Şimdi Ara

Aracıma vurup kaçmışlar, (resimler içeride) İNSANLIK BİTMİŞ.( ilk mesaj güncel EDİT 2) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayiptir, günahtır ya be insafsız madem çarpıyorsun yukardaki arkadaşında dediği çek sağa bekle adamı yada sana ulaşabileceği bir adres yaz yapıştır . Türkiye'de bazı insanların acilen insanlık dersi almaları gerekiyor acilen hemde .
  • Çarpan çok enteresan bir şekilde çarpmış, resmen yandan bütün arabayı yoklamış. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuStafA.A

Araç sürtmesi boya da çıkar dı biraz bana kalırsa geri geri gelen bir kamyonet tarzı araç hafif dokunmuştur benim fikrim tabi.Umarım olay aydınlığı kavuşur.Geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun.

arkadan öne sürtmüş gbi görünyor eski kamyonetlerde olabilir kasanın altında cengelleri vardı bnların bıranda germek için
  • 2 ay önce evimin önünde bagaj a vurup kaçmış biri sabah gördüm sordum soruşturdum gören duyan yok.
    Gittim cebimden yaptırdım unuttum gitti.
    Dün tekar bu sefer arka tampon u parçalamış kaçmış
    Direk 155 i aradım ne yapmam gerektiğini sordum. Polis arkadas ekip yönlendiricem dedi , neyse geldi ekip geçmiş olsun dedi vuran aracı gördünmü? Hayır görmedim o zaman bişey yapamayız dedi gitti
    Ben bu durumda ne yapmam gerek bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirmi

• aracınız parkettiğiniz yer parka açık bi yermi ??kapalıysa sizin başınız ağrır hiç bulaşmayın. . .
  • nasıl bir ülkede yşaıyorz arkadaş. Acelen varsa bir not yapıştır ön cama ver numaranı sonra konuşun helalleşin. Vurup kaçmak ne demek.
  • Geçmiş olsun ağız dolusu sövesim var fakat forum kuralları ışte

• Kasko falan mini onarimdan yapilir sanirim.

Gecmis olsun.

• Nasıl bir darbe anlamadım arkadaş. Öncelikle geçmiş olsun. Ama bu farklı bir şey gibi sanki. Böyle dalgalı dalgalı. Yani sürten araç her neyse 5-6cm yukarı aşağı dalgalı nasıl çizebilirki arabayı.

Güvenlik görevlilerine rica edin en azından sürten araç veya plakası görünüyor muymuş onu öğrenin.
  • Malesef var böyle tipler, arkalarından küfretmekten başka yapacağımız bir şey olmuyor. Geçmiş olsun.

• Peşini bırakmayın olayın, bunu yapan tipler cezasını büyük veya küçük farketmeksizin çekmeli. Geçmiş olsun.
  • hocam geçmiş olsun şimdi sağ yan kompl boyanacak,al işte durduk yere başa iş...

geçmiş olsun,bu arada sakın arabayı opal a götürme benim vectra varken öküz herifler sol iki kapıyı boyarken renk tutmadı diye komple sol yanı boyuyorlar birde tavana bir kat vernik atmışlar,satarken canım çıktı derdimi anlatana kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: poşetçay

aracınız parkettiğiniz yer parka açık bi yermi ??kapalıysa sizin başınız ağrır hiç bulaşmayın. . .

Park yasagi yok. Park serbest.

• Hocam geçmiş olsun öncelikle. Yer Manisa mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

Hocam geçmiş olsun öncelikle. Yer Manisa mı ?

Ankara.

• Dh laneti mi ? Foto koymusmuydunuz ?

Saka.

geçmiş olsun. Carpan bir araç ise ayni renkte muhtemel. On kapidaki derin izler ve dalgalanma ya dediginiz gibi otobüs tarzi cok yaylanan bir araç ya da arkasinda servis kutusu olan motorsiklet diye tahmin ediyorum.

Deger kaybınız ise baya olur çünkü 3 parca boyanır ve muhtemel on kapi saci değişir.

Geçmiş olsun tekrar.

• Geçmiş olsun. Üzücü bir durum gerçekten. Öyle bir çarpmış ki arabanın sağ tarafı komple götürmüş herif. Bence kayıtlara ulaşmaya çalışın.
  • Çok kötü olmuş valla. bence kayıtlara ulaşmaya bakın ön kapı gitmiş tamamen.
  • İlginç bir kaza olmuş. Umarım yapanın yanına kalmaz.
  • Çok geçmiş olsun.Yemin ederim acayip sinir oldum bak şimdi.Geçen yıl hayatımda ilk kez 0 km aldığım Dacia Logan Mcv ye evimin önünde OÇ nin biri soldan vurup geçmiş.Normal sıradan kendi halinde bir sokak.Arabanın durduğu yer sakat bi köşe falan da değil.Be veledi zina dölü nasıl becerdin orda gelip vurmaya kesin sarhoştu herhalde.Şoför kapısında ve sol ön çamurlukta biraz ezilme ve çizikler vardı.Allah ından bulsun şerrrefsiz.Bir kısmı pasta ile geçti ama davlumbazın ordaki göçük düzelmedi tabi.Ben de malum ülke şartlarından dolayı yaptırmadım nazarlık kalsın dedim ve o şekilde sattım zaten.Etrafta kamera var mı diye araştırdım bulamadım zaten dediğim gibi ara bir sokak.Velhasılı kelam hakkını sonuna kadar ara mahkemeye ver ne bileyim gereken şeyleri yap ...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.