Şimdi Ara

Tchibo Cafissimo Classic Hot Red Kahve Makinesi(Soru Alabilirim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
45
Favori
35.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben kahve içmeyi severim.Araştırma yaptım ama Tchibo'nun makineleri hakkında bilgi veren yorumlayan Türk vatandaş yok.Ben size yardımcı olabilirim sorularınızı cevaplayabilirim.Bu makine espresso bazlı kahveleri yapmada giriş seviyesi için iyi bir tercih olabilir.

Bu makineyle birçok kahve yapabilirsiniz yani şöyle diyim Starbucks'da ne içiyorsanız bu aletle hemen hemen hepsini yapabilirsiniz.
    Makine kapsülle çalışıyor kapsüller kutu olarak satılıyor.

Bunlar kapsülleri:

Arkadaşlar ürün Alman menşeili.

Bugün Yaptığım Birkaç Kahve:

Bu capuccino:
    Bu Karamelli Latté:
    Espresso ve Limonlu Chesecake:

Temel Kahveler:Filtre Kahve, Espresso,Cafe Crema,
    Bunların haricinde dediğim gibi Starbucks'da içtiğiniz kahvelerden yapabilirsiniz yeterki evinizde bunları yapabilecek malzemeler olsun.Çikolata sosu, karamel sosu, süt vs.

Makinenin sağında gördüğünüz borucuk süt kreması yapma aparatı buradan sütünüzü köpürtebilirsiniz.Aynı zamanda o borudan sıcak su çıkışı sağlayarak çay, granül kahve için su elde edebilirsiniz.

Başka sorunuz olursa sorabilirsiniz.Teşekkürler.
    Umarım faydalı olmuştur.

Buyrun Arkadaşlar latté ve capuccino yapımı:(Yapan makine bir eski kasa)

------------------------

Süt köpürtme tekniği:Arkadaşlar öncelikle makinenin kullanma kılavuzunu okuyup her şeyi tam yaptığınıza emin olun köpürteceğiniz sütün soğuk olmasına dikkat edin ayrıca süt köpürteceğiniz kaba çok fazla süt koymayın zaten kullanım kılavuzunda yazıyor.

Ek bilgiler ve paylaşımlar gelecektir.SAYGILAR.

Dün yaptığım Karamel Macchiato(Çikolata sosu da döktüm)

Aroma ve Şurup:
    Dün Starbucks'tan yeni şurup aldım adı Irısh Creme.Hindistan cevizine benzeyen bir tadı var şahsen bunu denemenizi tavsiye ederim.Hayır hindistan cevizi aroması değil ayrıca hindistan cevizi aroması da satılıyor.Ürün 1000 ml fiyatı ise 30 TL.
    Ürün resmi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alik01 -- 29 Ekim 2015; 17:59:04 >

• afiyet olsun
  • beyler bende cafissimo compact var. kapsüllü ama süt köpürtme özelliği yok 120 lira.

kahveden anlayan, taze ve bol bol çeşitli kahve içmek isteyenleri kesmez bu makine.
    gittim delonghi espresso makinesi aldım, tchibodan 20 lira daha pahalı ama starbuckstan lavazzadan falan çekirdek kahve alıp evde kendim öğütüp yapıyorum kahvemi.

eğer kahve işine yeni girdiyseniz idare eder. ama delonghinin en dandik makinesi bile daha iyi sonuç verir aklınızda bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 7 Eylül 2015; 15:25:33 >
  • alik01 kullanıcısına yanıt
    Resimlerde sıkıntı var.Makinenin ve malzemelerin yaklaşık fiyatını da söylerseniz daha yararlı olur.
  • kapsüller pahalıya gelmiyor mu?
    5 fincan kapıçino içmek istesem maliyeti ne oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzgibilimonata

Resimlerde sıkıntı var.Makinenin ve malzemelerin yaklaşık fiyatını da söylerseniz daha yararlı olur.

