Şimdi Ara

Aracıma vurup kaçmışlar, (resimler içeride) İNSANLIK BİTMİŞ.( ilk mesaj güncel EDİT 2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugün öğle saattlerinde anadolu medeniyetler müzesi yakınında aracımı park ettim 2 saat sonra geldiğimde aracımı çalıştırıp 200 mt ötedeki başka bir yere gittim. araçta indiğimde esnafın biri araca ne olduğunu sordu inip baktığımda aşağıdaki fotolardaki gibiydi. tekrar olay yerine gittim. çevre dükkanlara ve müze güvenlik görevlilerine sordum duyan gören varmı diye kimsenin haberi yok. ancak olay yerinin tam karşısında müzenin güvenlik kamerası var. gitip rica ettim veremiyeceklerini söylediler, ancak resmi yazıyla verebildiklerini söylediler. sonrasında pazartesi gelin yardımcı olmaya çalışırız dediler. öğlen saat 3 te aradığımız polis akşam 7 de geldi. neyse baktılar filan tutanak tutamayız aracın yeri değimiş dediler. güvenlik kamerası goruntulerını isteyın görürsünüz olay anını dedim çare etmedi gitti polisler. sinir katsayılarım iyice yükseldi derken bir vatandaş geldi karakola söyleyin onlarda tutanak tutuyor dedi. karakolu aradık saolsun geldi polisler aracı aynı yere cekmiştik tutanağı tuttu. ancak şikayetçi ve davacı olmadım. o an karakol baya telaşeliydi suçlular vs filan. anlık bir duyguyla şikayetçi olmadım ancak şimdi keşke şikayetçi olsaydım diyorum.

edit: kaza olan bölgede çok aşırı tur otobüsleri bulunmakta kale ve müze yakını olması sebebiyle. güvenlik görevlileride kesin o otobusler yapmıştır diyor. mantıklı gelmedi deği hani, sürtme izleri dalgalı bir şekilde otobüslerde yaylanma fazla olması sebebiyle olmuş olabilir diyorum. ayrıca aracım rampa aşaığdı sürten araç yokuş çıkıyor.

EDİT 2:

KARAKOLA GİDİP ŞİKAYET DİLEKÇEMİ DEĞİŞTİRİP DAVACI VE ŞİKAYETCİ OLDUM. KARAKOL MÜZEYE YAZI YAZDI GÖRÜNTÜLER VARSA ULAŞABİLECEĞİZ. ANCAK GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ MÜZE YETKİLİLERİ TADİLAT SEBEBİYLE O KAMERANIN ÇALIŞMADIĞINI SÖYLEDİLER. AYRICA BİRKAÇ ARKADAŞ SORMUS PARK YAZAĞI VARMIYDI DİYE, PARK YASAĞI YOKTU BENİM GİBİ 15 ARAÇ ORADA PARK HALİNDE İDİ.
    ARACI YAPTIRMADIM ÖYLE DURUYOR. GÖRENLER NOLDU DİYOR. YAPTIRMAYACAĞIM.
    fotolar.

Aracıma vurup kaçmışlar, (resimler içeride) İNSANLIK BİTMİŞ.( ilk mesaj güncel EDİT 2) Aracıma vurup kaçmışlar, (resimler içeride) İNSANLIK BİTMİŞ.( ilk mesaj güncel EDİT 2)
     Aracıma vurup kaçmışlar, (resimler içeride) İNSANLIK BİTMİŞ.( ilk mesaj güncel EDİT 2) Aracıma vurup kaçmışlar, (resimler içeride) İNSANLIK BİTMİŞ.( ilk mesaj güncel EDİT 2)
     Aracıma vurup kaçmışlar, (resimler içeride) İNSANLIK BİTMİŞ.( ilk mesaj güncel EDİT 2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 19 Eylül 2013; 0:30:08 >

• Hocam geçmiş olsun. Benimde ilk aracıma gece biri takmış sag tarafı bundan daha derin yırtmıştı. Forumun nazarı var gerçekten sanki. Üzüldüm açıkçası. Sorularına yanıt veremiyorum bu arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya yemin ediyorum bunlar insan değil ya...

Kesinlikle şikayetçi olun, şansınızı deneyin. Plaka okunursa ilgili kişiye polis ulaşır onun trafik sigortasından yaptırırsınız.
  • Adam nasıl boydan boya çarpmış anlamadım.
  • ne insanlar varya çarptın madem ya bekle acelen varsada numaranı yaz kağıda sıkıştır sileceğe adam ulaşsın görüşün halledin hadi durumunda yok izah et helallik iste eyvallah böle olunca ne geçiyo eline neyse hocam geçmiş olsun sinirlenmemek elde değil nazarlık olsun diyelim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Şu dünyada ne insanlar var arkadaş ya ve çok geçmiş olsun hocam. Madem yapıyorsun erkeklik mertlik yap bekle zor değil ya durumun yoksa anlat ucunda ölüm yokya.! Bence çarpan motorsiklet türü birşey arabanın o şekil dalgalı bir iz bırakacağını zannetmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 15 Eylül 2013; 2:15:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam büyük geçmiş olsun.ifade için karakolla görüş ve şikayetçi ol.şansını dene.şikayetçi olmazsan birşey çıkmaz.ama işler maalesef çok ağır ilerliyor.bir tanıdığımı yolda sıkıştıran 3 öküz arabasını durdurup tekmelemiş.arabanın bir kapısı değişti,diğer kapının saçı değişti,arka kapı boyandı.araba 7 aylık fiesta.gitti şikayetçi oldu karakola plakasını vererek.sonra kağıtlar adliye ile karakol arasında kayboldu.mecburen kendi kaskosuyla yaptırdı.uzun iş olur ama zamanın varsa işin peşine düş
    Tekrar geçmiş olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam çok geçmiş olsun öncelikle...Bu bir araç çarpmasına benzemiyor çizikler çok altta küçük bir bisikletli çocuğun sizin aracın yanından ilerlerken dengesini kaybedip sürtünmesi gibi birşey(bisikletin gidonun yapma ihtimali yüksek) ...Tespitim abes olabilir ama bu tarz hafif yırtmalar bana bunu çağrıştırdı sizin fotolardan çünkü çok aşağıda çizikler normal bir araç çarpsa yandan sürtüp geçse tam kapı kolu hizası sıyrılırdı tahminimce...

