Şimdi Ara

Aracıma vurup kaçmışlar, (resimler içeride) İNSANLIK BİTMİŞ.( ilk mesaj güncel EDİT 2) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana çiziğin alçalıp yükselmesi garip geldi. Bilerek çizilmiş gibi sanki. Yoksa çukur, kasis falan mı vardı.
  • Gecmis olsun , arabanin sagi Nerede solu nerde bilmeden soforluk yapan cok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.Davacı olun bence de .
  • Aklıma takıldı , park yapılabilen bir yere mi park ettiniz ?
  • Bana kalırsa olay daha farklı. Eger aracınızı köşeye veyahutta köşeye yakın bir yere koyduysanız, minibüs otobüs gibi bir araç, arkasıyla sıyırmış olabiliriz aracınızı. Biliyorsunuz o tür araçlar dar dönerken, kıç tarafı geniş bir alanı tarayarak dönüyor. Bu yüzden otobüsün ya da minibüsün arkası sürttüğü için şoför duymamış olabilir. (kendimi çok Pollyanna hissettim.)
  • Hocam geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Çok afedersiniz hayvanoğlu hayvan çok ülkemizde.
    Kazadır bu. Herkesin başına gelir. Bir isim telefon numarası bırakmak çok mu zor?...!

Bu ülkede hakkınızı aramanız için sabrınız ve gelecek masrafları karşılayabilmemiz lazım. Sonucuna ulaşamasak bile.
    Yine de bunu yapanın yanına kar kalmaz belki...
  • Büyük geçmiş olsun, çok can sıkıcı bir durum
  • burası türkiye burda her şey beklenir.
  • herkes geçmiş olsun mesajlarını iletmiş ama sorulara cevap vermemiş kısa ve öz cevaplayacak olursak;

1- şikayetçi olmanıza bir engel bulunmuyor yarın ek ifade, şikayet dilekçesi verebilirsiniz
    2- şikayet dilekçenizde olay mahallinde bulunan güvenlik kameralarının kolluk vasıtasıyla incelenmesini de talep edebilirsiniz
    3- faili bulduğunuz zaman, varsa, aracınızdaki değer kaybı için dava açabilirsiniz ancak burada önemli olan araçdaki değer kaybının bu dava ile uğraşmaya değecek miktarda olması, değer kaybını da sulh hukuk mahkemesinde bilirkişi marifetiyle yaptıracağınız bir tespit davasında belirleyebilirsiniz.

geçmiş olsun, kolay gelsin.
  • guvenlik kamerasindan aracin plakasini bulmak yetmiyor cok fazla ugrasman lazim en iyi ihtimal bunu yapanin sigortasi masraflari karsilar ve adama 300 lira civari olmasi lazim olay yeri terk cezasi kesilir ve mahkeme takipsizlik verir eger vaktiniz varsa ugrasin yoksa degmez bence bana da alkollu biri carpip kacmisti adam karakola gitmese ertesi gun bulacaklari yoktu sigortasi yaptirdi kasko delinmedi ve takipsizlik karari verildi sonucinda benim sinir stres sinirlarim zorlandi bir sure arabasiz kaldim adamda bisey olmuyo zaten deyip daha da cesaretlendi guzel ulkem turkiyede bunlari yapanlara hicbisey olmuyor
  • Oncelıkle gecmıs olsun ancak hata yapmıssınız nedenmi?

1. si kimse yanlıs anlamasın bır ınsanın aracını bu hale getıren hayvandır en azından cok acıl ısın varsa telefon numaranı veya kartını bırakırsın.
    2.Sızın en buyuk hatanız boyle bırısı ıcın sıkayet de bulunmamıs olmanız
    3.su kasko nuzu deldirmiş olacaksınız buda size ekstra yuk olarak butcenıze yansıyacak
    4.2. el deger kaybı yasıyacaksınız
    5.si kapıya alınan hasarlar hıcbır zaman duzelmez ton farkını malesef hıssedıceksınız
    6.Pazartesı gunu karakol a gıdıp cok kolay bır sekılde ıfadenızı degıstırebılırsınız.
  • Yan tarafi komple boyali diye satacaksin. Kaskoda 10.000 tl masrafli oldugu icin milley iyy dicek. Ama sikinti yok 2000 tl dusugune satabilirsin.

Birde kaskon delinecek min 500 tl maaliyet gelir oradan.

He ama ogrenilecek cok guzel birsey var.

Kul yapisi 4 lastikli bir tenekenin başına gelecek olaylara uzulmemek. Ben aynı tarz bir durumla 3 yildir geziyorum.

Valla hicbir sikinti yok

Takma kafana olur ve senin gibi herkesin basina geliyor böyle seyler. Ayak küçük parmagini sehpaya carpip kirsan daha mi iyiydi

• Geçmiş olsun şikayetçi olsaymışsınız keşke en azından değer kaybı davası açardınız
  • Polisin vatandaşını öldürdüğü, hayvanların 20 yaşındaki çocukları linç ettiği bir ülkede bir çizik yüzünden ceza/adalet mi bekliyorsunuz.
    Bunlar daha iyi günlerimiz.
    Adalet ve Türkiye ...
  • Geçmiş olsun..

Çarpanın tel no bırakıp yaptırması gerekirdi, ama böyle küçük vuruklar için değer kaybı davasını anlamsız buluyorum..

Bu minik vuruklar değer düşürecek şeyler değil.. Ölücülerin kıracağı meblağı kaza yapana yüklemek yerine, ölücülere araba satmamayı tercih etmelisiniz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun, siz içindeyken zeval gelmesin inşallah.

ayrıca niye şikayetçi olmadınız ki? keşke o an zaman kaybetmeden başlasaymış kamera incelemeleri falan. yine de geri dönüşü vardır mutlaka.

iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fordmustanggt2005

Polisin vatandaşını öldürdüğü, hayvanların 20 yaşındaki çocukları linç ettiği bir ülkede bir çizik yüzünden ceza/adalet mi bekliyorsunuz.
    Bunlar daha iyi günlerimiz.
    Adalet ve Türkiye ...

+7
  • geçmiş olsun
    2002 yılında sıfır toledo aracıma çarpan (geceleyin) bulunamadı
    kaskodan sol arka kapı değişti araç ankara(genoto=doğuş) 15 gün bekledi kapı geldi boyandı takıldı.
  • İLK MESAJ GÜNCEL. EDİT 2
  • bu nedir arkadaş ayıptır, günahtır. çok gecmis olsun. gerçekten kendi arabammış gibi üzüldüm.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.