Şimdi Ara

Klasik hakem olayları.Yeter artık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Fenerbahçe bugün biz.Zaten Beşiktaş'a girmiyorum bile.Forumda yok hakemler Feneri kayırıyor yok Galatasaray'ı kayırıyor dense de hakemler rezil durumda şuanda.

Dün Fenerbahçe'nin golü ve penaltısı verilmedi.Bugün bizim penaltı yendi.Bir standartı yok hakemlerin.

1:) Hakemlerin standartı yok.Hakemin fıtratı nasılsa ona göre düdük çalıyor.Zamanında Bünyamin Gezer vardı.Adam ben büyük takımları kayırmıyorum,büyük takımlara bile kart gösterecek kadar cesurum tribine girip maçları katlederdi.Erol Ersoy şuursuzdu kafasına bir oyuncuyu taktı mı illa atardı.Hagi suratına tükürmüştü.Bazısı da pek tısrak oluyor.Adamın faul yapmaktan ciğeri solmuş sarı kart bile yememiş.

2:) Bazı oyuncular aşırı korunuyor.Emre Belözoğlu başta olmak üzere.Adam küfür ediyor atılmıyor.Fakat aynı takımın oyuncusu Caner Lan dedi diye kırmızı yiyor.

3:) Tısrak dediğim hakemler eğer GS FB BJK den bir oyuncuyu atmışsa muhakkak o maçta rakibe de kırmızı gösteriyor.Sivas maçında olduğu gibi.Keza Burak'ın pozisyona kırmızı verilmez.Aynı şekilde dün Necip'te boşa kırmızı yedi.

4:) Sertliğin dozajı bir türlü ayarlanamıyor.Ahmet geliyor her pozisyona faul veriyor, Mehmet geliyor saha Spartacus setine dönüyor.

5:) Eğer büyük takıma haksız yere aleyhinde kırmızı penaltı ya da oyuna bariz etki ediyorsa hakem öteki maça çıkan hakem al abi maç sizin olsun mantığıyla bu takımı kolluyor resmen.

6:) Eboue Burak Alper sürekli yerdeler fakat hakemi aldatmaya yönelik 1 kere sarı kart yediklerini görmedik.

7:)Avrupa maçlarında efsane maç yöneten Cüneyt Çakır Türkiye'de rezil maçlar yönetiyor.Kontrolünü kaybediyor.Aynısı Aydınus'ta da var.

8:) Kural kitabı ve hakemler oyuna değil hakemin lehine.İngiltere'de su gibi akıp giden futbol varken bizde resmen futbolu baltalayan hakemler var.

Ve elde sadece bunları düzeltmeyi beceremeyen basiretsiz MHK yönetimi ve Türkiye Futbol Federasyonu var.

Artık hakemler o kadar ezbere düdük çalıyor ki hangi hakemin ne zaman ne yapacağını futbolcular dahi kestiriyor.Bu yüzdendir Cüneyt Çakır'a bana faul yapıldı ağbiiyyy diye yaklaşan futbolcular(Engin hariç) Halis Özkahya'ya adam dövmeye giden liseli ülkücüler gibi yaklaşıyor.

Bunları kesinlikle halletmeliler.Çünkü bunun Fenerbahçe'si Beşiktaş'ı Galatasaray'ı kalmadı.

• 2:) Bazı oyuncular aşırı korunuyor.Emre Belözoğlu başta olmak üzere.Adam küfür ediyor atılmıyor.Fakat aynı takımın oyuncusu Caner Lan dedi diye kırmızı yiyor.

lan kelimesini caner demedi eskişehirsporlu veysel sarı söyledi caneri attı

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

lan kelimesini caner demedi eskişehirsporlu veysel sarı söyledi caneri attı

doğru yahu.Gece gece kusura bakma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Haa ayrıca aynı tipte yöneticiler varken.Dün mahmut uslunun ağlaması canlı örnektir.

Şu ligde en az suçlu hakemdir.
    DFI LP UT CFX3200 DR-G | AMD Opteron 170 | HIS HD4670 IceQ 512 MB | Corsair TWINX2048 | Seagate 250 GB | Seagate Free Agent 1 TB | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor VA8000BWS | Thermaltake ToughPower CM 750W | Thermaltake GammaPad | LG L1970HR-BF | Logitech G15 | Logitech G3 | Logitech S-220
  • 1:) bunu gördükten sonra ciddiyeti kalmadı yazının bu nası bi numaralandırmadır la

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

bang! bang!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Futbolcular kötü niyetli bugün eboue ye yapılan bariz penaltıydı ama kendini çok attığı için vermedı. Ben olsam bende vermezdım. Önce futbolcular adam olacak sonra hakemlere saydırırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bence kendini bilmez, boş boğaz, asıl önemlisi hedef saptırmak için hakemlere saldıran kulüp başkanları ve yöneticileri de sorumludur. maçtan günler önce mhk'yı ve hakemleri etki altına alabilmek için yapmadıkları şaklabanlık yok. Bu olay takım taraftarlarını da olumsuz etkileyip ateşi körüklemektedir.

