Şimdi Ara

Wayward Pines (2014) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
22
Favori
14.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az kalmış, heycanlandım
  • Dedim bu konu neden uplanmış videoların birini izlerken premiere 25 may yazıyordu çok heyecanlandım bir an bakalım neler göreceğiz
  • Son 1 kaldı ilk bölümü çok merak ediyorum.
  • Ben de çok merak ediyorum umarım ilkinin üstüne çıkan bir sezon olur.
  • Gizem seviyorsan kesinlikle sans vermelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro büyük oranda değişti mi acaba?

• Sarparian kullanıcısına yanıt
    Neredeyse yepyeni bir kadro var. İlk sezondan birkaç kişiyi göreceğiz ama olaylar yeni karakterlerin üzerine kurulacak gibi duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    İnsallah Oyunculuklar iyi olurda, zevkle izleriz.

• dizi geldi mi beyler?
    altyazı ne zaman gelir?
  • Obscenity O kullanıcısına yanıt
    Dizi Türkiye saatiyle bu gece 04.00'da yayınlanacak. Yarın öğleden sonra çıkar altyazı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

İlk bölüme başladım ama 23. dakikada bunaldım. Kişilerin umursamaz ve garip tavırları rahatsız etti. Tüm sezon bu garip tavırlar sürecek mi? Buna 1 bölüm daha dayanabileceğimi sanmıyorum.

Biraz sabret ileriki bölümleri çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

quote:

İlk bölüme başladım ama 23. dakikada bunaldım. Kişilerin umursamaz ve garip tavırları rahatsız etti. Tüm sezon bu garip tavırlar sürecek mi? Buna 1 bölüm daha dayanabileceğimi sanmıyorum.

Biraz sabret ileriki bölümleri çok iyi

Aslında ilk bölümden başlıyor gizem. Arkadaşa uygun olmayabilir.

• 2 sezon başlangıcı ergene bağladı resmen
  • quote:

bence diziyi bırak, ilk bölüm gayet iyi bir açılışdı.
  • İlk bölümü beğenmediysen izleyip vakit kaybetme. Dizinin en iyi bölümü ilk bölümdü.

• İlk sezondaki hava yok. Zaten senaryo çok kısıtlı. Bence bu kasabadan çıkmalılar, yeni yaşam alanı keşfetmek için. Yoksa çok sıkıcı bölümler bizi bekler.

Sonu çok anlamsız bitti. Sen elindeki en iyi doktoru niye öldürmeye çalışıyorsun? Öldürmek istiyorsun niye riske edip kapıyı açıyorsun direkt bitirsene işini. Hadi onu geç çocuk kendi inip arabayı dışarı çıkardı, herhalde kimse durmuyor kapıda öyle gelen açıyor kapıyı. Ama adamın neler olduğunu ilk bölümden anlaması iyi oldu. Ethan'ın oğlunun küçücük kasabada bulunmaması ayrı bir komedi. Ben bu çocuk üzerinden ilerler diyordum ama anlaşılan dizide fazlaca ergen var biraz yetişkin katalım demişler.

Bence ilk sezondaki gibi kasabayı ele geçirme yerine dışarıdaki yaratıklarla mücadele ederken insanların kendi aralarında yaşadıkları sorunları anlatmaları lazım. Yoksa ilk sezondan farkı olmaz. Ayrıca belki de hayatta kalan başka topluluklar da vardır? Sonuçta kimse kasabadan çok fazla uzaklaşmadı.

• güzel başladı. bu sezon ilk sezon kadar heyecan vermeyecek maalesef, çünkü bütün gizemi karakterle birlikte yaşıyorduk.

ilk sezon karakterlerini siliyorlar direk, ilk bölümden kate öldü. ben ne yapacak bakalım

• Güzel bölümdü ama her sezon farklı karakterler ile başlıyacaklar heralde döngü devam edecek bu şekilde bir izlenim verirlerse beş para etmez.
  • Ne beklediğine bağlı ama giderek güzelleşmiyor. İlk bölümdeki kaliteyi koruyarak devam ediyor, düşüş de yaşamıyor.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.