Ama dediğiniz gibi işin peşini bırakmayın mutlaka şikayetçi olun ve hakkınızı arayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 15 Eylül 2013; 2:25:15 >
  • Yuh artık!
    Bu nasıl çarpmak, nasıl zarar vermektir? Ayıp yahuu!

Arkadaşım, geçmiş olsun....
  • Rdiesel kullanıcısına yanıt
    oradaki güvenlik görevlileri sık sık burada böyle kazaların oldugunu söylüyorlar. çarpan kişilerin %90nıda tur otobüsleri oluyormuş. müze ve kale yanı olduğu için çok aşırı tur otobüsü trafiği var iki araç karşılıklı geçemiyor. polis beklerken sıfıra sıfır geçiyorlardı hep.
  • 10 dakikadır resimlere bakıyorum, ne vurmuş olabilir diye. Bu hasarı normal bir araç vermez gibi geliyor bana. Yani nasıl böyle derin bir çizik atabilir ki? Damperli ufak kamyonet desek o boyda olmaz, alt kısımları sürttü ise olabilir de. Ufak anadol kasalı araç mı desem bilemedim. Jip'te olabilir.

Etrafta her hangi bir kamera da yoktu sanırım. Geçmiş olsun..
  • Anladım hocam ,sizin yapmanız gereken şikayetinizi tekrar yapın ,mutlaka kamera kayıtları gelecektir zaten ortaya çıkar böylece maddi yönden kaybınızıda karşı tarafın sigortası paşa paşa öder...
  • Çarpanı bulursanız dava açmasına açarsınız ancak aşırı bir değer kaybı olcağını sanmıyorum.O yüzden mantıklı olmaz gibi.Park yerinde çarpılan araçlar için ayrılan bir fon olduğunu duymuştum.Çarpıp kaçıldığı zaman bundan faydalanılıp kendi kaskonuzun deldirilmesini engelleyebiliyordunuz sanırım.Araştırmanızı tavsiye ederim.Geçmiş olsun.
  • Valla Belediyeye ait çöp kamyonu yapmış olabilir dönerken falan.. Daha 2 gün önce evden çıktım acilen eczaneye doğru yürürken Gözümün Önünde bi tane çöp kamyonu adamın arabasını arka tamponunu çizdi arkada asilarak giden 2 Öküz oğlu öküzde bunu gördü ama ne dur dediler ne başka bişey, milletin yüzüne sanki hiç ne olduğunu farketmemis gibi baka baka basıp gittiler arkasından bi kaç kişi bağırdık ama ne fayda bastılar gittiler... Bunlar gibilerini Yemin ediyorum öldüresiye dövmek istiyorum ya insanı zorla şiddete meyilli hale sokuyolar.. Eve dönerken baktigimda araba yerinde değildi Allah bilir adamın dikkatini çekmedi ve evine gittiğinde veya sonradan fark ettiğinde bunun Nerede olduğunu düşünüp duracak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 15 Eylül 2013; 2:47:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemşo geçmiş olsun üzüldüm araca
  • Her insanın başına böyle şeyler gelebilir, Geçmiş olsun.

Peşine düşün umarım sonuç alırsınız, alamazsanız aracınızı yaptırın ve bunu unutun.
  • Geçmiş olsun, üzüldüm açıkçası. Bunu yapanlar gerçekten insan değil, bu ne sorumsuzluktur ya

• Araç sürtmesi boya da çıkar dı biraz bana kalırsa geri geri gelen bir kamyonet tarzı araç hafif dokunmuştur benim fikrim tabi.Umarım olay aydınlığı kavuşur.Geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun.

• aynısı başıma geldi..arabanın sağ arka kapısından sanki kamyon geçmişti..ne gören vardı ne de duyan...geçmiş olsun bu arada...
  • Geçmiş olsun. Üzücü bir durum ama büyütüp kendinizi üzmeyin. Böyle bir hasardan dolayı aracın fiyatının ciddi düşeceğinide düşünmeyin. Satmaya kalktığınızda fiyat kırmak için kullanılabilir ama gerçek alıcının ciddi sıkıntı çıkaracağı bir durum değil.
    Benim anlamadığım hasar aracın boylu boyunca olmuş. Muhtemelen durur hızdan olmuş. Nasıl bir şöförsün ki aracın sürttüğünün farkında olmadan bütün arabayı biçiyorsun?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.