Şimdi Ara

Wayward Pines (2014) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
595
Cevap
22
Favori
14.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk sezonku kadar tutmayacak gibi bu sezon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDifference35 -- 24 Haziran 2016; 19:55:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sezonun yarısı etmez şimdilik.
  • ikinci sezon berbat
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Neden hocam bence iyi gidiyor 5. Bölüm baya enteresandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean. -- 28 Haziran 2016; 11:27:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizinin konusunun çok iyi olması nedeniyle şimdilik ilk sezon kadar iyi gitmiyor gibi gözüküyor evet. Çünkü o ilk sezondaki işleniş ve gizemin verdiği tat yok diyebiliriz. İlk sezonu origin olarak kabul edersek 2. sezonu da yeni "ilk sezon" olarak kabul etmeli bence. Abby'lerin gizemini çözüp olay örgüsü yaratılmaya çalışılıyor şuan. Dizi yokuluğunda takip edilecek nadir dizilerden kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dean.

quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

2.sezon izlemeye değer mi arkadaşlar?

Burke öldükten sonra pek saracağını düşünmüyorum. Eee gizemi de kaçtı kasabanın
    kafamda deli sorular

Şuan yeniden gizem yaratmaya çalışıyorlar ben değer diyorum 5 bölüm zaten bi şans ver bu 5 bölümde sarmazsa bidaha da sarmaz gibi. İzlerken sıkılmıyorum vakit geçiyor o yüzden izliyorum kasabanın o garip havası benim hoşuma gidiyor

Evet kasabadan o Truman Show havasını alıyor sanki insan izlerken

• 2x6 itibariyle dizi baya baya toparladı. Çok iyi şeyler oluyor.
  • Yeni gelismeler heyecan verici

• Güzel olacak beyler izleyin söyledik

yalnız şu jason ı izlerken kafamı duvarlara vurasım geliyor nasıl bu kadar gıcık bir karakter yaratmışlar yav özellikle de theoya tavrı. Neyse bakalım şu abby hanım ablanın olayı ne. Kesin konuşacaklar bi şekilde iletişim kuracaklar gibi geliyor

• 2x5 güzeldi. İlk 3 bölümdeki eksiklikler gidiyor. Hala ilk sezondaki halinden çok uzak olsada izlettiriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    6. yı izle tamamdır diyeceksin
  • Abi ilk sezon twd gibi cok enteresan ve guzeldi. Ikinci sezonda bir dizi en fazla bu kadar .icip sivayabilir. Nese izliyom bakalim nolcak

• Dizi biraz biraz toplandı bakalım sonlara doğru adrenalin tavan yaptıracaklar.
  • COK iyi gidiyor dizi izleyin izlettririn ;)

• Bu arada bu kadın alpha tarzı bir şey mi acaba bunu kurtarmak için mi saldırıyorlar elindeki işaret falan. Ben konuşmasını bekliyorum insan dilinden

• bu dizi mini dizi degil miydi? 1. sezonu izledim sonu cok garip bitmisti. Devam mi ediyor?

• Gördüğünüz gibi devam ediyor. Reytingler çok iyi olunca 2.sszonu yapmaya karar verdiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • son bölüm çok iyi olmuş. şu sekreter komedi ya

jason karakterini oynayan eleman çok iyidi bu bölüm, ne yapacağını bilmeden karar vermeye çalışıyor. toplantı sahnesinde amatörlük duygusunu çok iyi yansıttı. gizemli hava tekrar geliyor diziye, bakalım ne çıkacak şu dişi abbyden. rip theresa
  • aksiyonsuz güzel bölümdü yine.

yansımadan şifreyi görüp, aklında tutup, kaçacak kadar zeki çıktı. ben bölümde konuşmasını falan bekliyordum ama o olmadı. bide bilekten kesmiş bu sezon final yapacaksa dizi insan ırkı tamamen yokolur bu gidişle
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.