Şimdi Ara

TTNet-Türkiyede İnternet Neden Pahalı-!!Dünyanın En Pahalısı!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
8.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bütün apartman ortak internet kullanın.
    örneğin apartmanda 10 daire olsun ve bunun 7 sinde internet olsun. 6 kişi iptal etsin. Nasıl olsa alacakları hız aynı, yine bekliyorlar bazı şeyler için. hızıda 8 mb kotasız sınızsız internet alırsınız 115-120 tl ye.
    ne akk ne başka sorununuz kalmaz. download yaparkende abartmadan yaparsınız olur biter. Öteki kullanıcıların kullanmalarını etkilemeyecek hızda indirme yaparsınız. bu şekilde hem siz ucuz internet kullanırsınız.
    120 / 7 = 17,14 TL düşer kişi başı.
    TTnet in kaybı ne olur peki?
    ortalama abone başı ödenen para 50 tl olsa, iptal edilen 6 abone olacağından; 6 * 50 TL = 300 TL kayıp olur ve aylık trafik abartısız 1 tb ve üstü olur.
    İşte ttnet budur arkadaşlar aboneliği iptal etmek istersin kampanyalısın .....tl ver iptal edelimderler kampanyadaki hizmetleri istersin malum 444 lü hatta sürekli müzik dinletirler kimse bakmaz o telefona
     TTNet-Türkiyede İnternet Neden Pahalı-!!Dünyanın En Pahalısı!!!
    Fotograf TP-LINK TD854W modemden alınmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer_k -- 15 Nisan 2013; 1:57:53 >

• YA NERDEN TUTSAN ELINDE KALIYOR GELDE ŞİMDİ KENDINI APTAL YERINE KOYULMUŞ HİSSETME

YALIN NET DİYE KAMPANYA YAPIYORSUN TELEFON ÇEKMEK İSTEMİYORSUN EVİNE EE TAMAM YALIN NET MIS EE SONRA AMA HER AY 15 TL HAT KULLANMA BEDELİ

YAHU ODA TELEKOM SENDE TELEKOM DEGILMISIN TTNET TELEKOM DEGILMI

KIM KIMDEN HARAÇ ALIYOR BIR CEBINDNE BIR CEBINE KOYUYOR BU NASIL BIR TEZGAH YAA

INANILIR GIBI DEGIL

BİZDE BU KAFA OLDUKÇA BİZ AYDA SINRISIZ DÜŞÜK HIZLI NETE DAHA ÇOK 60 TL VERIRIZ
  • Bu ulkede yasayanlara Allah sabir versin. Yeni yurtdisindan geldigim icin eve internet baglatayim dedim ve gecenlerde fiyatlara ve net hizlarini arastirdim. Fiyatlar resmen ucuk birde ustune kota koymuslar. Anlamadigin sey sinirsiz internet diyorlar ama kota var, bu nasil istir hala anlayamadim. New Yorktayken sinirsiz kotasiz internete aylik 30 dolar civarinda veriyordum. Burda hem cok para veriyorsun hemde kota koyuyorlar

Eğitim Birliği: 1 İNCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL. / İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL
    Esas Birliği: 1 İNCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS A. TASMUS TB. 3 ÜNCÜ TASMUS BL. / TEKİRDAĞ ÇORLU / TEKİRDAĞ
    SINIF: MUHABERE
  • quote:

Orijinalden alıntı: recoailene

Bu ulkede yasayanlara Allah sabir versin. Yeni yurtdisindan geldigim icin eve internet baglatayim dedim ve gecenlerde fiyatlara ve net hizlarini arastirdim. Fiyatlar resmen ucuk birde ustune kota koymuslar. Anlamadigin sey sinirsiz internet diyorlar ama kota var, bu nasil istir hala anlayamadim. New Yorktayken sinirsiz kotasiz internete aylik 30 dolar civarinda veriyordum. Burda hem cok para veriyorsun hemde kota koyuyorlar

Aynı şeyi Arizona-Phoenix'deki akrabalarımda ifade etti dostum. Tr'ye tatil için gelince dumura uğradılar. Malesef bunun sebebi ülkemizin geri kalmışlığı, genel ahlâk ve zihniyet yapısından kaynaklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm var da yok kimse tahütlü olan oboneligini iptal edemez yada etmez bir sürü teferuat var onunlamı uğraşacağım falan vergiler de baya pahalı bu gidişle ev telefonu gibi penetrasyon oranı düşsün de aklını başına alsın tt net . Gerçi bi kaynaktan aldım kesin olabilir yada olmayabilir tt nete kuruluyoruz galiba altyapı falan gerektirmiyor uydudan internet umarım gerçek olur da bir iki ay sabredin denmişti

