Şimdi Ara

sıfır connect veya kango'mu,2.el caddy mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
0
Favori
21.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O bişey değil, her iki araçta var bende, kullanıyorum, uzun yol yapıyorum. Ufak tefek kazalarımda oldu bu ikisi ile... Diyorum her iki araçta sağlam araçlardır, kabin koruması gayet iyidir. İlla diyor caddy güzel... Takılmış plak misali... Tabi insanın arabasına aşık olması güzel bi olay. Tamam, caddy güzel olsun, ne diyelim, pes ediyorum.

http://www.euroncap.com/results/vw/caddy.aspx?dontlaunchmobile=1

http://www.euroncap.com/results/renault/kangoo.aspx?dontlaunchmobile=1

Ben deri direksiyonda yanılmış olabilirim ama bunda Senin Yanıldıgın KESİN daha fazla azında laf dolaştırma Kabullen

JasonBURAK olayı örende gel sende linke tıkla SENDE KONUSMA

ADULT daki yıldızlar ortalama yıldızlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 3 Nisan 2012; 18:56:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: set

O bişey değil, her iki araçta var bende, kullanıyorum, uzun yol yapıyorum. Ufak tefek kazalarımda oldu bu ikisi ile... Diyorum her iki araçta sağlam araçlardır, kabin koruması gayet iyidir. İlla diyor caddy güzel... Takılmış plak misali... Tabi insanın arabasına aşık olması güzel bi olay. Tamam, caddy güzel olsun, ne diyelim, pes ediyorum.

kardeş doruyu söylemek yalanmı
  • Bu arada türkiye ticari araç konusunda çok geri araç gelmiyor mesela bi sitede bakdım volkswagen caddy 2.0 tdı araçlar var connectde de avr eminim bunlar türkiyeye getirilse süper olur o yüzden millet performansdan şikayetçi

O bişey değil, her iki araçta var bende, kullanıyorum, uzun yol yapıyorum. Ufak tefek kazalarımda oldu bu ikisi ile... Diyorum her iki araçta sağlam araçlardır, kabin koruması gayet iyidir. İlla diyor caddy güzel... Takılmış plak misali... Tabi insanın arabasına aşık olması güzel bi olay. Tamam, caddy güzel olsun, ne diyelim, pes ediyorum.

elindeki connect kaç model caddy kaç model

Maddi imkanlar sınırlıysa caddy'e zaten girme.. Kangoo al kafan ağrımasın..

hatta ikinci el yada sıfır 2011-2012 model; dijital klimalı, yağmur ve far sensörlü, arka camlar otomatik,(tekno paketli yani) çelik jantlı, park sensörlü bir kangoo al geç derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 3 Nisan 2012; 19:22:58 >

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

2006 model caddy aldım,sattım,nakite ihtiyaç vardı...
    2004 model caddy var,halen duruyor,maşallahı var,sıkışmassam satmayı düşünmüyorum....
    2006 model connect aldım sattım,nakite ihtiyaç vardı...
    2008 model connect aldım sattım,75 lik gitmiyordu. Dedim 110 luklar nasıl,deneyelim...
    2011 model connect aldım,halen duruyor,maşallahı var,sıkışmassam satmayı düşünmüyorum...
    Diğer araçları saymaya gerek yok,caddy ve connecti konuşuyoruz.

Şirket olunca mecburuz hafif ticariye,yoksa alınacak araç değil hafif ticari. Binek tercih ederim.

Elbette doğruları konuşmalıyız.

Bu arada ara sıra boş vakitlerimde hurdacıları dolaşırım, kazalı araçları incelerim. Hoşuma gidiyor, birazda meraktan... Makina Mühendisiyim, ne kadar hasar almış, nereden hasar almış, kabinin durumu nedir inceliyorum, dediğim gibi hoşuma gidiyor. Hobi gibi bişey, boş vakitlerimde zevkli oluyor.

Benim kafama takılan testlerde kangoo ve caddy nasıl aynı yıldızı alabilmişler. Oysa kangoo bariz daha fazla hasar alıyor çarpışma sonucunda,videoda açık ve net görünüyor. Direkler bir defa yamuluyor. Anlayamadım. Caddy kesinlikle daha az hasar almış. Enteresan...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

daha önce 2011 kangoo sahibi biri olarak söylüyorum. kangoo yakıt ve kalite konusunda gayet başarılı bir araç..
    şirketimizde birsürü doblo var, arkadaşımında 2011 connect'i var..
    bu araçlar arasında, tercih sıralamam ; 0 KM CADDY yada 0 KM KANGOO olurdu...

