Şimdi Ara

Aracıma vurup kaçmışlar, (resimler içeride) İNSANLIK BİTMİŞ.( ilk mesaj güncel EDİT 2) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
3.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Çok geçmiş olsun.Yemin ederim acayip sinir oldum bak şimdi.Geçen yıl hayatımda ilk kez 0 km aldığım Dacia Logan Mcv ye evimin önünde OÇ nin biri soldan vurup geçmiş.Normal sıradan kendi halinde bir sokak.Arabanın durduğu yer sakat bi köşe falan da değil.Be veledi zina dölü nasıl becerdin orda gelip vurmaya kesin sarhoştu herhalde.Şoför kapısında ve sol ön çamurlukta biraz ezilme ve çizikler vardı.Allah ından bulsun şerrrefsiz.Bir kısmı pasta ile geçti ama davlumbazın ordaki göçük düzelmedi tabi.Ben de malum ülke şartlarından dolayı yaptırmadım nazarlık kalsın dedim ve o şekilde sattım zaten.Etrafta kamera var mı diye araştırdım bulamadım zaten dediğim gibi ara bir sokak.Velhasılı kelam hakkını sonuna kadar ara mahkemeye ver ne bileyim gereken şeyleri yap ...

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun hocam.
    kamera varsa peşini bırakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: zero01

geçmiş olsun hocam.
    kamera varsa peşini bırakmayın

Alıntıları Göster
    Çok geçmiş olsun. Müze kameraları kaliteli diye düşünüyorum plakaları okunur yüksek ihtimal. Kesinlikle şikayetçi olun. Benim arka tampona da vurmuşlardı. Komşu diye çok ses etmemiştim şimdiki aklım olsa keşke ama çok zaman geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Çok geçmiş olsun.Yemin ederim acayip sinir oldum bak şimdi.Geçen yıl hayatımda ilk kez 0 km aldığım Dacia Logan Mcv ye evimin önünde OÇ nin biri soldan vurup geçmiş.Normal sıradan kendi halinde bir sokak.Arabanın durduğu yer sakat bi köşe falan da değil.Be veledi zina dölü nasıl becerdin orda gelip vurmaya kesin sarhoştu herhalde.Şoför kapısında ve sol ön çamurlukta biraz ezilme ve çizikler vardı.Allah ından bulsun şerrrefsiz.Bir kısmı pasta ile geçti ama davlumbazın ordaki göçük düzelmedi tabi.Ben de malum ülke şartlarından dolayı yaptırmadım nazarlık kalsın dedim ve o şekilde sattım zaten.Etrafta kamera var mı diye araştırdım bulamadım zaten dediğim gibi ara bir sokak.Velhasılı kelam hakkını sonuna kadar ara mahkemeye ver ne bileyim gereken şeyleri yap ...

Alıntıları Göster
    Sanki birisi kalın tornavida ile iyice bastırarak yapmış gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Alıntıları Göster
    istanbul'da normal böyle şeyler, bişi olduğunda sizi üzecek araba almayın. Benim arabayı da çizdiler umrumda olmadı 15 yaşında araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talbot Lago -- 15 Eylül 2013; 12:14:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_144

Geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.Avm'lerde bu gibi durumlarla çok muhatap olduk.Park etmeyi bilmezler, sürmeyi bilmezler.Daha yeni aynayı değiştirdim.Çarpıp kırmış biri.Sağ sol boyalı .İstanbul'da kaçınılmaz son.Boyasız araca binen sihirbazdır.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Maalesef bin bir zorluk çekerek aldığımız arabalarımıza bir öküz gelip çarpıyor ve dünya umurunda olmuyor. Adamı bulsan, ne olacak ki en fazla onun sigortasından aracın onarılır. Senin aracına olan oldu artık.

