|
PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1227. sayfa)

-
-
Her ikisini de ayrı ayrı eklemen lazım. İkisi de ücretsiz. Telefon uygulamasından veya PS4 üzerinden de ekleyebilirsin.
-----
Control Ultimate Edition (PS4+PS5)
https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP4040-PPSA01951_00-CONTROLUEPS50000
Control Ultimate Edition (PS4)
https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP4040-CUSA11454_00-CONTROLUEBUNDLE0
_____________________________ Last of Us | God of War | Resident Evil | Legend of Zelda | Silent Hill | Prince of Persia | Golden Axe
-
Hocam attığın linkte 284 lira diyor. Ben ekledim ancak şöyle gözüküyor anlamadım.quote:
Orijinalden alıntı: VenomstrHer ikisini de ayrı ayrı eklemen lazım. İkisi de ücretsiz. Telefon uygulamasından veya PS4 üzerinden de ekleyebilirsin.
-----
Control Ultimate Edition (PS4+PS5)
https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP4040-PPSA01951_00-CONTROLUEPS50000
Control Ultimate Edition (PS4)
https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP4040-CUSA11454_00-CONTROLUEBUNDLE0
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Telefon uygulamasından oyunun ismini arattır. Satın alındı yazar. Birinde “Paket” yazıyor. Diğerinde de “Tam Oyun” yazıyor. İkisini de kütüphaneye ekleyeceksin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Şubat 2021; 21:24:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Last of Us | God of War | Resident Evil | Legend of Zelda | Silent Hill | Prince of Persia | Golden Axe -
Sağol hocam sanırım olduquote:
Orijinalden alıntı: VenomstrTelefon uygulamasından oyunun ismini arattır. Satın alındı yazar. Birinde “Paket” yazıyor. Diğerinde de “Tam Oyun” yazıyor. İkisini de kütüphaneye ekleyeceksin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şu plusın verdiği concerete genie yi oynayan varmı biraz başladın çocuk oyunu diye kapattım ama?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de dün yeğenimle basladim. 6 yaşında.
Keyifli başladı.
Yorumlara göre biraz ilerleyince daha iyi oluyormuş -
Bu ay kimse şikayetçi değil pek 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
Şikayet edecek oyunlar vermediler hocam. Bence bu ay harika😄 -
quote:
Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey
Control'ün uyuz haritası yüzünden oyunu bırakmıştım güncelleme vs geldi dediler ama yine aynı hedefi bulmak için dönüp dolaşıyorsun ayar ediyor insanı bir yerden sonra.Kendimi mal gibi hissediyordum yorumunuzu okuyana kadar. Böyle rezil bir harita olamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çoğu oyuncu bıraktı hocam oyunu yabancı forumlar da dahi şikayet eden çok aynı yeri dön dön dur midem bulandi artık öyle bir harita yapılmış ki neyin ne olduğu nereye gitmen gerektiğini bilmiyorsun bilsen bile hedefi bulmak için can çekişiyorsun -
Haritada bir sıkııntı yok oynadıkça oturuyor. Önemli noktalar centtal executivedeki sektör asansörü, tabelalar ve dolaştıkça açılan kontrol noktaları. Hemen pes etmeyin oynadıkça sarıyor oyun birçok oyun gibi. -
Hayır harita sıkıntılı. Işınlanma noktalarını demiyorum. Bir odadan diğer odaya koridora vs nereden geçileceği belli değil. Dikdörtgen kare olarak çizmişler geçiş yeri belli değil.
İşte o tür yerlerde dolanırken sağda solda tabelalar var yardımcı oluyor. -
Şahsen beni bu ay da güldürmedi. -
zırt pırt ölen varsa ayarlardan immortality yi açsın kafanız rahat oynayın
_____________________________ Citroën C2 HDi 70 DV4TD 8HZ - 2007
Citroen C2 VTR 110 Tu5JP4 NFU - 2005
Peugeot 3008 Premium Pack HDi FAP 110 DV6TED 9HZ - 2010 -
Bir de düşmanları tekte öldürme seçeneği açarsanız çiçek toplar gibi gidersiniz mis 😁quote:
Orijinalden alıntı: Vincent54zırt pırt ölen varsa ayarlardan immortality yi açsın kafanız rahat oynayın
-
Yeri burası değil ama lütfen biri pes için Galatasaray’a bakabilir mi hala kadro güncellemesi gelmedi bana ama fenere 1 hafta önceden geldi. Acaba transfer yapmadık mı hayal aleminde miyiz
immortalty tamam da one shot kill tercih etmiyorum ben tamam ölmeyeyim ama accık da cebelleşeyim yani
_____________________________ Citroën C2 HDi 70 DV4TD 8HZ - 2007
Citroen C2 VTR 110 Tu5JP4 NFU - 2005
Peugeot 3008 Premium Pack HDi FAP 110 DV6TED 9HZ - 2010 -
quote:
Orijinalden alıntı: Vincent54immortalty tamam da one shot kill tercih etmiyorum ben tamam ölmeyeyim ama accık da cebelleşeyim yani
Bence de öyle yapın ben sadece öyle bir özellikten haberi olmayanlar için de belirteyim dedim. Bırakılcak oyun değil kesinlikle yazık etmesinler oyuna diye.