aynı şekilde maç içinde oyuncularda hakemin işini zorlaştırıyor. hakemin istemden doğru olduğunu düşenerek verdiği taç karrına bile toplu itirazlar, bağırmalar vs vs olunca hakem de insan olduğu için vereceği her kararda ikilemde kalıyor.

maçtan sonra da verilen her kararda art niyet arıyoruz. verilen kararlar sonrası ya önümüzü kesmek için veya diğer takıma avantaj sağlamak için verildiğini düşünüyoruz. bir kere de çoğu pozsiyonun saniyenin de altında olduğunu düşünmeden parlıyoruz.

maçları izlerken pozisyonları acaba rakip takıma böyle karar verilse ne derdim diye düşünüp tavır alıyorum.

demek istediğim, yeteneksiz,, art niyetli hakemler olduğu gibi bulunduğu yerden pozisyonu öyle sandığı için karar veren iyi niyetli, yetenekli hakemleri de biz yok ediyoruz.

kısacası, hakemlerin düzelmesini sadece hakemlerden beklemek olmaz.

• Eğer hakemler baskıyı kaldıramıyorsa hep diyorum, aynı durumlar EPL de de oluyor.Howard Webb için yapılmadık caps kalmadı Manu taraftarlığından.

Hep savunduğum şey şu.

İngiliz hakem Türkiye'nin maçını yönetsin.Danimarka'lı İngiliz maçını yönetsin.Cüneyt gitsin La Liga'da maç yönetsin.Ayrıca bu kadar teknoloji varken hala kullanmılmaması bile blatter ve platininin hala şikeye yer aradığının kanıtı bence.

Uzay çağında yaşıyoruz.Hakeme bile gerek yok aslında.Fakat bir maça 6 8 hakem koyuyorlar.Yayıncı kuruluşun kamera sistemine biraz daha futbol federasyonu destek çıkar video teknolojisinden ofsaytı frikiği penaltıyı her şeyi belirlersin.Fakat Platini efendi futbolun ruhunu öldürüyor yeaa diyor.Oda biliyor teknoloji ne kadar artarsa şike o kadar azalacak.Bu sefer Fransız takımlarına destek çıkamayacak.

Geçen hafta herkes Fenerbahçe Sivas maçını konuştu.Bunun sebebi Türkiye'de her işin sonuç odaklı olması.

Yine Cüneyt yine Galatasaray maçı yine saçma sapan düdükler.Penaltımızı vermedi.Ayrıca Galatasaray'lı oyunculara ne zaman faul verilse oyun devam ediyor.

Açıkçası ben Cüneyt Çakır'ın Galatasaray maçı yönetmesini istemiyorum.

Sivas maçına girmiyorum bile.Egemen küfür etmedim diyor.Üstüne geldi diye atsa anında kırmızı gösterirdi.Pozisyonda faul namına bir şey yok.

Ben bunun insanların baskıyı kaldıramaması olarak görüyorum.Aynı Cüneyt Emenike'yi atamazken Nani ve Terry'yi attı.

Benim hakemler hakkındaki görüşüm bu.Hakem komitesi de UEFA ya bağlı olsun.Hakemleri UEFA belirlesin.Hakemlerde futbolcular gibi maaşlı olsun ve tek işleri hakemlik olsun.Hiç bir ama hiç bir maçta hakem yerli olmasın.Örnek veriyorum Liverpool Everton derbisini İspanyol hakem yönetsin.Fenerbahçe Galatasaray maçını İtalyan.

Ancak bu hakem sorunu böyle çözülür bence.

• Hakemlerin maç günü psikolojisi her şeyi etkiliyor o adam o gün mutluysa iyi günündeyse melek gibi maç yönetiyor, sinirliyse canı sıkkınsa saha içinde yapmadık hata bırakmıyor..

"And here's Messi....away from two, three, four....wonderful, wonderful, wonderful...How good is he?! A mere supernatural goal from Lionel Messi! He has wriggled and tiptoed his way to the gates of Wembley Stadium. He is just brilliant. Best player in the world."
  • Hakemlerin böyle olmasındaki sebep başlarındaki kurumlardır , soruyorum ya hangi kurumu işin uzmanı yönetiyor ...

kaldı ki biz en alttaki düzeni eleştiriyoruz ,

Arkadaş Yıldırım Demirören bizzat kulüp başkanlığından tff başkanlığına geçiş yapmış , biz hala hakem niye bunu çaldı niye bunu çalmadı diyoruz ..

Düzenin başındaki adamlar güce(paraya) hizmet eder , bugün futbolumuzun güç odakları neyi isterse o olur ...

Şuanda görünürde yayıncı kuruluş güç odağı durumunda , tabi birde büyük takımlarımız var...

sistem sürekli bunları rekabet halinde tutup bu rekabetten para kazanma olayıdır ...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.