Şimdi Ara

OYUN OYNARKEN PC DONUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
33
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar konuyu özet geçiyim; oyunun ortasında pc donuyor ve sesler loop olmaya başlıyor, reset atmadan düzelmiyor.

Sistem parçalarım:

ANAKART: Gigabyte A520M-K AMD AM4 DDR4 

EKRAN KARTI: XFX SPEEDSTER SWFT 309 RX 6700 XT CORE RX-67XTYJFDV 192 Bit GDDR6 12 GB

İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600

RAM: Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) 3600MHz 

SOĞUTUCU: Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB kule fan

EKRAN:ASUS TUF Gaming VG27AQ 27 HDR Gaming 2K IPS Freesync Ve G-Sync Uyumlu 2560X1440

Depolama:Apacer 512 GB AS2280P4 AP512GAS2280P4-1 M.2 PCI-Express 3.0 SSD

Oyuna giriyorum oyunda 15-20 dk geçiriyorum sonra oyunda fps drop oluyor sonrasında ekranım donup kalıyor üste bağsettiğim gibi her tuşa basıyorum ama hiç bir şey olmuyor

Windows + Shift + Ctrl + B yaptığım zaman ses geliyor ama yinede ekran donup kalıyor bende bilgisayarın tuşuna basıp kapatıp geri açıyorum. Belki windows yanlış kurmuşumdur dedim

gittim format attım sonra oyunları geri yükledim yine girdiğimde yine aynı şekil 15 dk sonra fps drop ve ekran donuyor bunun sorunu ne olabilir ekran kartı çokmu ısnıyor dicem ama sanmıyorum alt tarafa fotorafları

koycam oyun olarak The Last Of Us Part 2 denemiştim yardımcı olursanız çok sevinirim sadece oyunlarda oluyor bu sorun normal bilgisayar kullanımında hiç sorun yaşamadım.

İŞLEMCİMİ ÇOK KÖTÜ KALIYOR ANLAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİİRM....ŞŞ

OYUN OYNARKEN PC DONUYOR

Fotorafta gözüken değerlerde oyunum dondu sıcaklıktanmı yoksa Güç kaynağındanmı ?

• zorro1881 Z kullanıcısına yanıt
    Güç kaynağından olma ihtimali yüksek. Ama yazmamışsınız konuya. Tam marka model olarak yazın. İşlemci ve RAMlerde hız aşırtma var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.