Şimdi Ara

Tchibo Cafissimo Classic Hot Red Kahve Makinesi(Soru Alabilirim) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
328
Cevap
45
Favori
35.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Hocam ben normalde taze kavrulmuş kahve çekirdeğini çektirip French presste yapıyorum kahvemi. Bu aleti alırsam bu kahveleri kullanabilir miyim, yoksa sadece Tchibo kahvelerine mi bağlı olurum? Bir de espresso için, filtre kahve için hep farklı çektirmek gerekir bağımlı kalmasak bile, değil mi?

Boşalan kapsüllerin içine çektirdiğiniz kahveyi koyup kullanabilirsiniz ama bir kaç kullanımdan sonra tadı değişiyor yazıyordu kullananlar...Diğer türlü kapsül kahvelerin hepsi kullanılabilir sadece tcibo da olanlar değil. Diğer sorunuz zaten ayrı satılıyor espresso, filtre kahve kapsülleri ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcloud

quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Hocam ben normalde taze kavrulmuş kahve çekirdeğini çektirip French presste yapıyorum kahvemi. Bu aleti alırsam bu kahveleri kullanabilir miyim, yoksa sadece Tchibo kahvelerine mi bağlı olurum? Bir de espresso için, filtre kahve için hep farklı çektirmek gerekir bağımlı kalmasak bile, değil mi?

Boşalan kapsüllerin içine çektirdiğiniz kahveyi koyup kullanabilirsiniz ama bir kaç kullanımdan sonra tadı değişiyor yazıyordu kullananlar...Diğer türlü kapsül kahvelerin hepsi kullanılabilir sadece tcibo da olanlar değil. Diğer sorunuz zaten ayrı satılıyor espresso, filtre kahve kapsülleri ...

Hocam bir yanlis anlasilma olmasin kapsullerin hepsi kullanilmaz sadece tchibonun sattiklari makineye uyuyor. Farkli firmalar da var kapsul satan ama yuvasi farkli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan 249 TL ye düşmüş almayı düşünüyorum.Ekstra iki tane renk gelmiş biri krem diğeri kahverengi hangisini alsam karar veremedim sizce hangisini alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal Adam

Şuan 249 TL ye düşmüş almayı düşünüyorum.Ekstra iki tane renk gelmiş biri krem diğeri kahverengi hangisini alsam karar veremedim sizce hangisini alayım?

rengini mutfağın rengine göre seç hangisi uyuyorsa onu al derim. bir diğer yandan bende bu üründen aldım clasic 249tl ye 7 kutu kapsül aldım. (ilk kullanılacak ya evde kesin bi şekilde biter diye ).. ama kahve yaparken hakikatten içim açıyor 80krş fazla gelior kapsül başı. bende doldurma yöntemini denemek istiyorum. paket şekilde satın aldığım kahve çeşidini ( filtre kahve aldım mesela kapsülü mavi ) aldığım çekilmiş filtre kahveyi mavi kapsüle değilde sarı kapsüle doldursam bir sorun olur mu? nescafe gibi iri çekilmiş kave çekirdeklerini doldurup kahve yapmaya çalışsam ne olur? (saçmaladım ) makine sanki sadece su veriyor gibi geliyor bana yoksa kahve çekirdeğini içinden geçiriyor mu? illa ince çekilmiş kahve gerekiyorsa espresso kapsülüne türk kahvesi koysam ne olur? ( işi iyice abarttım )

• Sosyal Adam kullanıcısına yanıt
    tchibo %10 hediye çeki CV8R191C 31 mayıs 2014 e kadar geçerlidir

umarım kahve makinelerinde de geçiyordur hocam
    ayrıca avantajix'e yüzde 7 iade var

annele gününde indirmediler beni kaybettiler artık bodum french press'le sefalet süreceğim
  • Gereksiz olduğunu düşünüyorum. Ketılda kaynat suyunu dök neskafeyi tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alik01

quote:

Orijinalden alıntı: edra

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edra

Gerçekten bayağı ucuzmuş ama 1 yıl önce artık o fiyatlara inmez bence . ben dün 279 yerine 249 dan aldım. Beklemek istemedim elbet indirim olabilir ama hediyeleriyle 150 harbiden sudan ucuz. Latte yaptim dun gece ilk yapışım olmasina ragmen bayagi guzeldi.@stouuiop

Mesajınızı okudum hayırlı olsun

Teşekkürler :) İlginç püf noktalarınız vb olursa paylaşalım . Ben latteyi espresso ile yapıyorum . Coffe crema mıdır nedir onla yaptım düzgün olmadı .

Başka kahve kullanırken nasıl yapıyorsunuz ? kapsülü başka kahveylemi dolduruyorsunuz direk içine mi koyuyorsunuz ?