Maddi imkanlar sınırlıysa caddy'e zaten girme.. Kangoo al kafan ağrımasın..

hatta ikinci el yada sıfır 2011-2012 model; dijital klimalı, yağmur ve far sensörlü, arka camlar otomatik,(tekno paketli yani) çelik jantlı, park sensörlü bir kangoo al geç derim..

0km kanqoo alacagına 2el connect tercihim kanqoonun manevra (geyik denemesi) testini izlememiş heralde arkadaş kanqoo PİŞMANLIKTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 3 Nisan 2012; 19:32:56 >

Bu arada türkiye ticari araç konusunda çok geri araç gelmiyor mesela bi sitede bakdım volkswagen caddy 2.0 tdı araçlar var connectde de avr eminim bunlar türkiyeye getirilse süper olur o yüzden millet performansdan şikayetçi

Millet Caddy'nin performansından şikayetçi değil de Connect'ten mi şikayetçi? Şaka mısın?

JasonBURAK olayı örende gel sende linke tıkla SENDE KONUSMA

Bana öğretmeye çalışana bak, dünyadan haberin yok. Tamam Caddy mükemmel Connect tü kaka. Rahat mısın şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 3 Nisan 2012; 19:37:58 >

quote:

quote:

2006 model caddy aldım,sattım,nakite ihtiyaç vardı...
    2004 model caddy var,halen duruyor,maşallahı var,sıkışmassam satmayı düşünmüyorum....
    2006 model connect aldım sattım,nakite ihtiyaç vardı...
    2008 model connect aldım sattım,75 lik gitmiyordu. Dedim 110 luklar nasıl,deneyelim...
    2011 model connect aldım,halen duruyor,maşallahı var,sıkışmassam satmayı düşünmüyorum...
    Diğer araçları saymaya gerek yok,caddy ve connecti konuşuyoruz.

Şirket olunca mecburuz hafif ticariye,yoksa alınacak araç değil hafif ticari. Binek tercih ederim.

Elbette doğruları konuşmalıyız.

Bu arada ara sıra boş vakitlerimde hurdacıları dolaşırım, kazalı araçları incelerim. Hoşuma gidiyor, birazda meraktan... Makina Mühendisiyim, ne kadar hasar almış, nereden hasar almış, kabinin durumu nedir inceliyorum, dediğim gibi hoşuma gidiyor. Hobi gibi bişey, boş vakitlerimde zevkli oluyor.

Benim kafama takılan testlerde kangoo ve caddy nasıl aynı yıldızı alabilmişler. Oysa kangoo bariz daha fazla hasar alıyor çarpışma sonucunda,videoda açık ve net görünüyor. Direkler bir defa yamuluyor. Anlayamadım. Caddy kesinlikle daha az hasar almış. Enteresan...

banada öle geldi 2006 Q7 bile 4 yıldız almış ama gerçek kanqoo zaten hurda sen baya değişik araç alıp satmışsın yha bu arada arabalarla ilgili bende çok youtube de video izlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Bu arada türkiye ticari araç konusunda çok geri araç gelmiyor mesela bi sitede bakdım volkswagen caddy 2.0 tdı araçlar var connectde de avr eminim bunlar türkiyeye getirilse süper olur o yüzden millet performansdan şikayetçi

Millet Caddy'nin performansından şikayetçi değil de Connect'ten mi şikayetçi? Şaka mısın?

sen nasıl okuyorsan artık ŞUAN türkiye de connect 2.0 TDI aracı varmı caddy ninde yok ben şahsen caddy motor beygirinden şikayetçiyim connectden de elbette şikayetçi olan arkadaşlarım var

• Transporter 180 hp biturbo yu al sende rahatla bizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hiçbir araç kusursuz değil elbet...

Yok yahu Caddy kusursuz bir araç..

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Hiçbir araç kusursuz değil elbet...

Yok yahu Caddy kusursuz bir araç..

kardeş sana noluya tanınmak istiyorsan burada ünlü olamazsın caddy performans açısında bence kusurlu başka aklıma gelen yok ama kesinlikle vardır
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.