Şimdi Ara

BF4 oynarken laptopum ejderha oluyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar ben Acer Aspire v3-551G kullnıcısıyım normalde LOL gibi oyunları oynarken 3 4 saatte aşırı ısınıyordu ama battefield4 oynarken low ayarlarda bile 0 kasma olmasına rağmen bilgisayar aşırı ısınıyor nedeni ne olabilir?
    Acaba fanın içi tozla doldugu için mi oluyor
    son olarak fan temizliği garanti içerisine giriyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defgunergok -- 3 Şubat 2014; 18:21:46 >

• hiç bir oyunda ısınmayan ekran kartım bf4 te 60 dereceyi zorluyor..fazla bilgim yok ama sanırım ekran kartını baya zorluyor oyun.
  • laptop soğutucusu kullansam ne derece azalır kullananlar yazabilirmi
  • defgunergok D kullanıcısına yanıt
    O konuda yardımcı olamayacağım dostum araştır forumdan istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defgunergok

laptop soğutucusu kullansam ne derece azalır kullananlar yazabilirmi

hocam 7670 mi ekran kartın ? bende de 7650 var multiplayer oynayabilir miyim acaba ? bu arada soğutucunun etkisi olur var bende soğutucu ama çok büyük bir etki yaratmaz ısıyı azaltır az bir şey
  • ekran 7670 evet 2 tane yazıyor biri oyunda aktif oluyor servis fan temizliğine para alırmı
  • quote:

ekran 7670 evet 2 tane yazıyor biri oyunda aktif oluyor servis fan temizliğine para alırmı

laptoplar aşağı yukarı aynıymış bizim multiplayer oynuyorsunuz dimi hocam ? kaç fps alıyorsunuz ortalama hangi ayarlar vs. anlatabilirseniz sevinirim. bu arada fan temizliğine benden küçük bir miktar almışlardı garanti var diye kendim temizleyemedim ama bilemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bf4 te fps nerde yazıyor onu bilmiyorum ama lol oynarken fps 150 lerdeydi ping lolde 50 bf4 de 8 ile 10 arası
  • quote:

bf4 te fps nerde yazıyor onu bilmiyorum ama lol oynarken fps 150 lerdeydi ping lolde 50 bf4 de 8 ile 10 arası

fraps programını indirin hocam oyuna girmeden açın arka planda dursun 3-5 mb bir şey zaten sol üst köşede yazar sarı renkte.
  • dediğinizi 30 dk ya denemeyecem sonuçları yazarım
  • quote:

dediğinizi 30 dk ya denemeyecem sonuçları yazarım

Teşekkürler
  • bu oyun cpu ya ve gpu ya yükleniyor. çok rahat ısınır. soğutucu etkiler ama uzun süreli kullanımda yine sıkıntı çıkartabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.