J

Yüzbaşı
16 Eylül 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 382 (Bu ay: 3)
Gönderileri
Merhaba. Kilo fazlam var, zayıflamaya çalışıyorum. 184 boy 96 kilo. Kas inşa etmeye çalışmıyorum ama zaten kas oranım da düşük olduğu için kas kaybetmek istemiyorum. Kardiyo olarak evde yatay bisiklet var. 45 dakika boyunca çalışıyorum. Bunu hergün yapacağımı farz edersek kardiyo sonrası yemek yemeli miyim. Düzenli bir hayatım olmadığından günde 2 defa yemek yiyorum. 12'de kahvaltı, 19:00 civarı da akşam yemeği yiyorum. Sizce bu durumda benim sporu ne zaman yapmam uygun olur?
Silinsin lütfen
Oynaması ve öğrenmesi basit, aktif oyuncusu çok olan online bir FPS tavsiye eder misiniz? Basitlikten kastım Battlefield gibi tankların, helikoplerin kullanıldığı tarzda ya da r6 gibi taktiğin önemli olduğu değil de eski tarz 16 vs 16 team deatmatch şeklinde, çerezlik hızlı akan bir oyun olsun tabi eğer böyle bir oyun varsa
Arkadaşlar her gün gittiğim Aziz Berker Kütüphanesi tadilata girecekmiş. Bu yüzden kütüphane arayışındayım. Kadıköy Tavşantepe metrosuyla ulaşılabilen, bireysel masaları olan kütüphane biliyor musunuz?
Arkadaşlar üniversiteden 2020 yılında mezun oldum. KYK kredisi aldım, taksitler 2022 temmuzda başlıyor. Şu an 27 bin lira borcum var, 2022 temmuzda peşin ödersem 26 bin liraya iniyor. Ancak aklıma takılan bir şey var. Bu borç artacak mı? Yani enflasyon, efe tüfe yükseldiği için borcum da yükselir mi? Ben üniversiteden mezun olduktan sonraki 2 yıl boyunca artmıyor diye biliyordum doğru mu? 2022 temmuz'da taksitleri zamanında ödemeye başlayacağım ancak borcun artmasından korkuyorum

Arkadaşlar üniversiteden 2020 yılında mezun oldum. KYK kredisi aldım, taksitler 2022 temmuzda başlıyor. Şu an 27 bin lira borcum var, 2022 temmuzda peşin ödersem 26 bin liraya iniyor. Ancak aklıma takılan bir şey var. Bu borç artacak mı? Yani enflasyon, efe tüfe yükseldiği için borcum da yükselir mi? Ben üniversiteden mezun olduktan sonraki 2 yıl boyunca artmıyor diye biliyordum doğru mu? 2022 temmuz'da taksitleri zamanında ödemeye başlayacağım ancak borcun artmasından korkuyorum

Arkadaşlar PSN hesabımı yıllar önce arkadaşımın maili üzerine açmıştım. PSN şifremi de unuttum. Maili ve mailin şifresini biliyoruz. Risk almadan en kolay şekilde maili kendi üzerime alıp şifremi de nasıl değiştirebilirim?
Arkadaşlar daha önce de konu açmıştım şimdi bütçeyi biraz arttırdım. Gerekirse biraz daha esneyebilir bütçe. Apu sistem düşünüyorum, ekran kartı fiyatları normal seviyeye gelirse ekran kartı alırım daha sonra. Kasa yükseltilmeye uygun olsun istiyorum. Günlük kullanım, cs go, rainbow six siege, hikayeli bazı oyunlar(GTA 5, AC serisi) oynamak istiyorum. Bu bütçeye bu oyunları apu ile alıcı oynamak mümkün mü? Ne tavsiye edersiniz?

Not: Bütün parçaları tek bir yerden almak istiyorum. montaj bilgim hiç yok. Ayrıca kasa ışıksız olmalı. Şimdiden herkese teşekkürler.

...

Arkadaşlar bilgisayarım bozuk. Monitör aldım ancak ölü piksel testi yapamıyorum bilgisayar bozuk olduğu için. Playstation 4 var onunla ölü piksel testi yapmam mümkün müdür
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.675
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 24.107 (Bu ay: 625)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.187 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.