Merhaba hocam.Makinenin fiyatı 250 TL eğer indirim zamanlarını takip ederseniz benim gibi 200 TL'ye alabilirsiniz.
    Kapsüllerin fiyatı değişiyor 7-9 TL arası her kutuda 10 kapsül var.Kapsülle içmek istiyorsanız kapsüllerinde indirim zamanı var bir kutu kapsülü 5 liraya alabiliyorsunuz.Ürünü alırken yanında iki kutu yani 20 adet kapsül veriyorlar eğer sürekli kapsüle para vermek istemiyorsanız kapsül almayı bırakıp dışarıdan pakette espresso veya filtre kahve alıp makineye koyabiliyorsunuz.250 gr espresso ise 12 TL.Her bir kapsülün içindeki kahve ise 8 gr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tümör

kapsüller pahalıya gelmiyor mu?

Kapsüller pahalıya geldiğinden dışarıdan 250 gr paketler halinde satılan (12 TL) espressodan alıp 3 kat kar edersiniz.

Yani her kapsül 8 gr, 250 gr'ye 31 kapsül yani kahve elde edersiniz.

31 kapsülü hazır alırsanız yani kutu ile yukarıda 2. resimde görüldüğü gibi 31 kapsül 30 TL tutar.

Pakette alırsanız her capuccino 0.4 kuruşa gelir.Tabi capuccino yapmak için süt de koyacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alik01

quote:

Orijinalden alıntı: Tümör

kapsüller pahalıya gelmiyor mu?

Kapsüller pahalıya geldiğinden dışarıdan 250 gr paketler halinde satılan (12 TL) espressodan alıp 3 kat kar edersiniz.

Yani her kapsül 8 gr, 250 gr'ye 31 kapsül yani kahve elde edersiniz.

31 kapsülü hazır alırsanız yani kutu ile yukarıda 2. resimde görüldüğü gibi 31 kapsül 30 TL tutar.

Pakette alırsanız her capuccino 0.4 kuruşa gelir.Tabi capuccino yapmak için süt de koyacaksınız.

teşekkürler
  • İyi günlerde kullanın hocam
  • üff be canım ne çekti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buzgibilimonata

Merhaba hocam.Makinenin fiyatı 250 TL eğer indirim zamanlarını takip ederseniz benim gibi 200 TL'ye alabilirsiniz.
    Kapsüllerin fiyatı değişiyor 7-9 TL arası her kutuda 10 kapsül var.Kapsülle içmek istiyorsanız kapsüllerinde indirim zamanı var bir kutu kapsülü 5 liraya alabiliyorsunuz.Ürünü alırken yanında iki kutu yani 20 adet kapsül veriyorlar eğer sürekli kapsüle para vermek istemiyorsanız kapsül almayı bırakıp dışarıdan pakette espresso veya filtre kahve alıp makineye koyabiliyorsunuz.250 gr espresso ise 12 TL.Her bir kapsülün içindeki kahve ise 8 gr.

Çok mantıklı geldi ben de almayı düşünüyorum.Paylaşımınız için teşekkürler afiyet olsun.

• konuyu gördüm, bir jacops yapayım bari
  • Çikolatalı mocha yapılıyor mu
  • indirimi nerden kaptın ve nerden takip edebilirim ben

Afiyet olsun bu arada
  • abi bu konuyu açman çok iyi olmuş cidden bizdede aynı makineden var bi kaç sorum var. ben sarı olandan alıyorum genelde maviside var espressoda var ama anlamadığım makinanın üstünde üç tane tuş varya o tuşlar ne işe yarıyo tam olarak anlatır mısın. maviyle beyaz tuş çok az kahve koyuyo sarı tuş biraz daha fazla koyuyo. 2. sorum ben sarıdan içerken 1 bardağı doldurmak için sarı tuşa 2 kere basıyorum iyi mi yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Çikolatalı mocha yapılıyor mu

