Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.477
Cevap
1
Favori
96.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (ÇIKTI)

Tür:Stealth Action
    Yapımcı:Ubisoft Shangai
    Dağıtımcı:Ubisoft Entertainment
    Platform:PC,PS 2,X-Box,GameCube,Xbox 360,Wii
    Çıkış Tarihi:Çıktı
    Web:http://splintercell.us.ubi.com/doubleagent/
    Medya:1 DVD
    Fiyat:50$
    MP:Coop/Lan/Spy/Versus
    Yaş Sınırı:12+
    Screenshots&video:http://www.3dgamers.com/games/splintercell4/downloads/

Sistem Gerensinimleri

PC hardware minimum requirements

Supported OS : Windows XP (only)
    Processor : 3000 MHz Pentium IV or AMD Athlon or better
    RAM : 1GB RAM
    Video Card : 128MB DirectX9-compliant video card (see supported list*)
    Sound Card : DirectX 9.0-compliant sound card
    DirectX : DirectX 9.0c (included on DVD)
    DVD : 4x DVD or faster
    Hard Drive Space : 8.0 GB free

PC hardware recommended requirements ========================

Supported OS : Windows XP (only)
    Processor : 3500 MHz Pentium IV/AMD or better
    RAM : 1GB RAM
    Video Card : 256MB DirectX9-compliant video card (see supported list*)
    Sound Card : DolbyDigital 5.1 and EAX 4.0 compatible
    DVD : 4x DVD or faster
    Hard Drive Space : 10.0 GB free

Tüm serileri klasik olmuş olan splinter cell serisinin 4. oyunu Ekim ayında birkez daha karşımıza çıkacak.
    Oyunda chaos theory de kullanılan grafik motorunun geliştirilmiş versiyonu kullanılıyor.
    Oyundaki görevler Amerika,Asya ve Afrika kıtalarında geçecek.Daha gelişmiş bir yapay zeka
    mühkemmel grafikler yeni Mp modları ile gene klasik olacağına eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 20 Temmuz 2007; 0:04:10 >

• Ya ben Splinter Cell serilerinin hastasıyım.Bu oyunuda sabırsızlıkla bekliyorum.Mükemmel bir oyun olacağı kesin.Ama 4. oyunun senaryosu hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim bilen varsa senaryoyu söyleyebilirmi.

• quote:

Orjinalden alıntı: rietveld

Ya ben Splinter Cell serilerinin hastasıyım.Bu oyunuda sabırsızlıkla bekliyorum.Mükemmel bir oyun olacağı kesin.Ama 4. oyunun senaryosu hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim bilen varsa senaryoyu söyleyebilirmi.

Oyun hakkında biraz bilgi vereyim.

