Şimdi Ara

sıfır connect veya kango'mu,2.el caddy mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
21.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sabfil

ticari amaçla değil gezip tozmak için kullanacağım.ayrıca doblo düşünmüyorum,o yüzden sormadım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sabfil

ticari amaçla değil gezip tozmak için kullanacağım.ayrıca doblo düşünmüyorum,o yüzden sormadım.

ben 2 yıldır 2005 caddy kullanıyorum çok da memnunum hani. herhangi bir aracı alırken sıfır alsan daha iyi ama işte herzaman mümkün olmuyor. ben 2.el caddy al derim. caddyi aldıktan sonra dobloya hiç binmedim ama connecte bindim ve beğenmedim. caddyden sonra bana kötü geldi connect. yani sıfırda olsa connect alma derim tabi bu benim düşüncem. temiz az gitmiş bi caddy al derim.

2004 ile 2006 caddyler arasında akincl nin dediği gibi yol bilgisayarı farkı var. ek olarak kadranın etrafıda aluminyum kaplama var 2005 ten sonraki caddylerde. ayrıca 2006 caddylerin zannedersem bir kısmında direksiyon simidi 3 kollu. golflerinkiyle nerdeyse aynı. 2004 ve 05 lerde ise 4 kollu d. simidi var.ben bişey daha fark ettim. son dönem 2006 caddylerin ön camlarının üst kısmında koyulaştırma yok.

...::: VW CADDY 2012 2.0 TDI GÜMÜŞ GRİ :::...

• quote:

Orijinalden alıntı: kapadokyalı

quote:

ben 2 yıldır 2005 caddy kullanıyorum çok da memnunum hani. herhangi bir aracı alırken sıfır alsan daha iyi ama işte herzaman mümkün olmuyor. ben 2.el caddy al derim. caddyi aldıktan sonra dobloya hiç binmedim ama connecte bindim ve beğenmedim. caddyden sonra bana kötü geldi connect. yani sıfırda olsa connect alma derim tabi bu benim düşüncem. temiz az gitmiş bi caddy al derim.

2004 ile 2006 caddyler arasında akincl nin dediği gibi yol bilgisayarı farkı var. ek olarak kadranın etrafıda aluminyum kaplama var 2005 ten sonraki caddylerde. ayrıca 2006 caddylerin zannedersem bir kısmında direksiyon simidi 3 kollu. golflerinkiyle nerdeyse aynı. 2004 ve 05 lerde ise 4 kollu d. simidi var.ben bişey daha fark ettim. son dönem 2006 caddylerin ön camlarının üst kısmında koyulaştırma yok.

Alıntıları Göster
    connect çok fazla mazot yakıyor tüm kullananlar bundan şikayetçi onun yerine berlingo caddy yada kangoo düşünebilirsin kango 1.5 dci tavsiye ederim hem yakıtta hemde vergide kar edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

connect çok fazla mazot yakıyor tüm kullananlar bundan şikayetçi onun yerine berlingo caddy yada kangoo düşünebilirsin kango 1.5 dci tavsiye ederim hem yakıtta hemde vergide kar edersin

Alıntıları Göster
    kardeş gezip tozmak dersen connect geride kalabilir tabi. senin amacına en uygun caddy olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herby -- 12 Temmuz 2006; 22:02:15 >

Orijinalden alıntı: herby

kardeş gezip tozmak dersen connect geride kalabilir tabi. senin amacına en uygun caddy olur

Alıntıları Göster
    Bizde de Caddy var. Eğer 2. el Caddy'lerle 0 km Connect'ler aynıysa ve 2. el araca binmeme gibi bir şartın yoksa kesinlikle Caddy derim.

Bu arada bizdekinin direksiyonu 4 kollu, ön camın üst kısmı da lazerle karartılmış. Yol bilgisayarı tam, kadranda da kromaj çerçeveler var.

Connect'le de çok gezdim. Çok ses çıkaran bir araç. Langur lungur, adamda kafa bırakmıyor. Ayrıca çok yakıt tüketiyor diyordu arkadaşım. Caddy son derece mantıklı bir seçim olur. 32-33 bin YTL'ye bulabilirisin ortalama birşeyi.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    2005 caddy'de var mı yol bilgisayarı?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Hepsinde vardı. Tam olarak neyi eksik bilmiyorum, zannedersem kapı açık mı kapalı mı onları gösteren bölümü ilk partilerde yani 2004 modellerde yoktu. Daha sonra düzeltildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

quote:

Hepsinde vardı. Tam olarak neyi eksik bilmiyorum, zannedersem kapı açık mı kapalı mı onları gösteren bölümü ilk partilerde yani 2004 modellerde yoktu. Daha sonra düzeltildi.

