Şimdi Ara

Wayward Pines (2014) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
595
Cevap
22
Favori
14.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dean.

Arkadaşlar bugün başladım 3 bölüm izledim sardı gibi favori dizimin yeni sezonunu beklerken çerez niyetine gider gibi geliyor ne dersiniz devam etmeli mi? Olumsuz yorumlar gördüm epey 2. sezonla ilgili

Alıntıları Göster
    bana göre baya kötüydü yeni sezonun ilk 2 bölümü.çöp olmaya doğru gidiyor umarım düzelir.
  • Dean. kullanıcısına yanıt
    2.sezon çok farklı işleniyor, oyuncuların neredeyse hepsi farklı. İlk sezonu izleyip bırakabilirsiniz isterseniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

2.sezon çok farklı işleniyor, oyuncuların neredeyse hepsi farklı. İlk sezonu izleyip bırakabilirsiniz isterseniz.
    2x3

çitin dışına çıkma olayı olmalıydı zaten daha konu falan bulamazlardı içeride, gelecek bölüm dışarıda birileri buluyorlar ilk sezon o kadar sadece biziz başka kimse yok diye kandırmışlar vay be

2x4

• Son bölüm çok kötüydü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0A0602F57

Son bölüm çok kötüydü.

3. Bölüm pasif geçti . 4. bölüm için ümitliyim bakalım.

• Ben kesin öldü mü? Bir de dışarda birilerini bulma olayı heyecan katabilir

• quote:

Ben kesin öldü mü? Bir de dışarda birilerini bulma olayı heyecan katabilir
    2x4 - Yine sıkıcı bir bölüm daha.
    Geçen hafta Pam dönmüştü, bu hafta da Hessler döndü. Bölümde hoşuma giden tek şey Rebecca Yedlin'in, Megan'a karşı duruşuydu. Kate ilk bölümde kendini öldüreceğine şu Megan'ı öldürseydi ya da giderayak yanında götürseydi keşke. Dizinin 2.sezonu zaten çekilmiyor bir de bu Megan iyice sinirlerimi bozuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allâme -- 16 Haziran 2016; 20:21:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

2x4 - Yine sıkıcı bir bölüm daha.
    Geçen hafta Pam dönmüştü, bu hafta da Hessler döndü. Bölümde hoşuma giden tek şey Rebecca Yedlin'in, Megan'a karşı duruşuydu. Kate ilk bölümde kendini öldüreceğine şu Megan'ı öldürseydi ya da giderayak yanında götürseydi keşke. Dizinin 2.sezonu zaten çekilmiyor bir de bu Megan iyice sinirlerimi bozuyor.

Alıntıları Göster
    bu diziye abd'de tepki falan gelmiyor mu acaba, ufak çocukların hamile bırakılma olayına

o abby nasıl girdi ki, test için tuttukları abbylerden mi acaba. askeri güçte yok şu an tek başına götürür bu abby kasabayı

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

bu diziye abd'de tepki falan gelmiyor mu acaba, ufak çocukların hamile bırakılma olayına

o abby nasıl girdi ki, test için tuttukları abbylerden mi acaba. askeri güçte yok şu an tek başına götürür bu abby kasabayı

Alıntıları Göster
    Ben hakkında bi düşüncesi olan varmı acaba öldümü ? Yüzünü göstermedi cünkü cesede bakıldığında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

Ben hakkında bi düşüncesi olan varmı acaba öldümü ? Yüzünü göstermedi cünkü cesede bakıldığında.

Göstermemelerinin bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Oyuncuya para gitmesin diye falan olamaz heralde.
  • 2x4

bu rebecca niye böyle atar yaptı neyine güvendi anlamadım bana karşı kazanabileceğini mi düşünüyosun falan dedi bence kocasının bilmediği bi haltlar var bu kadında

• quote:

2x4

bu rebecca niye böyle atar yaptı neyine güvendi anlamadım bana karşı kazanabileceğini mi düşünüyosun falan dedi bence kocasının bilmediği bi haltlar var bu kadında
    2x4

sakallı eleman abby'lerin adamı mı yoksa. yalnız bu abby'ler ne kadar kolay ölüyormuş bildiğin elleriyle boğdu dünyanın sonunu getirecek kadar bir numaraları yok yani iyice saçmalıyor dizi sanki. bomboş bölümdü hiçbir şey olmadı çok sıkıyor artık daha izlemem herhalde sezon bitsin yorumlara göre devam ederim artık..

• WISDOM kullanıcısına yanıt

Dünyanın sonu değil insan ırkının sonu. Boğarak öldürebilmek de normal çünkü bunlar insanın anormalleşmiş versiyonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

İlk bölüme başladım ama 23. dakikada bunaldım. Kişilerin umursamaz ve garip tavırları rahatsız etti. Tüm sezon bu garip tavırlar sürecek mi? Buna 1 bölüm daha dayanabileceğimi sanmıyorum.

bence diziyi bırak, ilk bölüm gayet iyi bir açılışdı.

Alıntıları Göster
    Bugün başladım ilk bölümü bayağı hoşuma gitti, sağlam diziye benziyor en azından ilk sezon için öyle deniliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Iniesta

Bugün başladım ilk bölümü bayağı hoşuma gitti, sağlam diziye benziyor en azından ilk sezon için öyle deniliyor.

İlk sezonu gerçekten iyi hocam ikinci sezonda biraz konu değişiyor eğer o da hoşunuza giderse ikinci sezondan da keyif alırsınız ama ilk sezon kadar iyi değil

• quote:

quote:

İlk sezonu gerçekten iyi hocam ikinci sezonda biraz konu değişiyor eğer o da hoşunuza giderse ikinci sezondan da keyif alırsınız ama ilk sezon kadar iyi değil

ya hocam azönce izledim finali ve son 5 dakikası resmen bir diziyi bu kadar batırabilirler ya o kadar harika sürükleyici bir sezonun finalinin son beş dakikasıyla dizinin içine ettiler. dizi bitmiştir benim için

• quote:

quote:

quote:

ya hocam azönce izledim finali ve son 5 dakikası resmen bir diziyi bu kadar batırabilirler ya o kadar harika sürükleyici bir sezonun finalinin son beş dakikasıyla dizinin içine ettiler. dizi bitmiştir benim için

Hocam tek sezon planlandığı için öyle ama şuan 2. Sezona da gizem katmaya çalışıyolar ve 5. Bölümle bence yaptılar değişik bir hal aldı dizi. Ben hala şans veririm. 2. Sezona başlayacaksanız da hepsini izleyin ilk iki bölüm biraz zayıf kalıyor bu ne ya der bırakabilirsiniz 4. 5. Bölümde yeni şekli ortaya çıkıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.sezon izlemeye değer mi arkadaşlar?

Burke öldükten sonra pek saracağını düşünmüyorum. Eee gizemi de kaçtı kasabanın
    kafamda deli sorular

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

2.sezon izlemeye değer mi arkadaşlar?

Burke öldükten sonra pek saracağını düşünmüyorum. Eee gizemi de kaçtı kasabanın
    kafamda deli sorular

Şuan yeniden gizem yaratmaya çalışıyorlar ben değer diyorum 5 bölüm zaten bi şans ver bu 5 bölümde sarmazsa bidaha da sarmaz gibi. İzlerken sıkılmıyorum vakit geçiyor o yüzden izliyorum kasabanın o garip havası benim hoşuma gidiyor

• Şans eseri gördüm hiç haberim olmadı ya. İlk sezon final bölümü hariç güzeldi inşallah bu sezon da izletir kendini

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.