.Oyunda pc ve xbox360 için sc3 de gördüğümüz scx grafik motorunun geliştirilmiş hali kullanılacak...
    .Multiplayer da artık mercs olmayacak.Ayrıca oyun sistemindede biraz değişiklik var.3 Spies vs 3 Upsilion Forces şeklinde bir multi ile karşılayacak bizi.
    .Coop moduda olacak tabiki.Fakat bu sefer ''heavily advanced AI'' adında bir yapay zeka olacak oyunda.Bu yapay zeka gerek düşmanlarda gerekse single playerda hapishanede ve bazı bölümlerde bizimle birlikte gelen elemanlarda üst düzeylerde olacak.Örnek olarak artık ışığı patlatıp kolaylıkla adamları yakalayamıcaz.Patlayan ışıkları onarabilme,başka bir ışık açma ve daha dikkatli düşmanlar bizi bekliyor olacak.Ayrıca single oyunda da yanımızda gelen arkadaşlarımıza çeşitli komutlar vererek gerektiğinde coop hareketler,gerektiğinde ise yolumuzda bulunan bir guard ın dikkatini dağıtmalarını isteyebileceğiz.
    .Hikaye konusuna gelirsek.Bildiğiniz gibi sam in kızı bir trafik kazasında ölüyor.Bu durum sam i büyük bir depresyona sokuyor.Bir süre sonra lamberd sam e olanları biraz olsun unutmaası için yeni bir görev veriyor.Görev John Brown Army(JBA) adında bir terörist gurubunun içine 'onlardan biri' olarak sızmak.Bunu yapmak için ise sam in tüm geçmişi siliniyor ve birkaç banka soygunu yapmış bir suçlu olarak gösterilip hapishaneye yollanıyor.V e hikaye burda başlıyor.Sam in amacı hapishaneden bir şekilde çıkıp JBA üyelerinden Jamia Washington u bulmak ve onların güvenini kazanıp bir JBA üyesi olabilmek.
    .Oyuna 'double agent' denmesinin nedeni de bu zaten.Oyun süresince istersek NSA dan istersek JBA dan görevler alabiliceğiz.Fakat aldığımız görevler oyunu etkileyecek nitelikte olacak.Örnek olarak NSA dan aldığımız görevlerde yüksek teknoloji silahlar ve goggle kullanırken JBA dan aldığımız görevlerde ise daha bildiğimiz silahlar ile ve ''goggle''sız ilerlemek zorunda kalıcaz.Ayrıca sürekli NSa dan görev alırsak bir süre sonra JBA üyelerinden şüpheli durumuna düşme ihtimalimizde söz konusu.O yüzden doğru zamanda doğru kararlar vermek zorundayız.Ayrıca goggle olmadığı için gündüzde geçen görevler verilecek.
    .3. oyundan yakın dostumuz bıçağımız 4. oyundada bizimle birlikte.
    .'Close combat' sistemi sc4de de neredeyse 3. oyundaki kadar kullanılacak.

• Güzel ss'ler ama Chaos Theory'nin grafiklerinden çok fazla öteye gidememiş...Bir de anlamadığım şey bu oyun next-gen mi current-gen mi? SS'lerin bazılarında hem cg hemde ng yazıyor

Yaw ne olmuş bizim Sam'e Önceden tam techizatlı kameraman Cevat Kelle gibiydi şimdi dazlak hilkat garibesi gibi olmuş Gitti karizma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 26 Nisan 2006; 22:26:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

Güzel ss'ler ama Chaos Theory'nin grafiklerinden çok fazla öteye gidememiş...Bir de anlamadığım şey bu oyun next-gen mi current-gen mi? SS'lerin bazılarında hem cg hemde cg yazıyor

Yaw ne olmuş bizim Sam'e Önceden tam techizatlı kameraman Cevat Kelle gibiydi şimdi dazlak hilkat garibesi gibi olmuş Gitti karizma
    Sam abinin karizmaya laf söyleme çizer walla

• Ooofffff be senaryo mükemmel olmuş.Şimdi sabırsızlığım biraz daha arttı.Bu oyunda Sam in duygularınada yer verilmiş galiba.

• quote:

Ooofffff be senaryo mükemmel olmuş.Şimdi sabırsızlığım biraz daha arttı.Bu oyunda Sam in duygularınada yer verilmiş galiba.

Ooo yess duygular...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hastasıyım bu oyunun....
  • quote:

Ooofffff be senaryo mükemmel olmuş.Şimdi sabırsızlığım biraz daha arttı.Bu oyunda Sam in duygularınada yer verilmiş galiba.

Karıyı çok pis kesiyoBence verilmiştir
  • yok abi yok benım acilen bir kart değişikliği yapmam gerekecek lanet olsun
  • Tür:Steal Action

'Stealth Action' olacak
  • mükemmel bişeye benziyoda niye eylül yaa yaz ortasında cıksada rahat rahat oynasak
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

