Şimdi Ara

Tchibo Cafissimo Classic Hot Red Kahve Makinesi(Soru Alabilirim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
45
Favori
35.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alik01

quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Bende kapsülleri doldurarak kullanıyorum, kahveyi de Tchibo'nun Espresso'sundan aldım ve 250 gr çektirererk dolduruyorum.
    Kapsülleri doldururken sıkıştırarak doldurmak gerekiyor galiba ben bolcana doldurum sıkıştırıyorum ve tekrar dolduyuroum..

Şimdi de farklı lezzetler peşindeyim.

Süt köpürtmeninde inceliklerini arıyorum smooth bir köpük elde etmek istiyorum ama krema kıvamını elde edemiyorum hiçbir zaman

Hocam ben de öyle kullanıyorum ama kapsülün içindeki kahveyi fazla preslemeni tavsiye etmem ben eskiden sıkıştırıyordum içindeki kahveyi o zaman yavaş yavaş akıtıyor ve köpük oluşumunda sorun çıkıyor.

Süt köpürtme tekniğini bugün daha müsait bir zamanımda anlatacağım o zaman krema gibi yaparsın diye ümit ediyorum.

Kapsulsuz espresso makinalarında ve diğer prof cihazlarda espresso hep presleniyor hatta bu makinalarda preslemek icin plastik bir yer bile var sıkıştırma yapilabilsin diye

• quote:

quote:

quote:

Bende kapsülleri doldurarak kullanıyorum, kahveyi de Tchibo'nun Espresso'sundan aldım ve 250 gr çektirererk dolduruyorum.
    Kapsülleri doldururken sıkıştırarak doldurmak gerekiyor galiba ben bolcana doldurum sıkıştırıyorum ve tekrar dolduyuroum..

Şimdi de farklı lezzetler peşindeyim.

Süt köpürtmeninde inceliklerini arıyorum smooth bir köpük elde etmek istiyorum ama krema kıvamını elde edemiyorum hiçbir zaman

Hocam ben de öyle kullanıyorum ama kapsülün içindeki kahveyi fazla preslemeni tavsiye etmem ben eskiden sıkıştırıyordum içindeki kahveyi o zaman yavaş yavaş akıtıyor ve köpük oluşumunda sorun çıkıyor.

Süt köpürtme tekniğini bugün daha müsait bir zamanımda anlatacağım o zaman krema gibi yaparsın diye ümit ediyorum.

Kapsulsuz espresso makinalarında ve diğer prof cihazlarda espresso hep presleniyor hatta bu makinalarda preslemek icin plastik bir yer bile var sıkıştırma yapilabilsin diye

Diğer prof cihazların basınçları farklı hocam o yüzde o kahveyi o makinelerde sıkıştırabilirsin.Tabiki bu makinede sıkıştırıp sıkıştırmamak sana kalmış.Benimki tavsiye.Kesin anlaşılabilirlik için hazır alınan kapsülün içini açıp bakmak lazım ne kadar sıkıştırmışlar.Çünkü bu makinenin barı profesyonel makinelere göre düşük.

• Up

@Kuray Hocam süt köpürtme tekniğine bakabilirsiniz umarım faydalı olur.
  • quote:

Up

Iki delik biri sütte olacak diğeri dışarda olacak sütte o delikten çıkacak yani. Deneyeceğim.

Izledigim videolarda herkes bir şekilde girdap oluşturmamız gerektiğini söylüyor yani sütün dönmesi gerekiyor içinde
  • Bizde aldık bugün, bir espresso yapayım dedim zehir gibi oldu ama ardından gelen keyif on numaraydı.
  • quote:

quote:

Up

Iki delik biri sütte olacak diğeri dışarda olacak sütte o delikten çıkacak yani. Deneyeceğim.

Izledigim videolarda herkes bir şekilde girdap oluşturmamız gerektiğini söylüyor yani sütün dönmesi gerekiyor içinde

Hocam aynı zamanda döndürme işlemini de yapacaksınız.Ama buradan pek anlatılmıyor umarım kısa zamanda halledersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Up

Hocam aynı zamanda döndürme işlemini de yapacaksınız.Ama buradan pek anlatılmıyor umarım kısa zamanda halledersiniz

Benim dediğim o döndürme degil,

eklediğini videodaki bayan cezveyi döndürüyor.

Benim bahsettiğim, cezveyi sabit tutuyorlar, basıncın etkisinden dolayı süt kendi içinde girdap oluşturuyor.

• Hocam ben de almayi dusunuyorum da kapsul bayatlatiyor fln diyorlar veya baska olumsuz yani varmidir kapsullu makinanin?

• bu kahve manyaklığım devam ederse yakında bende alırım bu cihazdan güzel gözüküyor
  • Tchibo Cafissimo Nasıl Kullanılır?

• quote:

Orijinalden alıntı: ajanmetin

Hocam ben de almayi dusunuyorum da kapsul bayatlatiyor fln diyorlar veya baska olumsuz yani varmidir kapsullu makinanin?

Kapsüller bayatlamıyor hocam hava almıyor çünkü kapsül :)Ayrıca taze espresso çektirip kapsülün içinde doldurabilirsin.Ben olumsuz yanını görmedim

• Espresso eklendi.
  • Hocam espresso ile chesecake süper gidiyor gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profesir

Hocam espresso ile chesecake süper gidiyor gerçekten

Aynen
  • düşünen varsa cafissimo classic satıyorum:

http://forum.donanimhaber.com/m_90823718/tm.htm
  • Hediyeleriyle 150 lira civarındayken almayan aklıma tüküreyim

inşallah anneler gününde güzel bi' indirim yaparlar da alırım

temizliği nasıl oluyor hocam aletin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stouuiop -- 20 Nisan 2014; 21:52:35 >
  • Ben sade tercih ediyorum kahveyi. Sütsüz şekersiz vs olmadan. Şu 130 liralıklar çok mu gelir bana? Bir de şibodan sıtarbaksdan kahvelerini alabilirim değil mi istediğim gibi?
  • quote:

quote:

Hocam ben de almayi dusunuyorum da kapsul bayatlatiyor fln diyorlar veya baska olumsuz yani varmidir kapsullu makinanin?

Kapsüller bayatlamıyor hocam hava almıyor çünkü kapsül :)Ayrıca taze espresso çektirip kapsülün içinde doldurabilirsin.Ben olumsuz yanını görmedim

Nerede cektirebiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MüminKardeş

quote:

quote:

Nerede cektirebiliriz

Tchiboda veya kahvecilerde

• quote:

Orijinalden alıntı: stouuiop

Hediyeleriyle 150 lira civarındayken almayan aklıma tüküreyim

inşallah anneler gününde güzel bi' indirim yaparlar da alırım

temizliği nasıl oluyor hocam aletin ?

Dışı tozlanınca bezle siliyorum.Kapsülü koyduğumuz yer tamamen yıkanabilir makinenin içi kireçlenebiliyor yılda bir içini kireç çözücü programı ile temizleyebiliyorsun kendi kireç çözücüsü var ilk aldığında kutusunun içinden çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.