Yapılıyor hocam
  • bana öyle bişey de ki bu ürüne aşık olim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

abi bu konuyu açman çok iyi olmuş cidden bizdede aynı makineden var bi kaç sorum var. ben sarı olandan alıyorum genelde maviside var espressoda var ama anlamadığım makinanın üstünde üç tane tuş varya o tuşlar ne işe yarıyo tam olarak anlatır mısın. maviyle beyaz tuş çok az kahve koyuyo sarı tuş biraz daha fazla koyuyo. 2. sorum ben sarıdan içerken 1 bardağı doldurmak için sarı tuşa 2 kere basıyorum iyi mi yapıyorum

Hocam makinenin yanında gelen kullanım kulavuzunu okumanız lazım ama ben yinede anlatayım.
    Mavi tuş filtre kahve yapar filtre kahveniz varsa kapsülü yerleştirdikten sonra ona basacaksınız.
    Sarı tuş cafe cremadır kapsülünüz varsa bu tuşa basın.
    Beyaz olan tuş espresso dur mocha, latte, capuccino(bunlar sütlü) veya sade espresso içmek için bu tuşa basarsınız.
    Espresso yu türk kahvesi gibi düşünün zaten küçücük bir bardakta içilir bir çay bardağına doldurmak için espressonuz varsa kapsülü yerleştirdikten sonra bu tuşa iki kere basarsanız bir çay bardağı kahve elde edersiniz.
    Filtre ve cafe crema da ilk basışta kahve çok yoğun akar ve durur (az akmasının sebebi özü gibi düşünün) sonra bu çok yoğun kahveyi içebileceğiniz kıvama getirmek için ikinci yada üçüncü kere basarak kahvenin sertliğini ayarlarsınız.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayktekc

bana öyle bişey de ki bu ürüne aşık olim

Valla ben firma sorumlusu değilim alıp almamak size kalmış kahve içerken kaliteli kahve içmek istiyorsanız alın.
    O starbucksta onlarca TL verdiğimiz latté'ler felan yazık o paraya adam sütle kahveyi koyuyor sonra üstüne sos döküyor al sana 15 TL sonra o ücreti paşa paşa ödüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alik01 -- 22 Mart 2014; 15:44:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

abi bu konuyu açman çok iyi olmuş cidden bizdede aynı makineden var bi kaç sorum var. ben sarı olandan alıyorum genelde maviside var espressoda var ama anlamadığım makinanın üstünde üç tane tuş varya o tuşlar ne işe yarıyo tam olarak anlatır mısın. maviyle beyaz tuş çok az kahve koyuyo sarı tuş biraz daha fazla koyuyo. 2. sorum ben sarıdan içerken 1 bardağı doldurmak için sarı tuşa 2 kere basıyorum iyi mi yapıyorum

Hocam makinenin yanında gelen kullanım kulavuzunu okumanız lazım ama ben yinede anlatayım.
    Mavi tuş filtre kahve yapar filtre kahveniz varsa kapsülü yerleştirdikten sonra ona basacaksınız.
    Sarı tuş cafe cremadır kapsülünüz varsa bu tuşa basın.
    Beyaz olan tuş espresso dur mocha, latte, capuccino(bunlar sütlü) veya sade espresso içmek için bu tuşa basarsınız.
    Espresso yu türk kahvesi gibi düşünün zaten küçücük bir bardakta içilir bir çay bardağına doldurmak için espressonuz varsa kapsülü yerleştirdikten sonra bu tuşa iki kere basarsanız bir çay bardağı kahve elde edersiniz.
    Filtre ve cafe crema da ilk basışta kahve çok yoğun akar ve durur (az akmasının sebebi özü gibi düşünün) sonra bu çok yoğun kahveyi içebileceğiniz kıvama getirmek için ikinci yada üçüncü kere basarak kahvenin sertliğini ayarlarsınız.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

aydınlandım şu an teşekkürler

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.