Şimdi Ara

Avea 23tlye 700dk 5000sms 2gb internet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
25
Favori
22.419
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet.
    30gun içinde 20 üzeri yükle 200dk kazan diye cvp geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

ŞAMPİYON tarife meselesinin ne zamana kadar geçerli olduğunu bilmiyorum; ama WOOPS Süper Fırsat kampanyası (faturasız), WOOPS Yeniyıl Kampanyası (faturalı) 31 Ocak 2014'e kadar geçerli.

hocam bu bilgiler kaynağı nedir 31 ocak emin misiniz ben göremedim sitede fln uzamıştır inş
  • Bende bu gün kardeşimebir gsmobile aldım, bahsedilen 200 dk'lık katlardan bulunmadığını söylediler. Hatta sadece ege bölgesine mi ne ait o kampanya gibi bir şey denildi.
    Çok da önemli olmadığı için üstelemedim.
  • hsndnc kullanıcısına yanıt
    http://www.woops.com.tr/her-an-yeni-bir-woops/woops-firsata-bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanarya_avcisi kullanıcısına yanıt
    Uzatılmazsa 31 Ocak 2014.

• arkadaşlar gel git olmuyor diye biliyorum ben.özellikle açıklamalar kısmında son 3 ay içinde avea yada diğer operatorler de de aynı başka hatta tasımamış olmak gerekiyor.ben aveadan vodafone taşımıştım.sonra vodafone den aveaya taşıdım 2 ay sonra. 3 ay dolmadığı için şuan whops benzeri bi şey kullanamıyorm
  • 31 Ocak İbaresi kaldırıldı diye biliyorum. Linklerde yok artık öyle bi tarih. Yada ben gözden kaçırdım.

Faturasızlar için konuşuyorum. Faturalılar için olan bölümde öyle bi ibare var hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 25 Ocak 2014; 10:45:12 >
  • mcalisir kullanıcısına yanıt
    numaranızı yeni taşıdıysanız yedek hattınız için yapacaksınız dediğim işlemi mevcut müşteri olmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl avea kullandım, ilk başlarda sorun yaşamıyordum, çok memnundum ama son 2 yıldır yaşattığı çekmeme sorunuyla beni canımdan bezdirdi, sonunda aralık ayında vodafona geçtim ve gerçekten aveanın ses ve çekim kalitesinin ne kadar kötü olduğunu anladım, belki de avea normaldir de vodafone çok iyidir.şu saatten sonra 5 liraya bile bu paketi verse, asla ama asla aveaya geçmem.
  • mcalisir kullanıcısına yanıt
    yanılmıyorsam gitgel oluyor ben de yapacağım olursa yazarım.

• Çok iyiymiş, turkcelle bir ültimatom verelim bakalım onun gibi yada ona benzer bir kampanya yapmazlarsa geçeyim bende avea'ya. Gerçi interneti nasıldır avea'nın bilmiyorum ama..
  • inexo kullanıcısına yanıt
    ben geçende avea bayisine sormuştum oradan biliyrum. 3 ay sınırı var dedi.suan vodafoneyim 3 ay sonra avea ya geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcalisir

ben geçende avea bayisine sormuştum oradan biliyrum. 3 ay sınırı var dedi.suan vodafoneyim 3 ay sonra avea ya geçerim

hat yeni ise 90 gün şartı var yeni değil yani en az 90 gün olmuş ise hat taşıma işlemi yaptıktan 1 gün sonra tekrar taşıma yapabilirsiniz
  • hsndnc kullanıcısına yanıt
    hat taşımadan bahsetmiyorum.kampanyadan yararlanabilmek için son 3 ay içinde aveadan baska bi operötere geçmemiş olmak gerekiyor.yani ben aveayım sonra vodafone sonra avea yaparsam kampanyadan yararlanamam 3 ay vodafonede kalmam gerkeiyor
    a
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcalisir

hat taşımadan bahsetmiyorum.kampanyadan yararlanabilmek için son 3 ay içinde aveadan baska bi operötere geçmemiş olmak gerekiyor.yani ben aveayım sonra vodafone sonra avea yaparsam kampanyadan yararlanamam 3 ay vodafonede kalmam gerkeiyor
    a

hangi kampanya hocam avea zaten mevcut müşterilerine de bu kampanyayı(woops) sunuyor 200dk yı diyorsanız o konu hakkında bilgim yok
  • AVEA faturalıdan (GSMobil) başka tarifeye geçirmediği için zor kurtuldum. Vodafone faturasız 500dk+1000SMS+1GB 23 TL'lik tarifedeyim ama çekim gücünden hiç memnun değilim. Apartmanda komşumun Turkcell hattı full çekiyor ben arama bile yapamıyorum. Turkcell'e geçmek istiyorum ama çok pahalı. Normal kullanımım aslında maximum 150 dk+5 SMS+ 500 MB internet. Turkcell neden güzel bir tarife yapmıyor? Mevcut tarifeler çok kafa karıştırıcı.
  • antalya teknosada avea standina gittim. hattimi tasiyacagim dedim. buradan hat tasima islemi olmuyor dedi, ayrica sifre karti gibi birsey bizde yik dedi. hayatinda ilk defa duyuyor gibi davrandi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Şu internet hızı aklımı karıştırmasa geçeceğim de tırsıyorum.

avea 3g = lesh

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Şu internet hızı aklımı karıştırmasa geçeceğim de tırsıyorum.

avea 3g = lesh

O zaman geçmeye gerek yok.

• 9008 9 kullanıcısına yanıt
    Bu yöntemi geçen ay denedim ve diğer konuda belirtmiştim ben.
    Ayrıca ana mesajda 2 defa "(+taraftar hatlarıyla 200dk)" yazmışsınız, orası 2000 dk olacak. 2000 dk önemli çünkü sevgililer için çok avantajlı bir durum bu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.