Alıntıları Göster
    ben olsam 2.el caddy alırdım ama yeni sıfır connect te iyi bir seçim olur bence.ben olsam bu araçlar arasında kango ya bakmazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

quote:

Alıntıları Göster
    2004 te ülkemize gelen ilk partiden üç arkadaş aldık caddy lerden ben 2005 yılbaşı ertesi 110binde elden çıkardım üçümüzdede aynı problemler çıktı araçta debriyaj - turbo - marş motoru . Sanki ilk parti aceleye gelmiş yetiştirilmeye çalışılmış gibiydi , birimizde sürgülü kapı camında kayar cam vardı diğerlerinde yoktu , diğerinde arka yolcular için yan tutamak vardı , bu bende ve ötekinde yoktu, bende kulluk daha uzun tutaçlı idi diğerlerinde bu yoktu karman çormandı birimizde olan diğerinde yoktu açıkçası . ama araç seyiri performansı yakıtı ile iiiiidiii bir depo ile şehir içinde 840km civarı uzun yokda sakin kullanımda 1035 de lamba yaktım ki lambadan sonra 100km yapıyor buda 1135km eder. Tavsiye ederim yanlız cd çalara çok yüklenince ön göğüste üstteki hoparlörler çabuk su koyuveriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ADAC

2004 te ülkemize gelen ilk partiden üç arkadaş aldık caddy lerden ben 2005 yılbaşı ertesi 110binde elden çıkardım üçümüzdede aynı problemler çıktı araçta debriyaj - turbo - marş motoru . Sanki ilk parti aceleye gelmiş yetiştirilmeye çalışılmış gibiydi , birimizde sürgülü kapı camında kayar cam vardı diğerlerinde yoktu , diğerinde arka yolcular için yan tutamak vardı , bu bende ve ötekinde yoktu, bende kulluk daha uzun tutaçlı idi diğerlerinde bu yoktu karman çormandı birimizde olan diğerinde yoktu açıkçası . ama araç seyiri performansı yakıtı ile iiiiidiii bir depo ile şehir içinde 840km civarı uzun yokda sakin kullanımda 1035 de lamba yaktım ki lambadan sonra 100km yapıyor buda 1135km eder. Tavsiye ederim yanlız cd çalara çok yüklenince ön göğüste üstteki hoparlörler çabuk su koyuveriyor

Alıntıları Göster
    kardeş connectler çok yakıyormuş forumdan okuduğuma göre.
    yeni connectler gayet güzel duruyo.
    tabi resimlerdeki en donanımlı versiyonu herhalde.
    bence de biraz bekle yeni connectler çıksın
    beğenmezsen 2. el az kullanılmış bi caddy alırsın.(siyah renklisi çok güzel görünüyor)
    tabi 0 araca binmenin zevkini alamazsın ama.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

2005 lerde var yolbilgisayarı
    ben aldığımda özellikle 2005 i bekledik 2004 almadık. 2004 lerde yok.

...::: VW CADDY 2012 2.0 TDI GÜMÜŞ GRİ :::...
  • quote:

quote:

2005 lerde var yolbilgisayarı
    ben aldığımda özellikle 2005 i bekledik 2004 almadık. 2004 lerde yok.

Alıntıları Göster
    CADDY her zaman öndedir

Orijinalden alıntı: legion90

CADDY her zaman öndedir

Alıntıları Göster
    yaf abiler siz ne diyonuz ya tabiki vw caddy derim hem fiyatıda 33.000 ytl komfor rahatlık görünüm süper hem 2. el olarakta süper para ediyo aksini idda edenlerwww.vw.com.tr adresinden bakabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: orite2007

yaf abiler siz ne diyonuz ya tabiki vw caddy derim hem fiyatıda 33.000 ytl komfor rahatlık görünüm süper hem 2. el olarakta süper para ediyo aksini idda edenlerwww.vw.com.tr adresinden bakabilirler