Yıllarca Ttnet'e binlerce lira ödedim ama artık yeter, paramın araplara gitmesini istemiyorum diyerek telefon, tivibu ve internetimi kapattım. Şuan evimde şirket hattımın 2 gb internetini kullanıyorum, normal günlerde işyerinde olduğum için de oradan internete giriyorum. Hafta sonlarında gezip dolaşmaktan zaten internet ihtiyacım olmuyor, olduğunda da avm'ler veya kafelerden giriyorum. Kafam rahat, aylık 80 lira çöpe atacağıma artık vadeli hesaba koyuyorum, birikiyor. Ne zaman ki sınırsız internet 10 TL olur o zaman belki tekrar almayı düşünürüm (: Hiçbir zaman o fiyata internet olmazsa da paşa gönülleri bilir, ben böyle güzelim (:
  • çok pahalı gerçekten. onun yüzünden hiç internet bağlatmadım ve 2.5 yıldır laptopumda cepnet kullanıyorak idare ediyorum.
    allah ttnetinde ve bu soygunu göz yuman devletinde belasını versin!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTnetin akk koymasının nedeni alt yapı artık kaldırmıyor. Ttnet artık Türkiyeye yatırım yapmıyor sadece var olan hatlarda iyileştirme yapmaya çalışıyormus ayrıca akk kotasının azalması yönündede çalışmaları varmış bunları ttnette çalışan bir yakınımdan öğrendim yazık Türk şirketi olsaydı bu kadar insafsız olmazdı bir söz var elin oğlu acımaz diye gerçek maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galpath -- 12 Aralık 2013; 18:01:32 >
  • bunu herkez biliyor sayın büyüklerimiz bilmiyor.hiçmi bunu denetleyen bir birimi yok bu devletin. adamların gayesi 15 yıl nasıl olsa sayın türk hükümetininden parayı bastırdık aldık. o biçimde para topluyoruz neyimize alt yapı.biz aldıgımız paraya bakarız düşüncesinde onun içinde 15 yılı Kaplumbağa hızında sadece mevcut hatları düzenlemekle geçirecekler . yazıklar olsun sana ttnet seni bu ülkeye sokanada yazıklar olsun; verdigin hizmetede lanet olsun; verdigimiz her kuruşda haram zıkkım olsun. ulan daha verdigin hizmetle online bir oyun zefkinin bile içine ediyorsunve okadar nefret edilen bir kurum olmusunki insanlar artık sana kindar olmuş defol ttnet bukadar türk insanını sümürdügün yeter .lanet olsun senin kuruma şerefsizler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galpath -- 12 Aralık 2013; 20:46:19 >
  • bugün ttnetten mektup gelmiş netlimitsiz 67₺'ye zamlanacak diye... 3. dünya ülkesi kalitesizliğindeki internetlerine utanmadan zam yapıyorlar birde. mayısta 2 yıllık taahhüdüm bitecek ve iptal ettireceğim. yeter artık enayi yerine koydukları...
    |AMD Ryzen 7 3700x| |Xigmatek Aurora 120| |Gigabyte B450 Aorus Elite| |Asus GeForce Dual RTX 2070| |Gskill SniperX 32GB DDR4 3200| |Samsung 970 EVO+ 2TB| |Cooler Master 600W 80+| |GamePower Warcry ATX| |Samsung Odyssey G5 27" 2K| |Logitech G102 Prodigy| |Philips SPK8614| |Rampage R36 Drop| |Logitech X-230|
  • Cumhurbaşkanına, Başbakanlığa, Ulaştırma Bakanına mail gönderelim twitterdan ucuz internet için hastag açalım yani bir şekilde kamuoyu oluşturalım. Belki hatırlarsınız Cumhurbaşkanın girişimiyle Iphone Türkiye'ye mağazasını açmıştı. Belki bir faydası dokunur. Ama şuna emin olun bir çok bakanın buna ulaştırma bakanıda dahil kullandığımız şu internetin fiyatından haberleri yok halkın halinden anlamıyorlar.

• Bence tüm siyasi otorite ve bürokratlar durumun farkında fakat araplara peşkeş ve vergi geliri hususları yüzünden vatandaşı harcama modundalar.

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Bence tüm siyasi otorite ve bürokratlar durumun farkında fakat araplara peşkeş ve vergi geliri hususları yüzünden vatandaşı harcama modundalar.

Valla sende haklısın hocam. Acaba diyorum ulaştırma bakanının twitine yazsak olmaz mı? Pekte sonuç çıkmaz gibi ama yinede şansımızı denesek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mega Zeka

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Bence tüm siyasi otorite ve bürokratlar durumun farkında fakat araplara peşkeş ve vergi geliri hususları yüzünden vatandaşı harcama modundalar.

Valla sende haklısın hocam. Acaba diyorum ulaştırma bakanının twitine yazsak olmaz mı? Pekte sonuç çıkmaz gibi ama yinede şansımızı denesek :)

Hiç tepkisiz kalmaktan iyidir elbet. Lakin BİMER gibi resmi kanallardan topluca başvurmak çok daha bezdirici ve bıktırıcı olabilir zira resmi yanıt vermek zorundalar. Bu da bürokrasi demek. Ne kadar başvuru, o kadar bürokrasi. Devlet de bıkar bir noktadan sonra ve ufaktan tepkileri dindirmek için birkaç önlem alabilir. Ama yine de ISS'leri mağdur etmeyecek bir önlem alır bunlar. Tıpkı en fazla yurtiçi uçuş bileti ücretinin 299 lira olacağı tavan fiyat uygulaması gibi. Sanki yurtiçi 299 lira ucuz ya Rab'bim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Aralık 2013; 22:26:50 >

• Pek umutlanmayın birazcık umudum vardı bi aralar internet uzuzluyacak falan dendi ama fos çıktı hatta geri tepti zam geldi ne diyelim devlet bize mağmıyı

mi diyelim yok rekabet olmayınca ne olsun
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.