Bildirim
Oyun oynarken ikinci bir monitorde
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
eyefinity i kurduysan ccc ayarlarından eyefinity ayarlarını bulup monitör ayarlarını yapmalısın. yani görüntünün tamamını paylaştırmak yerine ayrı ayrı görüntüler haline getirmelisin. eyefinity kullanmadığımdan tam kestiremiyorum ama ccc de mutlaka ayarı vardır -
-
bir monitörde oyun oynarken diğerinde internette gezme işi zor olucak 2 ayrı mouse-klavye gerekli ama birinde video izlerken diğer monitörde istediğini yapabilirsin.. win7 üzerinden "bu ekranları genişlet"i ektinleştirirsen diğer monitör ana monitörün uzantısı oluyor videoyu oraya atıp ana monitörde kendi işini yapabilirsin (ben uzun zamandır yapıyorum )
-
Bir monitörde oyun oynarken diğer monitörde nasıl video izleyebilirim? KMplayer da falan denedim ama yemedi. Tarayıcıdan açtığım videoları izleyebiliyorum fakat medya oynatıcı ile çalıştırdığımda olmuyor. Bir yardımcı olabilir misiniz? -
Ben yaklaşık 10 yıldır çift monitör kullanıyorum ama dediğin olayı çözmüş değilim. Bir defa internette gelinmek olayı kesin olmaz çünkü klavye ve momüşse etkileşimi var. -
Oyunu pencere modunda oynamak (pencere modunda tam ekran) yardimci olabilir, mause ve klavyeyi diediginiz gibi kullanabilirsiniz.
Konu da eskiymis yeni farkettim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orc123456 -- 6 Şubat 2012; 5:59:12 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X