Alıntıları Göster
    gezip tozmak için kullanılacaksa 5 kişi kapasitesi olan buyuk motorlu her yıl muayeneye girecek vergisi yuksek bir arac almak yerine dizel düşük hacimli sıfır bir otomobil almak daha mantıklı degilmi? yuk tasımadıktan sonra bence farkı yok..

ama zevk meselesi ben sadece kişisel fikrimi soyledim.
    (taksi minübüs karısımı kırma aracları bir turlu sevemedim de)

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerz

gezip tozmak için kullanılacaksa 5 kişi kapasitesi olan buyuk motorlu her yıl muayeneye girecek vergisi yuksek bir arac almak yerine dizel düşük hacimli sıfır bir otomobil almak daha mantıklı degilmi? yuk tasımadıktan sonra bence farkı yok..

ama zevk meselesi ben sadece kişisel fikrimi soyledim.
    (taksi minübüs karısımı kırma aracları bir turlu sevemedim de)

Alıntıları Göster
    her üçüne de binmiş biri olarak caddy > connect > kango diyorum. caddy biraz masraflı diğerlerine göre fakat değer bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

her üçüne de binmiş biri olarak caddy > connect > kango diyorum. caddy biraz masraflı diğerlerine göre fakat değer bence.

Alıntıları Göster
    dün bir connectte bindim kullandım biraz nedir bu diye .. abim nasıl birşey o öyle ...

arabanın bir ön camı var sanki kamyonda gibisin.. arabanın heryeri cam gibi

insanın önünde çok büyük bir cam olması tedirgin ediyor ama çok ferah ve kıvrak bir araç

aile arabası olarak düşünülebilir fenada olmaz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: cervinff

caddy de ekstra vergi dilimine gireceğinizi unutmayın. 1.9 dan aşağı motor seçeneği yok.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

caddy de ekstra vergi dilimine gireceğinizi unutmayın. 1.9 dan aşağı motor seçeneği yok.

Arkadaşım Caddy de extra vergi dilimine gireceğini yazmışssın ama caddy nin motoru 1.896cc bu da 1300-1900cc lik motor sınıfına girer. yani senin anlayacağın doblo 1.3 ile Caddy nin vergileri aynı. Benim doblo'cu arkadaşım var onunla aynı vergiyi ödüyoruz yani 525.ytl
    Caddy alanların sadece 2.0 SDI motorlu olanların vergileri fazla. Zaten o motorlu seçeneği de çok fazla yok zira 2.0SDI 69hp Turbosuz Standart Direct Enjection Motorlu. Hem vergisi hem de yakıtı diğer Caddy lerden fazla. Ama fiyatı ucuz

Caddy 2. elde değerini kaybetmiyor. Ben olsam 2. el temiz binek tip olarak kullanılan bir caddy alırdım. Ben öyle yaptım geçen sene 2005 model bir caddy aldım. Arabaya binenler ilk sıfır mı aldın diyorlar. Ben 2. el deyince nasıl olur hiç ses yok içinde sanki yeni gibi diyorlar.

Sıfır araba alanlara bir şey demiyorum tabiiki de ben olsam sıfır almam 2. el temiz bir caddy alırdım. Zira Connect in ve Doblo'nun binek için kullnaılacak modelleri 34-36.000YTL arası. Bu fiyata 2007 model DSG li caddy bile bulunabilir
    .

...::: İnsanın kazandığı paradan değil paranın kazandığı insandan korkulur :::...

• quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bu üç aracın içinden ben Kango diyorum hem az yakıoz hemde vergide avantaj sağlıyabilirsin.Combo da düşünebilirsin.

Orijinalden alıntı: 4rm4n

Bu üç aracın içinden ben Kango diyorum hem az yakıoz hemde vergide avantaj sağlıyabilirsin.Combo da düşünebilirsin.

