Şimdi Ara

TTNet-Türkiyede İnternet Neden Pahalı-!!Dünyanın En Pahalısı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
8.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    avrupanın ekonomi bakımından en kotu ülkesi olan bulgaristanda bile 100mb internet + IP tv + digital platform üyeliği + telefon konusmaları v.s. aylık 8-10 euro ike romanya dünyanın en hızlı 2.internet hızına sahıp ülkesi japonlardan sonra.. biz bu ülkede servet öduyoruz karsılı ne tv ne internet ne de başka birsey.. utanc verici..(BAŞARAN ÜYESİNİN YORUMU AYNEN KATILIYORUM)

Peki nedennnnnnnn????????

Ben sınırsız internet paketine 60 TL vermek istemiyorum 40 dolar olurmu bir internet paketi aylık

Bakın YALIN NET ÇIKTI ONDA BİLE KAMPANYALARIN İÇİNE 15 TL HAT HARAÇ PARASI KOYUP ONUN BILE 24 AYLIK ŞARTNAMELERİ 60 TL GEÇİYOR BULUYOR OLUCAK İŞ DEĞİL

İNANILIR GİBİ DEĞİL

OLUCAK İŞ DEĞİL

BU FİYATLARA İNTERNET OLRUMU YAA

YAHU AYDA 60 TL TAKSİTLE NELER ALINIR YAAA

RESMEN DELİLİK BU KADAR ETMEZZZZ İNTERNET

• Dostum bahsediğin pahalılık ve yüksek fiyat oluşumu birkaç ancak ortak nitelikteki faktörlerden kaynaklı. Benzin, et, otomobil gibi ürünlerde internetle benzer sebeplerden pahalı. Hepsini buraya sıralarsak zamanımızda enerjimizde yetmez. Ancak en önemli sebepler nedir dersen 'Siyasi otorite, para-maliyet politikası, halkın eğitim ve kültür düzeyi' derim ben. Benim şahsi görüşüm bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://vivacom.bg/en/residential/prices_and_services/internet_connections/vivacom_fiber_net_/vivacom_fiber_net_15

http://wwwb.comcast.com/internet-service.html

• memlekette kazılacak kaz çok niye ucuz olsun ki?
    Hayal gücünü zorlamak...

Orijinalden alıntı: SaLiVa

Bazen hayal ediyorum şöyle bir kablo çekilebilse Avrupa'dan (lakin her ülkenin bağlantısı bizden iyi) ve 100mb sınırsız internetim olsa..
    Hayal gücünü zorlamak...

yanıbaşımızdaki bulgaristanda 100 megabit download 50 megabit upload fiber internet 48 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimadami -- 14 Nisan 2013; 8:26:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimadami

quote:

Orijinalden alıntı: SaLiVa

Bazen hayal ediyorum şöyle bir kablo çekilebilse Avrupa'dan (lakin her ülkenin bağlantısı bizden iyi) ve 100mb sınırsız internetim olsa..
    Hayal gücünü zorlamak...

yanıbaşımızdaki bulgaristanda 100 megabit download 50 megabit upload fiber internet 48 lira

emekli olayım bg gitcem kesin dönüş alcam fiberi bol ss eklicem titineti yağd etcem bol bol

Orijinalden alıntı: emo5313

Benim yorumlar yine uçmuş..

Benimki de uçmuş...

Orijinalden alıntı: SysEdit

quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

Benim yorumlar yine uçmuş..

Benimki de uçmuş...

