Şimdi Ara

Tchibo Cafissimo Classic Hot Red Kahve Makinesi(Soru Alabilirim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
45
Favori
35.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vingolf

indirimi nerden kaptın ve nerden takip edebilirim ben

Afiyet olsun bu arada

Hocam indirimi Tchibo'nun internet sitesinden takip edebilirsin.

@WISDOM Teşekkür ederim.

@Zig Zag Teşekkür ederim.

@4EverDobra Teşekkürler hocam.

@buzgibilimonata Ne demek hocam.Ben kimseden yardım alamamıştım bugün de boşum konu açayım dedim. :)
  • Öğrenciyi için vazgeçilmez olur da fiyatı bizi bozar hocam Ama tipinden premium bir makinaya benziyor.
    Daha ucuzu yok mu bunun 60-70 liralık sıcak çikolata flaan yapan
  • hocam kaç paraya aldın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gülcem1sn

Öğrenciyi için vazgeçilmez olur da fiyatı bizi bozar hocam Ama tipinden premium bir makinaya benziyor.
    Daha ucuzu yok mu bunun 60-70 liralık sıcak çikolata flaan yapan

129 TL lik olan varhttp://www.tchibo.com.tr/model-ve-renkler-c400013805.html

• alik01 kullanıcısına yanıt
    Bunda sadece kavhe yapılıyor öyle mi ?
    Sizinkinin fakir versiyonu yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gareher

hocam kaç paraya aldın ?

Hocam 4-5 ay önce 250 TL idi ben indirim zamanı 200 TL ye aldım.
    Yalnız bugün fiyatına baktım fiyatı 280 TL yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gülcem1sn

Bunda sadece kavhe yapılıyor öyle mi ?
    Sizinkinin fakir versiyonu yok mu

Benimkinde Starbucks'daki kahvelerin hemen hemen hepsini yaparsınız.
    Ama bunları yapmak için süt köpürtücüsü olması lazım süt köpürtme işlemini de sadece benim makine yapabiliyor daha alt versiyonlarda bu özellik yok onlarda sadece temel kahveleri yaparsınız.
  • Suan sitesinde 279 TL gözüküyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Suan sitesinde 279 TL gözüküyor :(

Evet hocam fiyatı yükseltmişler.
  • 3ü 1 aradamı yudumlarken oldumu bu be Şaka maka hayırlı olsun bende londradaki oteldekinden çok istemiştimde o baya büyüktü tabi
  • Tchibo indirim yapmış, 250 tl şu an sitesinde. 2 paket kapsül hediye.
  • bizde 2 gün önce aldık hocam bu paket doldurma işini şuan işyerinde olduğum için videosunu izleyemiyor akşam evde bakıcam zahmetli bir işmi kolaymı birde ben çok acı kahve seven biri değilim genelde şekerli kremalı kahveler severim önerebileceğin bir kahve varmı yapılışınıda anlatırsan memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

Tchibo indirim yapmış, 250 tl şu an sitesinde. 2 paket kapsül hediye.

Salı günü 279 TL'ye aldık ve şuan 249 TL

Yazık günah 30 TL bir günde
  • quote:

Orijinalden alıntı: D®èâM

bizde 2 gün önce aldık hocam bu paket doldurma işini şuan işyerinde olduğum için videosunu izleyemiyor akşam evde bakıcam zahmetli bir işmi kolaymı birde ben çok acı kahve seven biri değilim genelde şekerli kremalı kahveler severim önerebileceğin bir kahve varmı yapılışınıda anlatırsan memnun olurum

Abi şu Türk insanı kullanma kılavuzu okumayı bir türlü öğrenemedi ya
    Bu kadar tembellik olamaz
    İki kelam okusan yada youtube a yazsan en kötü o bile kafi

Bu arada konuyu açan arkadaşa teşekkürler ileride kendi evime taşındığımda kesin buna benzer birşey alacağım
  • Çok iyi konu ya.

Yıllardır ilk kez konu dışına giriyorum ve bu sıralar almak istediğim makine hakkında konu gördüm

Hocam bu Caffissimo Picco, sizdeki alet kadar çeşitli kahve yapamıyor değil mi?

http://www.tchibo.com.tr/cafissimo-picco-violet-flower-p400046056.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Çok iyi konu ya.

Yıllardır ilk kez konu dışına giriyorum ve bu sıralar almak istediğim makine hakkında konu gördüm

Hocam bu Caffissimo Picco, sizdeki alet kadar çeşitli kahve yapamıyor değil mi?

http://www.tchibo.com.tr/cafissimo-picco-violet-flower-p400046056.html

Çok teşekkür ederim hocam benim zaten amacım yardımcı olmak ben makineyi alacağım zaman yardım alamamıştım.

Sorunuza gelirsek Picco 2 çeşit kahve yapabiliyor.Classic ise birçok kahve çeşidi yapabiliyor.

• Bende kapsülleri doldurarak kullanıyorum, kahveyi de Tchibo'nun Espresso'sundan aldım ve 250 gr çektirererk dolduruyorum.
    Kapsülleri doldururken sıkıştırarak doldurmak gerekiyor galiba ben bolcana doldurum sıkıştırıyorum ve tekrar dolduyuroum..

Şimdi de farklı lezzetler peşindeyim.

Süt köpürtmeninde inceliklerini arıyorum smooth bir köpük elde etmek istiyorum ama krema kıvamını elde edemiyorum hiçbir zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: D®èâM

bizde 2 gün önce aldık hocam bu paket doldurma işini şuan işyerinde olduğum için videosunu izleyemiyor akşam evde bakıcam zahmetli bir işmi kolaymı birde ben çok acı kahve seven biri değilim genelde şekerli kremalı kahveler severim önerebileceğin bir kahve varmı yapılışınıda anlatırsan memnun olurum

Yakında video çekebilirim kesin bir şey söylemeyeyim de

@just4techno Ne demek
  • Güle güle kullanın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Bende kapsülleri doldurarak kullanıyorum, kahveyi de Tchibo'nun Espresso'sundan aldım ve 250 gr çektirererk dolduruyorum.
    Kapsülleri doldururken sıkıştırarak doldurmak gerekiyor galiba ben bolcana doldurum sıkıştırıyorum ve tekrar dolduyuroum..

Şimdi de farklı lezzetler peşindeyim.

Süt köpürtmeninde inceliklerini arıyorum smooth bir köpük elde etmek istiyorum ama krema kıvamını elde edemiyorum hiçbir zaman

Hocam ben de öyle kullanıyorum ama kapsülün içindeki kahveyi fazla preslemeni tavsiye etmem ben eskiden sıkıştırıyordum içindeki kahveyi o zaman yavaş yavaş akıtıyor ve köpük oluşumunda sorun çıkıyor.

Süt köpürtme tekniğini bugün daha müsait bir zamanımda anlatacağım o zaman krema gibi yaparsın diye ümit ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.