Alıntıları Göster
    Ben sıfır araba alma taraftarı değilimdir pek. Çok temiz ve az km bir Caddy bulsam alırdım. Caddy diğer arkadaşlarına nazaran daha binek tipi, konforlu ve kibar duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: müMKÜNsüz

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sabfil kardeş, belki bakmamışsındır, ticari sınıfla ilgili anket vardı, oraya yazdıklarımı aynen buraya da kopyalıyorum, belki faydamız olur..
    TÜM YAZILANLARA BAKARAK + SADECE BERLİNGO VE COMBO KULLANMAMIŞ OLARAK - PARTNER VE CORSA 1,3 CDTİ KULLANDIM- ŞÖYLE DİYEBİLİRİZ SANIRIM ;

CADDY 36000 ytl

MOTOR GÜVENLİK 1. SINIF AMA BİRAZ ÇOK YAKIYOR, ARKADA İŞÇİLİK ZAYIF VE SOĞUK ALIYOR + AZ DA OLSA BALATA RİSKİ VAR
    CONNECT
    YİNE PARA VAR, MARKASINDAN DOLAYI PARÇA BELKİ SIKINTI YAPMAZ AMA AĞIR ARABA ÇOK YAKIYOR,MAKAS DEZAVANTAJ, FİYAT+ ÇOK YAKMASI SORUN DEĞİLSE OLABİLİR
    DOBLO
    UCUZ, FİAT OLD. DAN PARÇA DA UCUZ,AZ YAKIYOR, 1,3 MULTİJET MOTORU HAFİF ARACI İYİ ÇEKİYOR, AMA UZUN VADEDE --ÇOK KM. YAPILACAKSA-- DİĞER ARAÇLAR KADAR UMUT VAAD ETMİYOR, YÜKSEK HIZLARDA RAHATSIZLIĞI VAR
    COMBO
    EN ÇOK ŞİKAYET ALÇAK KULLANIMI VE DIŞ GÖRÜNÜŞLE İLGİLİ, KİMSE ÇOK YAKIYOR PERFORMANS ZAYIF DEMEDİ, , GÜRÜLTÜ-TİTREŞİM-YOL TUTUŞ HAKKINDA RAHATSIZLIKSÖYLENMEDİ, ALMAN MALI, 1,3 MOTOR KLİMAYLA SORUN OLUR DERSENİZ,1,7 MOTORU DAHA MANTIKLI GİBİ, TEK DEZAVANTAJI YEDEK PARÇASI GÖRÜNÜYOR, EN GENEL BAKIŞLA TÜM BU ARAÇLARIN ORTALAMASI GİBİ ASLINDA,--DOBLO GİBİ FİYATI DÜŞÜK VE AZ YAKIYOR AMA CADDY GİBİ ALMAN,PERFORMANSLI OPEL MOTORU VAR, İÇ KONFORU CADDY DEN İYİ, FORDA YAKIN, CADDYYE FORDA PARA YOKSA DOBLO YERİNE BENCE COMBO :))
    KANGO-PARTNER-BERLİNGO
    BENCE BU ÜÇÜ MOTOR PERFORMANSI AÇISINDAN AYNI, FİYATLARI ÇOK HAFİF YÜKSEK AMA AZ YAKAN ARAÇLAR, ASLINDA PARTNER VE BERLİNGO DA RÜZGARA UYUP MOTORU KÜÇÜLTSE,(1,5-1,3 GİBİ) ÇOK DAHA REKABET EDEBİLİR HALE GELECEKLER, KANGONUN 1,5 İ SE CİMRİ AMA POMPASI HAKKINDA SIKINTILAR VAR, BU ÜÇ ARAÇTA OMAYIP DİĞER ARAÇLARDA OLAN İSE -DOBLOYU KULLANAN SÖYLESİN BEN BU BAKIŞ AÇISIYLA TAM OLARAK TESTETMEDİM- ÖZELLİKLE CADDY, BU 3 ARAÇLA AYNI HACİMLİ 1,9 DİZEL MOTORA SAHİP OLMASINA RAĞMEN 150-160-170 LE GİDERKEN GAZA BASILDIĞINDA 3. VİTESDE 100 LE GİDERMİŞ GİBİ MÜKEMMEL İVMELENMEYE SAHİP, BUNU COMBO VE FORD İZLİYOR

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
    Siyu Kabilesi

olur da 75 yıl yaşayabilirsek şu fani dünyada, olmazsa olmaz uyku için bile günlük 8 saatten 25 yıl harcarken, iş için, yani çalışmak için, yani PARA için 10-12 saatten yaklaşık 34,5 yılımız gidiyor.. ömrümüzü bu şekilde tüketmeli miyiz? elbette çalışmalıyız ama biz bunun için mi yaşıyoruz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.