Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.855
Cevap
563
Favori
1.654.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12221223122412251226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Control, ps5’de grafik mode ve ray tracing açıkken mi 4k 60 fps veriyor?
    Yoksa sadece performans modda mı?
  • cr4sh67 C kullanıcısına yanıt

aynı hesapta oynayacaksanız evet hocam saveleri taşıyabilirsiniz. Ben de nowda başlayıp sürem bitince oyunu satın almıstım devam ettirdim oyunu.

• Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    Hayır rt 30 ancak 4k native 60 fps mi emin değilim
  • Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    • Performance Mode – Targets 60fps performance with 1440p render resolution and 4K output
    • Graphics Mode – Targets 30fps performance with ray tracing (transparency and reflections) at 1220p render resolution and 4K output
    • PS5 DualSense Support – Support for vibrations and triggers.
    • PS5 Activities and Help – Cards and videos that help guide you through the game, and keep track of your progress.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylar sonra konsol açtırır bu oyunlar.
  • Oynamamış olanlar, oyunu bitirmiş biri olarak Control oyunu için çok yüksek beklentilere girmeyin derim. 4-5 farklı düşman ve aynı mekanlarda dolaşmak bir süre sonra sıkıcı olabiliyor. Tabi beğenenlere bir şey demiyorum. Herkesin zevki farklı.

• Control hep listemde olan ancak öncelik vermediğim bir oyundu. Plus işe yarıyor sevindirici  

• Control'un oynamaya değer tek bir bölümü var onun dışında tekdüze bir oyun. Oynanış güzel ama oyunu ilginç kılacak başka özelliği yok.

• Yorumlara katılıyorum Control benim potansiyel harcama listemde zirvededir. Öylesine muhteşem bir atmosfer kurup böyle bir oynanış sunmak...
    Bitirince üzülmüştüm çok daha iyisi olabilirmiş diye, tüm güçlerini sanat tasarımına harcamışlar sanırım.

• Yazılmadıysa asia psn kullanıcılarına bu oyunlar dışında aşağıdaki oyunlar da verilecek.

Bloodstained: Ritual of the Night (PS4)
    Biped (PS4)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikideli13

Control'un oynamaya değer tek bir bölümü var onun dışında tekdüze bir oyun. Oynanış güzel ama oyunu ilginç kılacak başka özelliği yok.

Grafikler ve dualsense destegi için oynanmaz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaTuranizmo -- 28 Ocak 2021; 16:23:53 >
  • İnternetten giremiyorum sorun mu var store'da? Oyun sayfasını açıyorum resimleri bulanık, sanki yüklenmiyor gibi. Sepete ekleme falan yok.

• Telefon uygulamasından girebilirsiniz. 1-1 buçuk aydır böyle.

Bazen açılıyor bazen açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duren -- 28 Ocak 2021; 17:1:24 >
  • Grafiklere çok önem veren biriyseniz olabilir. Dualsense desteğini bilmiyordum, onun için ilginç bir deneyim olabilir.

• Tuomir kullanıcısına yanıt

Ama bunun bir nedeni var, Control'ü Asya'da yalnızca PS5'e veriyor Sony maalesef :(

• Arkadaşlar Plus oyunları salı günü mü verilecek yoksa ayın 1'inde mi?

• mtnei kullanıcısına yanıt

Her ayın ilk salısı indirmeye açılır. Ben öğlen saatlerinde indirmeye başlamıştım önceki aylarda öyle hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtnei

Arkadaşlar Plus oyunları salı günü mü verilecek yoksa ayın 1'inde mi?

2 şubat

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Yazılmadıysa asia psn kullanıcılarına bu oyunlar dışında aşağıdaki oyunlar da verilecek.

Bloodstained: Ritual of the Night (PS4)
    Biped (PS4)

Bloodstainedde guzeldir saran oyundur hee isterdim 4.oyun altinda eklensin... Ama listeye bir de o eklense artikk kalp malp dayanmazdi Sony costurdukca coşturdu bu ay yeterr   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 29 Ocak 2021; 0:20:33 >
  • Immortals Fenyx Rising Demo

Ps4 Pro Üzerinden Oynadım

Grafikler Mobil Oyundan Hallice,Fps Yerlerde 15,20 Gibi,

Sanki Cep Telefonu Üzerinden Oynuyordum Öyle 1 Tecrübe 

Oyunun Dövüş,Silah Çeşitliliği Çok Güzel Ve Doyurucu Görünüyor

Ama Ps4 Proda Asla Satın Alıp Oynamayın Leş Gibi Grafik Ve Fps Sıkıntısına Para Vermeyin,Pc Demosunuda İndirip Karşılaştıracam Ps4 Proda Adamı Deli Eder Bu Oyun...

• 
Sayfa: önceki 12221223122412251226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.