İyi iyi işte, benimkilerde bol miktarda uçuyor. Demek ki mesaj yerine gidiyor, yorumlar okunuyor :)

• Bu aralar sanki TTNET aleyhine yazılan konular,yorumlar falan siliniyor gibi.Geçen gün ttnet öneri şikayet vs. konulu 2 başlık açılmıştı ertesi gün 2 konu da silinmişti.Altında başka bir iş aramak istemiyorum ama insanı biraz kıllandırıyor olanlar bazen

Konu ttnet olunca artık paranoyaya bağladık... Sonumuz hayrola
  • ozellikleri ve genel formatlari ile birbirlerine benzer oranda rezil kepaze olan insanlarin birbirlerine asla saldirmayacaklarini, hatta surekli ve her ortamda kollayacaklarini yillar oncesinden goren atalarimizin ettigi guzel bir soz vardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 18 Ekim 2013; 10:05:57 >
  • Kesinlikle bir yerden başlamak lazım. TTNet ve tayfası bu halkı en kötü biçimde sömürüyor, keza SuperOnline'da öyle. Forumda SuperOnline veya TTNet fibere geçenler var. Yani anlayamıyorum bunların bir AKK kotası var ve sen sadece bir hafta 100 Mbps takılacaksın, AKK dolacak, diğer 3 hafta 3 Mbps. Ayrıca uplaod hızı da beter hadi fibere geçelim de forum sitesi falan kasalım desek. Her yönden kazık ama geçenlerin demek ki hem yolunacak parası var hem de aklı.

Türkiye'de en hesaplısı MetroNet. Mesela 5 Mbps download/upload hızına sahip internet 49.99 TL ve AKK de yok. Hem download yapar 1 ay boyunca aynı hızla hem de rahatça upload yapabilirsiniz. Gerçi forumda elektrik kesildikten sonra baya kendine gelemediğini söyleyen üyeler de var, iyice araştırma yapmak lazım. Ama dediğim gibi şu an için Türkiye'de en hesaplısı MetroNet'tir.

O kadar reklam yapacaklarına biraz halkı düşünseler böyle olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ravenger09

Kesinlikle bir yerden başlamak lazım. TTNet ve tayfası bu halkı en kötü biçimde sömürüyor, keza SuperOnline'da öyle. Forumda SuperOnline veya TTNet fibere geçenler var. Yani anlayamıyorum bunların bir AKK kotası var ve sen sadece bir hafta 100 Mbps takılacaksın, AKK dolacak, diğer 3 hafta 3 Mbps. Ayrıca uplaod hızı da beter hadi fibere geçelim de forum sitesi falan kasalım desek. Her yönden kazık ama geçenlerin demek ki hem yolunacak parası var hem de aklı.

Türkiye'de en hesaplısı MetroNet. Mesela 5 Mbps download/upload hızına sahip internet 49.99 TL ve AKK de yok. Hem download yapar 1 ay boyunca aynı hızla hem de rahatça upload yapabilirsiniz. Gerçi forumda elektrik kesildikten sonra baya kendine gelemediğini söyleyen üyeler de var, iyice araştırma yapmak lazım. Ama dediğim gibi şu an için Türkiye'de en hesaplısı MetroNet'tir.

O kadar reklam yapacaklarına biraz halkı düşünseler böyle olmaz.

Aynı fiyatın 6 tl fazlasına 12 ay kampanya taahüdü ile Akk'sız limitsiz 5 mbit Metronet dışında Uydunet'de var. Tabi kablo tv şebekesinin sınırlı olması handikap.

• Ttnete laf söylemek yasaksa ozaman bu bölüme kural olarak söyleyin yorum yapmayalım !

Ayıp denen bişey var ! internette dogruları söylemekte artık yasak oldu.

Merak ediyorum bu mesajımda silinir mi !
    ASUS Z9PE-D8 WS ; 2 Adet Xeon E5-2689 ; 64 Gb Ram ;Samsung 960 pro SSD ; Asus Gtx 1080 Ti ; Creative X-FI Titanium Fatal1ty Pro ; Xilence 1200W Psu
  • Bulabildiğiniz butun resmi kurumlara sikayet edin.
    Buna bakana twit atmal dahil. Ben boyle yapıyorum. En azından isyanınız bosa gitmez bi işe yarar. Cidden bu adamlar tekel. Tek sans siyasilerin dikkatini cekmek.

Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
    12 boyunca indirim için.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.