuş
  • Bu ay kimse şikayetçi değil pek 😁

#Playstation
  • Şikayet edecek oyunlar vermediler hocam. Bence bu ay harika😄
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

Control'ün uyuz haritası yüzünden oyunu bırakmıştım güncelleme vs geldi dediler ama yine aynı hedefi bulmak için dönüp dolaşıyorsun ayar ediyor insanı bir yerden sonra.

Kendimi mal gibi hissediyordum yorumunuzu okuyana kadar. Böyle rezil bir harita olamaz.

Çoğu oyuncu bıraktı hocam oyunu yabancı forumlar da dahi şikayet eden çok aynı yeri dön dön dur midem bulandi artık öyle bir harita yapılmış ki neyin ne olduğu nereye gitmen gerektiğini bilmiyorsun bilsen bile hedefi bulmak için can çekişiyorsun
  • UzunEsmer U kullanıcısına yanıt
    Haritada bir sıkııntı yok oynadıkça oturuyor. Önemli noktalar centtal executivedeki sektör asansörü, tabelalar ve dolaştıkça açılan kontrol noktaları. Hemen pes etmeyin oynadıkça sarıyor oyun birçok oyun gibi.
  • Chillout C kullanıcısına yanıt

Hayır harita sıkıntılı. Işınlanma noktalarını demiyorum. Bir odadan diğer odaya koridora vs nereden geçileceği belli değil. Dikdörtgen kare olarak çizmişler geçiş yeri belli değil.

• zırt pırt ölen varsa ayarlardan immortality yi açsın kafanız rahat oynayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Vincent54

zırt pırt ölen varsa ayarlardan immortality yi açsın kafanız rahat oynayın

Bir de düşmanları tekte öldürme seçeneği açarsanız çiçek toplar gibi gidersiniz mis 😁
  • Yeri burası değil ama lütfen biri pes için Galatasaray’a bakabilir mi hala kadro güncellemesi gelmedi bana ama fenere 1 hafta önceden geldi. Acaba transfer yapmadık mı hayal aleminde miyiz

immortalty tamam da one shot kill tercih etmiyorum ben tamam ölmeyeyim ama accık da cebelleşeyim yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Vincent54

immortalty tamam da one shot kill tercih etmiyorum ben tamam ölmeyeyim ama accık da cebelleşeyim yani

Bence de öyle yapın ben sadece öyle bir özellikten haberi olmayanlar için de belirteyim dedim. Bırakılcak oyun değil kesinlikle yazık etmesinler oyuna diye.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.