Resimleri görmeden yazını okudum. Çok büyük bir hasar var sandım. Arabanda öyle büyütülecek bir hasar yok dostum. Boya cila onarılır eski haline döner. Hepimiz isteriz ki arabalarımız hasar gormesin, hatta bunun için trafikte riske girmeyiz, yavaş gideriz ama öküz çok sen ne kadar dikat edersen et gelir çarparlar. Araba satın alarak baştan bu riski kabul ediyorsun zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlık kötüye gidiyo yazıklar olsun bu ınsanlara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuriousLion

İnsanlık kötüye gidiyo yazıklar olsun bu ınsanlara
    Geçmiş olsun kardeşim Allah beterini vermesin.

Banada otomatik kapılı minibüs-midibüs gibi geldi, aracınıza yakın bir şekilde kapısını açmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Banada otomatik kapılı minibüs-midibüs gibi geldi, aracınıza yakın bir şekilde kapısını açmış olabilir.

Alıntıları Göster
    benim bildiğim eğer ilk seferin şikayetçi olunmazsa o hak yitiriliyor ?? var mı böyle birşey beyler
  • Sen ptesi o görüntülere ulaşmaya çalış gene de...
    Bu arada otobüs açık kapısı sürtmüş gibi geldi banada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 15 Eylül 2013; 12:52:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben size pazartesi bir numara vereyim oraya bir danisin buyuk ihtimal boyasiz duzeltebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Geçmiş olsun.Avm'lerde bu gibi durumlarla çok muhatap olduk.Park etmeyi bilmezler, sürmeyi bilmezler.Daha yeni aynayı değiştirdim.Çarpıp kırmış biri.Sağ sol boyalı .İstanbul'da kaçınılmaz son.Boyasız araca binen sihirbazdır.

son cumle motto olacak cinxsten bir tespit bence, arkadasin arabayi aldiginda actigi konuyu da takip ediyordum cok hevesliydi ve aracina tutkun bir arkadasti ,hep bizim gibileri buluyor iste

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Alıntıları Göster
    Motor çarpmış,

Geçmiş olsun.
  • Çok geçmiş olsun dostum. karakola gidip ifadeni ve şikayetçi olma durumunu değiştirebilirsin. eğer orada bi sorun çıkarsa direkt bağlı oldugun adliyeye gidip savcıyla görüş. onun vereceği evrakla kamera kayıtlarını verecekler. orada inceleyebilirsin.
  • Anadolu medeniyetleri müzesi ha?

Al. Anadolu medeniyetlerinin insanları bunlar işte.

Anadolu medeniyeti falan değil. Orta asya bozkır kabileleri topluluğu.

• quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Anadolu medeniyetleri müzesi ha?

Kıyamam yaw.....Kız gibi araç.:Kendi yerime koydum çok üzüldüm valla...Geçmiş olsun kardeşim..
  • quote:

Şİkayetçi olsanızda birşey değişmezdi bence.BEnimde park halinde vurmuştu kamyonetin teki.Plakasını esnafdan aldım karakola gittik ev adresini şoför numarasını falan buldular ama herifi bulamadılar.Kaldı öyle.

Geçmiş olsun.Sizi en iyi ben anlarım
  • quote:

kapıya bakıyorumda böyle bir göçüğü anca kasalı kamyonet yapar gibi... oda çinlilerim bmw ye benzeyen kamyonetleri var onlardan olabilir... bu kadar alçak kasa başka araçta olamaz...

öte yandan aracı daha önce kullanan başka biride yapmış olabilir ... evde ergen çocugunuz varsa araba kaçırma durumu olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

kapıya bakıyorumda böyle bir göçüğü anca kasalı kamyonet yapar gibi... oda çinlilerim bmw ye benzeyen kamyonetleri var onlardan olabilir... bu kadar alçak kasa başka araçta olamaz...

öte yandan aracı daha önce kullanan başka biride yapmış olabilir ... evde ergen çocugunuz varsa araba kaçırma durumu olabilir mi ?

Ben disinda kullanan yok araci.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.