Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (740. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
21 Misafir (17 Mobil) - 4 Masaüstü17 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
958.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunun asıl sonlarını sadece Ciri ile yapılan görüşmeler etkiliyor.
    İlişkiler ve diğer bazı yan görevler (bahsettiğiniz) getirdiğiniz sondaki olan olayları değiştiriyor sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BooMANx

Oyunun asıl sonlarını sadece Ciri ile yapılan görüşmeler etkiliyor.
    İlişkiler ve diğer bazı yan görevler (bahsettiğiniz) getirdiğiniz sondaki olan olayları değiştiriyor sadece.
    Arkadaşlar oyunun ps4 sürümü stabil hale geldi mi ?
  • N_Drake kullanıcısına yanıt
    %100 stabil değil ama öncekine göre çok daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki tam stabil olmaması fazla sorun yaratıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: N_Drake

Peki tam stabil olmaması fazla sorun yaratıyor mu?
    baarkadaşar windows 10 var yüklü bende oyun açılmıyor sebebini bilen varmı steamda çalışıyor die gösteriyor ama ekranda bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih Çevik 34

baarkadaşar windows 10 var yüklü bende oyun açılmıyor sebebini bilen varmı steamda çalışıyor die gösteriyor ama ekranda bişey yok

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben Blood and Wine ek paketini yükledim. Daha öncesinde de NG+'da saveim vardı. Ben şimdi saveden NG+'a devam ediyorum ama BAW ek paketinin görevleri hiçbir yerde karşıma çıkmadı. Ben ileride nasıl başlayacağım bu ek pakete? Direkt New Game'den BAW'a başlayabiliyorum ama o kadar item falan topladım. Onların yok olmasını istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jungleboogie92 -- 21 Temmuz 2016; 16:34:47 >

• Oyunu iki kez bitirdim. Kitapların da 4 tanesini okudum. Elde kalmadı bir şey. Boşlukta hissediyorum kendimi

• Dandelion'ı kurtarma görevinden sonra baw görevleri aktif olması gerekiyor. İlan tahtasından görevi alıyorsun

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman. Ben daha oralara gelmemiştim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Düşmanları hep seviyene göre tutma olayı iyi güzel hoş ama fareler de senin levelinde olunca 2 saniye içinde ölüyorsun :) bunu ayarlamayı unutmuşlar herhalde.

Ayarlardan seçim şansının bize verilmesine rağmen bence gereksiz bir ekleme olmuş. Orjinal hali daha güzel. Senden 10-15 lvl yüksek yaratığı 15-20 dak dövüş sonrasında kesmeğin verdiği zevk bir ayrı
  • Upscale ayarından bahsediyorsunuz sanırım, o ayar açık olsada sizden 10-15 lvl yüksek yaratık bulunabiliyor etrafta, sadece oyuncunun seviyesinden düşük düşmanların seviyesini eşitliyor.
    İyi düşünülmüş bir ekleme bence sadece Death March yetmiyordu
  • quote:

Upscale ayarından bahsediyorsunuz sanırım, o ayar açık olsada sizden 10-15 lvl yüksek yaratık bulunabiliyor etrafta, sadece oyuncunun seviyesinden düşük düşmanların seviyesini eşitliyor.
    Ha bak bunu bilmiyordum İyi düşünülmüş gerçektende Benim aklımda nereden öğle kalmış bilmiyorum

• quote:

Upscale ayarından bahsediyorsunuz sanırım, o ayar açık olsada sizden 10-15 lvl yüksek yaratık bulunabiliyor etrafta, sadece oyuncunun seviyesinden düşük düşmanların seviyesini eşitliyor.

nasıl yapıyoruzzz onu
  • B&W haritasında şu bölge Türkiye haritasına aşırı benziyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Funder

B&W haritasında şu bölge Türkiye haritasına aşırı benziyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    hocam yeni harita mı geliyor adı ne şehrin

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    En son çıkan Blood and Wine dlcsiyle gelen Toussaint bölgesinin haritası bu.Bundan sonra başka dlc çıkmayacak.

• Funder kullanıcısına yanıt
    hocam oyunun sonu bellı ama devam mı edıyor bit iynı
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Ayarlar da oynanis kisminda olmasi lazim uzun zamandir girmiyorum oyuna baska biryerdede olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aynen upscale olayından bahsediyordum. Ama fareler o işi bozuyor witcher dünyasının en zorlu boss u fareler oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

quote:

aynen upscale olayından bahsediyordum. Ama fareler o işi bozuyor witcher dünyasının en zorlu boss u fareler oluyor

Alıntıları Göster
    upscale ayarını nereden açıyorsunuz? Benim oyun çok kolaylaştı en zorda oynamama rağmen

• 
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.