Şimdi Ara

Avea 23tlye 700dk 5000sms 2gb internet (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
25
Favori
22.419
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vampirelf

BU MESAJI TÜMÜYLE OKUMADAN SÜPER FIRSAT PAKETİNİ KULLANMAYIN

avea süper fırsat paketine geçmemin ilk ayında aveanın tuzağına düşmüş bulunmaktayım.26.12.13 tarihinde hattıma süper fırsat paketi tanımladım ve hattınızda para varsa otomatik çekilir lafına güvenerek ayın 15 inde 30 lira yükledim..paketiniz bitti vb. gibi bir mesaj almadan ssat 23,59,59 da paketim sonlanmış ve saat 00:10 da donanım habere girip forumda 10 dk. takıldım sonra interneti kapattım ve kullanılan 29,50 tl olarak mesaj geldi bir baktım nette gezintim liralardan yemiş.sabah avea ile görüştüm hattımda para vardı paketin tanımlanması yerine liralarım gitmiş dedim cevap klasik avea : yapacak bişey yok.şikayet sitesine yadım mail attım vb. sonra aradılar ve sistemin ayarı öyle saat 23.59 da paket biter ama tanımlanması rastgele olabilir sabah 10 da bile olur dediler. 30 gün dolmuş ve siz internete girmişsiniz o arada dediler,ama tam otuz gün olması için yüklediğim saat olması lazım bitiş süresinin dedim yada saat 23.59 da bitiyorsa 12.01 dede yenisi para varken otomatik tanımlanmalı dedim benim hatam yok dedim.cevap ise yapacak bişey yok sistem böyle. bende numaramı taşıyacağım dedim siz bilirsiniz dedi müşteri memnuniyeti anlayışınız 29 lira için müşteriye gidersen git demek mi dedim siz bilirsiniz cevabı aldım. yani kaşla göz arasında avea benden 30 lira sövüşledi ve geldiğin yere dön senle işimiz bitti bize yeni kurban lazım dedi..siz siz olun paket biteceği günden sonra bir gün telefonu açmayın bile

Hocam paket tanımlaması rastgele değil siz Tl yi saat kaçta yüklediyseniz o zaman gelir paket yenileme sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben TL yi taş ayin 15 ince yükledim.paketin suresi bitince 23.59 da para varsa sistem bakacak 12.01 de otomatik yenileyecek.. Yada paket suresi saatin aldigin saatte bitecek ondan sonraki saatde yenilecek.. Araya kafalarina gore 4-5 saat koyuyorlar millet te unutup nete giriyor 1MB 5 TL den en az 5-10 lira geçiriyorlar bu konuda ben tek değilim onlarca şikayet var.bi kere amacin soymak olduğu 1mb 5TL oluşundan belli

• yenilenme olayı can sıkıcı ama hatta fazla tl bulundurmamak bunu en az zararla kurtarmaya sağlar en azından.

• bizim burda bir tek teknosa var onda da avea şeysi yok zaman da geçiyor faydalanamayacağız heralde bu olaydan.
  • woops paketi 28 şubata uzatılmış arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9008

woops paketi 28 şubata uzatılmış arkadaşlar

sampiyon tarifeyle birlestirebiliyormusuyuz simdi 28 subata kadar ??? birde ben gittim konustum avm icindeki yetkililerle onlarda musteri hizmetlerini aradilar boyle birsey mumkun degil dediler ne yapmam lazim ??

• Kadir_10 K kullanıcısına yanıt
    woops paketi ile birleşiyor ben bu şekilde kullanıyorum. standaki eleman bana da birleşmez demişti bu şekilde arkadaşım kullanıyor sizin haberiniz yok sen kartı ver ben hallederim dedim ve kullanmaya başladım.
    sorunuzu anlamadım bu kampanya yok mu dediler? 4440905 i arayıp şampiyon tarife şifrekart uygulaması varmış diye sorabilirsiniz
  • Bende bugün itibari ile şampiyon tarifeye geçtim ve verilen 200 dk ve diğer woops paketini beraber aldım bir sıkıntı yok gönül rahatlığı ile geçebilirsiniz.
  • arkadaşlar 1. sayfada son 30 gün içinde numara taşımış olmak diye bir tabir kullanılmış. bunun kaynağı nedir nerede yazıyor? bende az evel numara taşıdım ve ordaki avea görevlisine aldığım bu 2400 dk hediye kartı hali hazırdaki hattıma tanımlasam olur mu diye sordum, şampiyon tarifedeseniz olur dedi?

• deneyin ama mevcut hattınız 30 gün içinde aveaya geçmediyse kullanamazsınız şu sitede detaylar kısmında yazıyor
    http://www.avea.com.tr/nonesrch/kampanyalar/sampiyon240.shtml
  • onu gördüm hocam ama o şartlar eski tarihli hatta gönderdiğimiz şifre kısmı bile 4030 gibi birşey diyor, bunda 7400e gönderiyoruz.. Bakalım net bi bilgi edinemezsem şifreyi riske atmıycam taşıdığım hatta tanımlıycam
  • sorumun cevabını ben vereyim arkadaşlar, denedim olmadı.Son 30 gün içinde taşımış olmalısınız uyarısını verdi
  • İzmirde bu 200dakikalik karti alabilecegim bi yer varmi ?

• Benim ustume olmayan bi hatti bu standlarda avea ya gecirebilirmiyim hat sahibini istiyolarmi ?
    Yada bu standlar haricinde mesaj ile falan gecebiliyormuyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4libu -- 1 Şubat 2014; 15:57:39 >
  • kampanya sadece seçilmiş noktarlardan yapılan basvurularda gecerli

Capitol Teknosa
    Nautilus Teknosa
    Beyoğlu istiklal caddesi Teknosa
    Beyoğlu demirören media markt
    Ümraniye meydan media markt
    Ğptimum outlet mediamarkt
    Viaport bimeks mağazaları içerisinde yer alan Avea standlarında geçerlidir. Son başvuru 28.03.2014 dür.
  • apaches1921 A kullanıcısına yanıt
    Tüm Türkiyede teknosa vs içerisindeki avea bayilerinde geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9008

Tüm Türkiyede teknosa vs içerisindeki avea bayilerinde geçerlidir.

hocam kesinmi yarın gidicem boşu boşuna avm gezmiyelim
  • EmreKaanYksl kullanıcısına yanıt
    telefonla sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

telefonla sorun

teknosa mağazasınımı arıcam ?
  • EmreKaanYksl kullanıcısına yanıt
    evet

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.