Şimdi Ara

Wayward Pines (2014) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
22
Favori
14.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5'e kadar yükseliyor diyebiliriz. Sonra yavaşlıyor ama kalitesini koruyor. Ama yine de çok tempo bekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adRenaliN57 -- 28 Mayıs 2016; 1:38:11 >
  • 2x1

dizide gizemden eser kalmadı. her şeyi biliyoruz şimdi wayward pines içindeki karşıt fikirlerin çatışmasını izletecekler. hiç olmasa daha iyiydi bence ilk sezon gayet güzel bitmişti. yine de izlenir tabi kötü değil. dışarıda ben nasıl kurtulacak onu ilk bölümden öldürmezler herhalde.
  • ikinci sezon hiç umut verici değil. oyuncu kalitesinde, dizideki gizem unsurunda aşırı bi düşüş var. 1-2 bölüm daha takip ederim, yine ilgimi çekmezse yollarımı ayırırım
  • Hoydaa

Ben de gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

Hoydaa

Ben de gitti.

O sanki Ben değil Xander vs başkası çıkacak gibi geliyor.

Ben bu first generationı anlamadım.İlk sezonda doktor anılarından daha önce burada yıkım oldu,bu yüzden kurallar olmalı gibi bir şey demiyor muydu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.sezona başladım ilk bölüm nedense kötü gelmedi bana galiba bende sorun var
    doktor galiba ana karakterimiz bu sezon adam çok itici geldi bilmiyorum 2.bölüm belki ölüyordur izlemedim daha

kate ise ölmemeliydi be
  • 2x1

Artık Wayward Pines ile ilgili herşeyi bildiğimiz için dizi gizemli yönünü kaybetti ama kötü bir başlangıç değildi. Şahsen ben beğendim ama çoğunluğun pek hoşuna gitmemiş bu durum. Reytingleri de olumsuz etkilemiş. Düşerse veya biraz yükselmezse dizi bu sezon gerçekten bitebilir. 7/10

Kate ölmeseydi iyi olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 7 Haziran 2016; 19:12:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunculuklar ve konu yerde sürünüyor.

• 2. sezon fiyasko devam ediyor . Çiftlikçi abi de bir şeyler var bakalım.
  • Dizinin 2.sezonu olduğunu yeni öğrendim. Açıkcası kafamda 10 bölümlük güzel bir mini seri olarak bitirmiştim. Yorumlara bakınca da 2. Sezona hiç başlamayıp öyle kalmasının en doğru olduğunu düşünüyorum. Aynı olayı fargo ve true detective dizilerinde de yaşadım.

• güzeldi yine, dizinin ilginç bir atmosferi var o bile yetiyor.

ben'de gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 3 Haziran 2016; 15:42:02 >
  • galiba bende sorun var 1.sezonu sırf gizemi iyi diye severdim bu sezonda ilk 2 bölümü her yönüyle sevdim ilk defa bir bölümüileriye sarmadan izledim
  • 1. sezon kadar olmasada bence 2. sezonda gayet izlenebilir.Kotu degil kesinlikle.Aksiyon biraz dahs artti gibi sanki.

• 2x2

ben ölmemiştir bence. abby'ler biraz akıllanmaya başladı büyük ihtimalle onu içeriye girmek için kullanacaklar akıl edebilirlerse. dizide de bazı saçmalıklar yok değil. o kadar dondurulmuş insan içinde başka doktor yok mu acaba.

• Bence dizide kötü adam eksikliği var .Bu ergenle olacak iş değil.

• dizi 9.bölüme kadar çok güzel gidiyordu 9.bölümle birlikte ergen dizisine doğru rol aldı keşke herkesi ilk sezonda öldürselerdi doktor ölmeseydi bu gereksiz kate'i falan bu kadar ön planda görmeseydik bu sertlik devam etseydi ikinci sezona 3.grup ile başlasaydık yazık oldu böyle bi yapıma 2.sezon çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teddy Death 1 -- 6 Haziran 2016; 2:19:21 >
  • İzlememeyi düşünüyorum. İlk sezonu zirvede bırakmak lazım
  • 2x02

Ortalama bir bölümdü. 6/10

İlk sezondaki herkes ölecek galiba. Ben de gitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel 2.sezonda...izleyin derim
  • Arkadaşlar bugün başladım 3 bölüm izledim sardı gibi favori dizimin yeni sezonunu beklerken çerez niyetine gider gibi geliyor ne dersiniz devam etmeli mi? Olumsuz yorumlar gördüm epey 2. sezonla ilgili
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.