Binbaşı
02 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 35 (Bu ay: 0)
Gönderileri
mrb arkadaşlar. bir ekran kardınıt mesala 1080 i kullanıcıdan almam durumunda devletin bana çıkartacağı bir gümrük vergisi bulunuyor mu?. konuyla ilgili sıkıntı yaşanır mı? bu şekilde alış veriş yapan oldu mu? tsk

Asus Nvidia GeForce GTX1080-A8G Oyuncu Ekran Kartı (PCIe 3.0, 8GB GDDR5X Bellek, HDMI, DVI, Displayport)
EUR 324,70 - Miktar: 1
Satıcı: zakalakanak
arkadaslar origin online olmuyor. bir güncelleme geldı elıne saglık sildim origini kurdum sıkıntı kalktı bf1 de oynarken bırden oflıne oldu sımdı onlıne olmuyor bu nasıl ıstır. tam bır duzeltme yapamıyorlar.

sıkıntıdan kurtulan var mı? tsk
merhabalar akradaşlar bf4 te çok ani fps düşüşler oluyor, win 10 pro 64 bit kurulu sistem güncellemeleri ve e.kartı vs hep güncel. ama oyunda stabilite yok fps sürekli 30 ve altına düşmektedir. daha önce böyle bir sıkıntı yoktu. e.kartı gtx 960 2gb msı son güncellemeler yüklü eski sürümleride yükledim sıkıntı giderilemedi. internette değişik şeyler var dx vs regist vs güncelleme ve kurulum ama işe yaramadı. yardımcı olabilir misiniz? tsk

cpu fx 8300
msı 970 gamıng
8 ram
gtx 960 2gb
750 watt bronz psu
ssd de kurulu
win 10 64 bitjavascript:void(AddText(''))
arkadaşlar pc yeniden kurdum. yedekteki oyunlarımı hdd den veya ssd den kopyalama yaptığımda hız önce normal güzel hızlarda başlıyor daha sonrasında ise hızlar 20 -5 mb ye kadar düşmektedir. ve bu sıkıntı beni çok sinirlendirdi. 60 gb lik bf4 oyununu mesela atıyorum bekle babam bekle driverler güncel bios güncel. sıkıntı ne anlamadım. sata kablolarının yerini değiştirdim durum yine aynı. böyle sıkıntı yaşayan var mı? yardımcı olabilir misiniz? tsk
arkadaşlar merhabalar. 6.40 dolar gibi yani 15 tl ye grid 2, grid, euro truck 2 similator, blackguards vs vs gibi steamda 200 tl yi geçen oyunları ben bu siteden 15 tl gibi bir ücretle satın aldım. bence kaçırmayın.

https://www.humblebundle.com siteye üye olun ve alışveriş yapın. maile gelen linkle steam hesabınızdan istediğiniz oyunu aktifleştirebiliyorsunuz.
bugün güncelleme yapmadan önce oyunu rahatlıkla oynayabilirken şimdi ise güncellemeden sonra oyuna giremez oldum. Battelogda servera girmek istiyorum join serverda takılıp kalıyor. originde ve battelogda sıkıntı yok. serverlara giremiyorum. oyuna repair yaptım sildim kurdum yeniden güncelleme yaptı yine aynı sıkıntı. sorunla karşılaşıp çözen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?
böyle bir uyarı alıp duruyorum. bunu tüm arama motorlarından alıyorum. başıma bela oldu. frefox chorome yandex vs vs hepsinde aynı sıkıntı. faceye googleye giremiyorum lütfen yardımcı olun. virüs programı felan işe yaramadı.

lütfen yardım patlayacağım
 lütfen yardım patlayacağım
slm arkadaşlar. oyunu oynarken herhangi bir sıkıntı yokken birden ram a aşırı bir yüklenme oluyor bu da felaket bir kasmaya sebep oluyor. oyundan çıkıyorum ram a ne yükleniyor diye bakıyorum ama birşey bulamıyorum. performansa baktığımda 4 gb ram tamamen kullanıyor ama işlemlere baktığımda bu rami ne kullanıyor göremiyorum. oyun kapattığım halde ram kullanımı devam ediyor. güncellemeler gelmeden önce arada sırada böyle oluyordu. bu olayı bugün yine yaşadım. böyle bir sıkıntı çeken arkadaş var mı? şimdiden tşk arkadaşlar.
arkadaşlar 7320 toner dolumu yaptım. toneri yazıcıya takıyorum halen yeni toner takın diyor. acaba bu yazıcı tonerini nasıl resetliyoruz bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? yazıcı mfc 7320. araştırdım bulamadım.
arkadaşlar öncelikle merhabalar. Bf3 oyunun yeni almış birisi sayılırım. Multiplayer oyununda diğer insanlarla chat yapmayı bulamadım. Acaba chat nasıl yapılıyor, bilen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? admine ve diğer arkadaşlara yazı yazmak istiyorum birtürlü yazamıyorum. konsol açılıyor ama nereye ne yazacağımı bulamadım. Bf3 ün paketleri var acaba bunlardan hangi paketi almamı tavsiye edersiniz.
Hakkında
Forum İmzası:
Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı taktirde bu dünya da bıraktığın eserlere kıymet verme...

Battlefield 3 [JNG]harece66_TR
Battlefield 4 [JNG]harece66_TR
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Bilgisayar
Intel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.860
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 36.258 (Bu ay: 290)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.