Merhaba hocam zaten latteyi espresso ile yapmanız gerek.Kapsülü doldururken tchibodan aldığım çekilmiş kahveyi kullanıyorum hocam.
    Tchiboda filtre kahve ve espresso çektirebilirsin birçok çeşit var sert yumuşak vs.

hocam benim makinede mi problem var anlamadım, bildiğin soğuk yapıyor kahveyi, yani buz gibi değil ama ılıktan biraz sıcak. normal mi?

• Kız arkadaşım doğum günü hediyesi olarak cafissimo compact almış, havalara uçtum tabi

2 espresso 2 caffe creme 1 tane de normal filtre kahve kapsülü almış, hepsini denedim caffe crema colombiayı çok beğendim. Sanırım şimdi karamelli ve daha yumuşak içimli olan 2 çeşit kapsülü daha alacam.

Konudaki classic ile bendekini tam olarak farkı nedir? Latte yapıyor olması mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Kız arkadaşım doğum günü hediyesi olarak cafissimo compact almış, havalara uçtum tabi

2 espresso 2 caffe creme 1 tane de normal filtre kahve kapsülü almış, hepsini denedim caffe crema colombiayı çok beğendim. Sanırım şimdi karamelli ve daha yumuşak içimli olan 2 çeşit kapsülü daha alacam.

Konudaki classic ile bendekini tam olarak farkı nedir? Latte yapıyor olması mı ?

Hocam sizinkinde süt köpürtme özelliği yok keşke üstüne biraz para koyup onu alsaymış
    Bu arada çok gurme değilseniz kahvedeki karamel aromasını alamazsınız zaten öyle bir aroma koymuyorlar içine kavrulma ve yetişme özellikleri hafif bir karamel hissi yaratıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Kız arkadaşım doğum günü hediyesi olarak cafissimo compact almış, havalara uçtum tabi

Hocam sizinkinde süt köpürtme özelliği yok keşke üstüne biraz para koyup onu alsaymış
    Bu arada çok gurme değilseniz kahvedeki karamel aromasını alamazsınız zaten öyle bir aroma koymuyorlar içine kavrulma ve yetişme özellikleri hafif bir karamel hissi yaratıyor.

Anladım :)

Sanırım arada bi 80 tl kadar fark olmuş alırken, ama bu aletten de memnunum günde 2-3 tane içiyorum. Caffe Creme yapıp içine çok az kahve beyazlatıcı koyuyuorum o acı tatı çok az azaltsın diye.

• birisi cafissimo classic in yukseklik ve en olcusunu soyleyebilirse cok memnun olurum..evime kucuk ev esyalari dolabi yapiyorum ona gore raf ayarlicam..
  • Beyler kahve aroma şuruplarını alabileceğim bir yer biliyor musunuz?
  • Dün Starbucks'tan yeni şurup aldım adı Irısh Creme.Hindistan cevizine benzeyen bir tadı var şahsen bunu denemenizi tavsiye ederim.Hayır hindistan cevizi aroması değil ayrıca hindistan cevizi aroması da satılıyor.Ürün 1000 ml fiyatı ise 30 TL.
     Tchibo Cafissimo Classic Hot Red Kahve Makinesi(Soru Alabilirim)

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

birisi cafissimo classic in yukseklik ve en olcusunu soyleyebilirse cok memnun olurum..evime kucuk ev esyalari dolabi yapiyorum ona gore raf ayarlicam..

Tchibo'nun sitesinde böyle belirtiliyor;

Boyutları:
    Yakl. E 20 x B 38 x D 29 cm
  • Bende Nespresso U modeli var.

Ben cafissimo alacaktım ama suyu ısıtmadığı için çok şikayet gördüm.Bendeki nespresso çok iyi.19 Bar ve suyu sıcak veriyor.

Kapsülleri pahalı ama cidden çok güzel tadı var.Sonuçta Nestle.

Rosabaya tek geçiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesare Prandelli

Bende Nespresso U modeli var.

Ben cafissimo alacaktım ama suyu ısıtmadığı için çok şikayet gördüm.Bendeki nespresso çok iyi.19 Bar ve suyu sıcak veriyor.

Rosabaya tek geçiyorum.

Bende Cafissimo var, soğuk olmuyor pek, süt köpürtürken zaten ısınıyor
  • Haplo kullanıcısına yanıt
     Tchibo Cafissimo Classic Hot Red Kahve Makinesi(Soru Alabilirim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesare Prandelli

Bende Nespresso U modeli var.

Rosabaya tek geçiyorum.

Cafissimo ile ilgili bir sorun yaşamadım.

• alik01 kullanıcısına yanıt
    bu lattelerin tadı da bulaşık suyu gibi
  • Evlenmeye yakin ya da evlenince alacagim :) simdilik mesajim bulunsun bakalim aksam videoyu izleyecegim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.