Tür:Steal Action

'Stealth Action' olacak
    Düzeltilmiştir
  • Ahh Sam ahh... Fisher... Ne adamlar ne ampuller patlattık senle... Her oyununu bitirdim. Bunuda bitirecem. Chaos Teory çıktığında korsanı yapılamadı diye orjinalini almıştım.
  • chaos benim elime henüz halen geçmiş değil yaşadığım yer ticaret bakımından tam bir ölü yer bu yüzden alamadım yok.. ya arkadaşlar içinizden biride bu kardeşinize chaosu gönderebilirmi çok memnun olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: St.LuCiFeR

chaos benim elime henüz halen geçmiş değil yaşadığım yer ticaret bakımından tam bir ölü yer bu yüzden alamadım yok.. ya arkadaşlar içinizden biride bu kardeşinize chaosu gönderebilirmi çok memnun olurum
    Bende orjinali war istersen 20 papel e satabilirim
  • Kardeş hikayeyi yanlış söylemişsin.Sam Fisher yaşlandığı için artık görev alamıyor ve son bir görev için lambert a baş vuruyor.Lambert da Sam Fisher a bir görev veriyor ama artık arkamızda devlet desteği yok.Lambert bile yok.Yani artık yalnızız.Çünkü devletten dan bağımsız bir grubun görevlerini üstleniyoruz.Lambert bize tek bir iyilik yapıyor ve bizi tam bir suçlu kılığına sokuyor.Sonra hapishane de bir adamla tanışıyoruz ve görevlere iki kişi devam ediyoruz.Bu arada oyunun xbox 360 modunda paraşütle atlama sahnesi oynanabilir olcakmış(premium pack olarak alırsanız tabii)ama pc de ve ps3 de böyle bi şansımız yok sadece video olarak izleyebiliyoruz.Umarım pc için de premium pack filan yaparlarda o sahneyi oynayabiliriz.Hikayeyi ve diğer her şeyi level dergisinde okuyabilirsiniz.

• quote:

Oyunda pc ve xbox360 için sc3 de gördüğümüz scx grafik motorunun geliştirilmiş hali kullanılacak

Tamamen yanlış bilgi.Bu splinter cell serisi ilk oyundan beri 829 versiyonlu unreal 2 motoru kullanıyor.Tek farkı pixel ve vertex shaderlar ile bump mapping kullanması .

işte ayrıntıları :
    [URL]
    Protocol=unreal
    ProtocolDescription=Unreal Protocol
    Name=Player
    Map=Index.scl
    LocalMap=menu.scl
    MapExt=scl
    EXEName=SplinterCell3.exe
    SaveExt=usa
    Port=7777
    Class=EchelonCharacter.ESam

[GENERAL]
    NewGameFlow=true
    LogosVideo=logos_PC.bik
    SplashScreen=SplinterCell3Logo.tga
    SplashVideo=introteaser_PC.bik
    ESRBVideo=ESRB.bik
    IntroVideo=01_lighthouse_intro.bik
    FinalVideo=game_final.bik
    CreditsVideo=credits.bik

[FirstRun]
    FirstRun=829

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 26 Nisan 2006; 21:07:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Resident

quote:

Oyunda pc ve xbox360 için sc3 de gördüğümüz scx grafik motorunun geliştirilmiş hali kullanılacak

Tamamen yanlış bilgi.Bu splinter cell serisi ilk oyundan beri 829 versiyonlu unreal 2 motoru kullanıyor.Tek farkı pixel ve vertex shaderlar ile bump mapping kullanması .

işte ayrıntıları :
    [URL]
    Protocol=unreal
    ProtocolDescription=Unreal Protocol
    Name=Player
    Map=Index.scl
    LocalMap=menu.scl
    MapExt=scl
    EXEName=SplinterCell3.exe
    SaveExt=usa
    Port=7777
    Class=EchelonCharacter.ESam

[GENERAL]
    NewGameFlow=true
    LogosVideo=logos_PC.bik
    SplashScreen=SplinterCell3Logo.tga
    SplashVideo=introteaser_PC.bik
    ESRBVideo=ESRB.bik
    IntroVideo=01_lighthouse_intro.bik
    FinalVideo=game_final.bik
    CreditsVideo=credits.bik

[FirstRun]
    FirstRun=829

Ben yabancı forumlarda ne duyup gördüysem onu yazıyorum bi yanlışlık warsa benim suçum değildir

• Dostum bu söylediklerin Nisan ayının sayısında mı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.