Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.477
Cevap
1
Favori
96.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

quote:

Orjinalden alıntı: Resident

quote:

Oyunda pc ve xbox360 için sc3 de gördüğümüz scx grafik motorunun geliştirilmiş hali kullanılacak

Tamamen yanlış bilgi.Bu splinter cell serisi ilk oyundan beri 829 versiyonlu unreal 2 motoru kullanıyor.Tek farkı pixel ve vertex shaderlar ile bump mapping kullanması .

işte ayrıntıları :
    [URL]
    Protocol=unreal
    ProtocolDescription=Unreal Protocol
    Name=Player
    Map=Index.scl
    LocalMap=menu.scl
    MapExt=scl
    EXEName=SplinterCell3.exe
    SaveExt=usa
    Port=7777
    Class=EchelonCharacter.ESam

[GENERAL]
    NewGameFlow=true
    LogosVideo=logos_PC.bik
    SplashScreen=SplinterCell3Logo.tga
    SplashVideo=introteaser_PC.bik
    ESRBVideo=ESRB.bik
    IntroVideo=01_lighthouse_intro.bik
    FinalVideo=game_final.bik
    CreditsVideo=credits.bik

[FirstRun]
    FirstRun=829

Ben yabancı forumlarda ne duyup gördüysem onu yazıyorum bi yanlışlık warsa benim suçum değildir

Yok dostum lafım sana değil.Bu splinter cell 3 de dosyaları falan karıştırmışlar dizinleri açmışlar dağıtmışlar ama benden kaçmaz .O kadar gizleyince ben de buldum.Açtım baktım direkt Unreal protocolü çıktı.

• ewt oyun süperde benim yadigar kart artık vaktini doldurdu.bi x1800xt çakmak farz oldu bea.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur67

resimlerden guzele benziyor
    Benzemek ne kelime çok daha iyi olacaklar
  • Sam in tipini degistirmeleri köçtü olmus eski sam daha karizmaydı

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (ÇIKTI)
  • Yeni SS lere dewam

• bu oyunun 3 versiyonunda defalarca oynayıp bitirmişim diyebilirm ama metal gear forever bence
  • sabırsızlıkla bekliyorum
  • Özellikle iki taraflı görev olayı çok iyi olmuş.Böylece farklı görev çeşitleri olmuş olacak.Birde bişey dikkatimi çekti.Sanırım terörist olarak yapılan görevler gizlilik taşımıyor fazla normal çatışma olarak yapılmış.
  • proje gerçekten süper zaten oyun dehset
    pc xbox ps2 .... için cıkarılmıs. bu firma baya iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skyl

proje gerçekten süper zaten oyun dehset
    pc xbox ps2 .... için cıkarılmıs. bu firma baya iyi.
    Oyun daha çıkmadı Eylül de çıkacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr. DooM

bu oyunun 3 versiyonunda defalarca oynayıp bitirmişim diyebilirm ama metal gear forever bence

+10000......
  • Ben bu oyun ile MGS yi karşılaştıranları hala anlamıyorum...
  • Neden Pinky? İkiside Stealth Action değil mi ?

Aslında haklısın.Her ne kadar bu iki oyun tür olarak birbirine benzesede ikisininde birbirine ağır basan yönleri war.Senaryo, araya giren movie'ler,ince düşünülmüş detaylar MGS serisinde her zaman daha iyi olmuştur...Hepsi de Hideo Kojima'nın üstün zekasının birer örneğidir.Mesela etrafnız düşmanla kaynadığında sahte ölüm haplarından bir tane atın.Snake yere düşecek.Herkes sizin öldüğünüzü sanacak.Ekranda "Snake is death" yazısı çıkacak ve hatta continue-exit seçenekleri bile ekranda belirecek.Ama siz bu arada L2'yi kullanabildiğinizi farkedeceksiniz ve bu şekilde başka bir hap kullandığınızda Snake uyanacak ve oyuna devam edeceksiniz Buna benzer onlarca detay size sayabilirim...(hatta daha ilginçleri bile war)

SC serisi MGS'den kesinlikle daha profesyonel.Aksiyon yönü daha zayıf ki zaten gerçek hayatta Sam'in operasyonlarına benzer tek kişilik görevlerde aksiyon zayıftır Daha zordur tıpkı gerçek haytta olduğu gibi.MGS'de biri sizi gördüğünde koşarak izinizi kaybettirebilirsiniz ama SC'de adam inatla sizi kovalıyor yada görev failed oluyor Yani gerçekçilik ön plandadır.Bazı oyuncularda SC'yi bu yüzden tercih etmişlerdir...

İki oyunun da benim için yeri ayrıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 3 Haziran 2006; 4:40:41 >

• Benim için de iki oyunun yeri ayrı ama ilk olarak her zaman Sam Fisher favorimdir.
  • bana bu oyunu önerir misin ben bayağı beğendim alsam mı acaba splinter cell'i tabi bu çıkmamışta çıkmış olanlardan alsam iyi olur mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

bana bu oyunu önerir misin ben bayağı beğendim alsam mı acaba splinter cell'i tabi bu çıkmamışta çıkmış olanlardan alsam iyi olur mu
    Bu oyun derken dauble agent i mi kastediyorsun???
  • pinky demon açtığın oyun topicleri için çok teşekkür ederim.Yauw bıktım "şu çıktıı şu kadar Gb" diye başlayan topiclerden.İlaç gibi geldi senin topicler. Sağolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

pinky demon açtığın oyun topicleri için çok teşekkür ederim.Yauw bıktım "şu çıktıı şu kadar Gb" diye başlayan topiclerden.İlaç gibi geldi senin topicler. Sağolasın
    Önemli değil dostum açmadığım konu warsa söyleyin hallederiz hemen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.