Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (ÇIKTI) (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.477
Cevap
1
Favori
96.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler xbox 360 pad desteği var mı ?

bilen arkadaşlar yazarsa çok sevirinirm.
  • yakında bu oyuna başliycam ilk 3 oyunu bitirdimde.baya paslanmış galiba kimseden ses çıkmıyo bu oyunla ilgili
  • siplintır usta saygıyı hakediyor
  • çok farklı bi tür olmuş ya, helal olsun oyun yapımcılarına tamam çok stealth oyunu var ama bu oyun en iyisi.
  • beyler bu alet edavatı nasıl update edicez?

mesela videolarda millet kilidi otomatik açıyo ben hala çubukla demirle uğraşıyorum yada hack aletlerimizin 2.00 vrersiyonunu mesela nasıl elde etcez? bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

beyler bu alet edavatı nasıl update edicez?

mesela videolarda millet kilidi otomatik açıyo ben hala çubukla demirle uğraşıyorum yada hack aletlerimizin 2.00 vrersiyonunu mesela nasıl elde etcez? bilen var mı?

Çözümü bulduysan ve hatırlıyorsan yazabilir misin? Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Player

quote:

Çözümü bulduysan ve hatırlıyorsan yazabilir misin? Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum da.

bulamadim ama sunu farkettim pc versiyonunda olmuyo zaten hocam ugrasma. orjinal oyun lazim. cokta sorun degil oyun bitiyo yinede.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Player

quote:

bulamadim ama sunu farkettim pc versiyonunda olmuyo zaten hocam ugrasma. orjinal oyun lazim. cokta sorun degil oyun bitiyo yinede.

Peki sağolasın.

• bu oyunu gamepad ile oynama imkanımız varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

bu oyunu gamepad ile oynama imkanımız varmı ?

yok malesef ben denedim.

convition oynayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

bu oyunu gamepad ile oynama imkanımız varmı ?

yok malesef ben denedim.

convition oynayınız.

oynuyorum baya ilerledimde baya ama çok fazla gizlilik yok conviction da.

bende çok denedim acaba diyorum programlamı oynasam napsam.

veya black list i bekliyim ekran kartıyla vermişlerdi.çıkana kadar idare edicez artık yapacak birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 25 Haziran 2013; 13:28:14 >
  • Bu oyunda, yani Double Agent'ta, bir yeri geçemedim yahu. Yardım edecek biri yok mu?

Hani şu otelin çatısına helikopter ile inip pencereden birini dinliyor ya... İşte çatıdan aşağı inerken omzumdaki ışık sarı yanmaya başlıyor ve adamı dinledikten sonra içeri gireceğim penceredeki adam beni hemen görüyor. Kaç defa denedim, omzumdaki ışık hep sarı yanıyor ve içeri gireceğim pencereyi adam açar açmaz beni görüyor. Hani şu helikopyer de geliyor ya, orası. Youtobe'dan baktım, biri ile aynı şekilde yaptım, ama olmadı olmadı. Anlamadığım şey omzumdaki ışık neden yeşil değil de sarı yanıyor.

Ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 31 Ocak 2014; 13:04:16 >
  • Oyunu bitirdim. Ben oyunlara grafik bakımından değil, oyunun kurgusu, oynanabilirliği gibi öğeler bakımından bakıyorum. İlk oyun gerçekten müthişti. O tadı alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crealog

Oyunu bitirdim. Ben oyunlara grafik bakımından değil, oyunun kurgusu, oynanabilirliği gibi öğeler bakımından bakıyorum. İlk oyun gerçekten müthişti. O tadı alamadım.

hocam oyunda çift ajanlık yapma kısmı, çetenin içine sızmak için hapishaneye düşme kısmı için indirdim. Oyunu rusça oynuyorum ingilzce patch bulamadım da sorun değil gerçi.Şimdi oyunun ilk kısmı o nükleer labaratuardayım sanırım

hocam o hapishane kısmına düşmemiz, çetenin içine sızmamız falan kaçıncı bölüm? save game alacağım da çünkü.

Conviction, Blacklist beni bekliyor.Bunu hızlıca bitireceğim.O hapishane kısmı benim için çok önemli.. ne düşünüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Oyunu bitirdim. Ben oyunlara grafik bakımından değil, oyunun kurgusu, oynanabilirliği gibi öğeler bakımından bakıyorum. İlk oyun gerçekten müthişti. O tadı alamadım.

hocam oyunda çift ajanlık yapma kısmı, çetenin içine sızmak için hapishaneye düşme kısmı için indirdim. Oyunu rusça oynuyorum ingilzce patch bulamadım da sorun değil gerçi.Şimdi oyunun ilk kısmı o nükleer labaratuardayım sanırım

hocam o hapishane kısmına düşmemiz, çetenin içine sızmamız falan kaçıncı bölüm? save game alacağım da çünkü.

Conviction, Blacklist beni bekliyor.Bunu hızlıca bitireceğim.O hapishane kısmı benim için çok önemli.. ne düşünüyorsunuz

Valla, hafızam biraz zayıf, şu an aklıma hemen gelmedi. Ama doğrusunu istersen, ben zorlandığım kısımlarda Youtube'dan yardım aldım, çünkü zaman sınırı olan kısımlar var ve kendi başına oynamak çok zaman alır diye zorlandığımda Youtube'd daha önce oynamış ve videosunu çekmiş olanların parça parça koyduğu videolara baktım.

Çetenin içine zaten kısa zaman sonra giriyorsun. Oyunun başından hemen sonra. Yeni başlamışsın diye anlıyorum. Dediğim gibi, hapishane kısmını şu an hatırlayamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Valla, hafızam biraz zayıf, şu an aklıma hemen gelmedi. Ama doğrusunu istersen, ben zorlandığım kısımlarda Youtube'dan yardım aldım, çünkü zaman sınırı olan kısımlar var ve kendi başına oynamak çok zaman alır diye zorlandığımda Youtube'd daha önce oynamış ve videosunu çekmiş olanların parça parça koyduğu videolara baktım.

Çetenin içine zaten kısa zaman sonra giriyorsun. Oyunun başından hemen sonra. Yeni başlamışsın diye anlıyorum. Dediğim gibi, hapishane kısmını şu an hatırlayamadım.

eyvallah hocam sağolasın

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.