Şimdi Ara

Avea 23tlye 700dk 5000sms 2gb internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
25
Favori
22.419
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu daha önce çeşitli başlıklarda açıldı içeriği devlet sırrı gibi saklandı sadece kendileri kar etmek istedikleri için, sonra konuları kapandı. Net bilgi vermek için yeni bir konu açma ihtiyacı hissettim. Bu adımları kendim uygulayıp denedikten sonra konu açtım sorunuz varsa sorabilirsiniz.

700dk(+taraftar hatlarıyla 2000dk) 5000sms 2gb internet

1) Zincir bayi denilen electroworld, teknosa, mediamarkt gibi mağazalar içerisinde bulunan avea bayilerinden numara taşıma yaparsanız bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. Çünkü bu zincir bayiler direk avea genel merkeze bağlı olduğu için daha fazla kampanya yapabilmektedir, burada çalışan elemanla görüştüm biz direk aveaya bağlıyız arada aracı yok bu nedenle modem alana hediye çeki gibi ekstralar verebiliyoruz dediler.

Taraftar hatlarında bulunan ŞAMPİYON TARİFEye numara taşırsanız 20tl yüklemeye 30 gün boyunca geçerli heryöne 200dk veren şifre kart verecekler. Siz özellikle isteyin unutabilirler, vermek istemeyebilirler.

Bu 200dk uygulaması 12 ay boyunca geçerli

2) Ayrıca 20tl yüklediğiniz için 30 gün boyunca tüm taraftar hatlarıyla geçerli(faturalı+faturasız) 2000dk kazanacaksınız.

Bunun haricinde

a)7-25 yaş arasındaysanız woops paketine üye olup 23tlye 500dk 5000sms 2gb internet paketi alabilirsiniz.
    http://www.woops.com.tr/faturasiz-woops/paketler/woops-firsata-bak-yeni

b)25 yaşından büyükseniz 28tlye 500dk 5000sms 2gb internet paketi alabilirsiniz.
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SuperUcluPaketYeniAvealilaraOzel

Toplamda 700dk(+taraftar hatlarıyla 2000dk) 5000sms 2gb internet paketine 23tlye sahip oluyorsunuz.

DİKKAT: 200dk dan yararlanmak icin hattın son 90 gün içinde aveada olmaması ve son 30 gün içinde taraftar hattına taşınması gerekiyor.

NOT: arkadaşlar hiçbir çıkarım yok, ben burdan çok faydalandım ve borcumu ödemek adına, forumumuzdan insanlar faydalansın diye emek verdik yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9008 -- 27 Mart 2014; 22:10:59 >

• Diğer operatöre git gel için bekleme süresi 3 ay değil miydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kartı bana vermediler, şimdi geçiş falan tamamlandı şampiyon tarifedeyim, sonradan alınsa olur mu o kart?
  • Şu internet hızı aklımı karıştırmasa geçeceğim de tırsıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Diğer operatöre git gel için bekleme süresi 3 ay değil miydi

Hayır taşıma yaptınız,açıldı tekrar açıldığı gün taşıma yapabilirsiniz
  • Ben woops'tan yararlanıyorum yaklaşık 20 gün önce hattımı Avea'ya taşımıştım. Şimdi 500dk'yı 700dk yapabilmek için taraftar hattına mı üye olmam gerekiyor? Nasıl üye olabilirim? Getirisi götürüsü nedir biraz açıklayabilir misin hocam?
  • gunner92fb kullanıcısına yanıt
    şimdi taraftar hattına geçip dediğim işlemi yaparak faydalanabilirsiniz ancak o zaman paketiniz iptal olur yeniden almanız gerekir yani 23tlniz boşa gidecek yeniden aynı paketi alacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    J
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben zaten şampiyonda olduğum için aynı mantığın -200 unu kullanıyorum. yani +200 olanı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9008

şimdi taraftar hattına geçip dediğim işlemi yaparak faydalanabilirsiniz ancak o zaman paketiniz iptal olur yeniden almanız gerekir yani 23tlniz boşa gidecek yeniden aynı paketi alacaksınız.

Peki hocam şifre kart demişsiniz, bu şifre kartı alabilmek için avea bayisinden mi geçiş yapmak gerekiyor taraftar hattına?
    ew mm bimeks vs. yerlerde avea standı var.oralarda

yukarıda açıkladım hangi bayiler olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9008

yukarıda açıkladım hangi bayiler olduğunu

Şifre kart olmadan 200dk'yı almanın bir yolu yok mu? 20 gün önce hattı taşıdık, şimdi nereden bulacağım yeni hat bilmiyorum.
  • hocam diyelim turkcell'den avea'ya numara taşıdık. 1 hafta durup turkcell'e döndük. tekrar avea'ya taşımak için 1 ay beklenmeli diyor bayi. doğru mudur?
  • faturalı hatlar için de geçerli mi ?
  • Avea içinde taraftar kartına geçersem de olur mu acaba? Yoksa dışardan mı gelmek gerekiyor kesinlikle?
  • Kampanya ne zamana kadar geçerli bir bilgi var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye sadece ben 30 tl ödüyorum şu 3lü pakete

woops denen şeye üye oldum şimdi 7 gün için 2000 dakilka vermişler dakika değil dakilka yazıyor :) biz orada dakilka dedik beyefendi dakika değil deyip itelemesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 24 Ocak 2014; 16:41:47 >
  • Ben normal bir bayiden geçtim bu tarifeye. Bu şifreden bulup paylaşacak olan yok mudur?
  • Zaten aveadaydım kartalcelle geçiş için başvurdum fakat bu karttan nerden buluruz? :)
  • Birde ben bu işlemi Ümraniye Meydan AVM içerisinde yer alan bayiden yaptım. Onlarda bu karttan varmıdır?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.