Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
101.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre1270393

quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

hobbit filminin yapım öncesi arka plan çekimleri vardı, bunda da öyle birşey olacak mı

Alıntıları Göster
    yeni gördüm hoşuma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lothlórien -- 9 Temmuz 2013; 20:11:11 >

• Oo yeni video blog çıkmışİzleyeyim hemen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Oo yeni video blog çıkmışİzleyeyim hemen.
    Efsanenin tüm çekimleri bugün sona erdi.Bundan sonrası post-production.

www.facebook.com/PeterJacksonNZ

"1.08 am.

A 20 hour day ... 15 years of Tolkien ... 771 days of shooting ...

... And we arrive home exhausted, to a house full of teenagers! It's going to be a long night!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Efsanenin tüm çekimleri bugün sona erdi.Bundan sonrası post-production.

www.facebook.com/PeterJacksonNZ

"1.08 am.

A 20 hour day ... 15 years of Tolkien ... 771 days of shooting ...

... And we arrive home exhausted, to a house full of teenagers! It's going to be a long night!"

Alıntıları Göster
    üşüyoruz reis pj teknolojiyi kullanacam diye bokunu cıkardı serinin üşüyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Imdb'de yazan 13 aralık doğru mu acaba?
    Müthiş bir film biz Orta Dünya bağımlılarını bekliyor. Gerçekten merak edilen bütün konular bu filmde mevcut gibi. 13 Aralığı 5 gözle bekliyorum.
  • quote:

Günümüz teknolojisi görsel efektler ile fakat aynı atmosfer aynı karakter dizaynları aynı müzikler şu aşağıdaki gibi bir film,PJ elini çekiyor kim bulacak Howard Shore'un müziklerini John Howe ve Alan Lee'nin bu dünyaya hayat veren tasarımlarını.Efsane ya.

Boromir

• quote:

Orijinalden alıntı: KeineLust

quote:

Günümüz teknolojisi görsel efektler ile fakat aynı atmosfer aynı karakter dizaynları aynı müzikler şu aşağıdaki gibi bir film,PJ elini çekiyor kim bulacak Howard Shore'un müziklerini John Howe ve Alan Lee'nin bu dünyaya hayat veren tasarımlarını.Efsane ya.

Boromir

Alıntıları Göster
    geçen ay hergün bir filmini izledim çok güzel film bakalım devamında ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Peter Jackson o kadar gaz verdi sonra animasyonlar çıktı şaka gibi gitsin Man of Steel izlesin.Tüm zamanların en iyi animasyon,grafik,aksiyon sahneleri nasıl olurmuş görsün.Dünya tarihinde yokturdurki 12 yıl sonra çıkan eski serinin devamı daha kötü görsel efeklere sahip olsun.

Arkadaş ne taktınız animasyon'a yaw?
     The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5

Nesi var bunun?

Çoğu Orta Dünya funlarının beklediği ork ve goblin tiplemesi bunlardı;
    Ama The Hobbit'de karşımıza çıkan ork ve goblinler çocuk animasyonundan çıkmış gibiydi.
     The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bildiğiniz gibi fragman yayınlandı ve ilk filmden önce edindiğimiz haberler doğrultusunda kitapta olmayan pek çok şeyin filme eklendiğini biliyorduk. Açıkçası Tolkien'in mitolojisine hayran biri olarak Hobbit'in üç filme yayılmasına çok sevindim, üstüne üstlük Ak Divan(The White Council) doğrultusunda kitapta yer almayan Saruman ve Galadriel'in filme dahil olması beni müthiş heyecanlandırdı. İkinci ve üçüncü filmin de cast listesinde Saruman(Christopher Lee) ve Galadriel (Cate Blanchett) var. Sizce Dol Guldur'a Sauron'u kovmak için yapılmış saldırı sahnesi filmde yer alır mı? Bu konuda müthiş bir umut taşıyorum düşünsenize LotR'da Sauron'un kuklası olarak gösterilen Saruman Hobbit'te onunla savaşacak ve onun söz oyunları sayesinde Sauron kaçacak. Müthiş bir ihtişam olur. Görüşleriniz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: oneidiot

Arkadaşlar bildiğiniz gibi fragman yayınlandı ve ilk filmden önce edindiğimiz haberler doğrultusunda kitapta olmayan pek çok şeyin filme eklendiğini biliyorduk. Açıkçası Tolkien'in mitolojisine hayran biri olarak Hobbit'in üç filme yayılmasına çok sevindim, üstüne üstlük Ak Divan(The White Council) doğrultusunda kitapta yer almayan Saruman ve Galadriel'in filme dahil olması beni müthiş heyecanlandırdı. İkinci ve üçüncü filmin de cast listesinde Saruman(Christopher Lee) ve Galadriel (Cate Blanchett) var. Sizce Dol Guldur'a Sauron'u kovmak için yapılmış saldırı sahnesi filmde yer alır mı? Bu konuda müthiş bir umut taşıyorum düşünsenize LotR'da Sauron'un kuklası olarak gösterilen Saruman Hobbit'te onunla savaşacak ve onun söz oyunları sayesinde Sauron kaçacak. Müthiş bir ihtişam olur. Görüşleriniz nedir?

Alıntıları Göster
    Kitabı uzun zaman önce yalayıp yutmama rağmen fragmanı izlemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oroborus

Kitabı uzun zaman önce yalayıp yutmama rağmen fragmanı izlemedim.

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=oZUUxrSzrAo

Her gün 10 kere dinlemezsem olmuyor. Var mı benim gibi olan??

• quote:

Orijinalden alıntı: Hphsts

Alıntıları Göster
    22 ekimde internetten indirme 5 kasımda dvd&blu-ray olarak EXTENDED EDITION satışa sunuluyor. +13 dakika

Gönül isterdi extended limited edition olsun ama onuda extended limited edition trigoly yaparlar artık.

• quote:

Tek kelimeyle harika.LOTR ve Hobbitin müzikleri gerçekten mükemmel Howard Shore sağ olsun.
  • quote:

quote:

Tek kelimeyle harika.LOTR ve Hobbitin müzikleri gerçekten mükemmel Howard Shore sağ olsun.

Alıntıları Göster
    Merakla bekliyoruz.

• quote:

quote:

Bi dakka bi dakaaaa bu müziği Howard Shore yapmadı ki bu Audiomachine'in müziği. Fragmanı ne kadar aceleye getirdiklerinin kanıtı bu bence. Daha yeni başladı Howard reyiz soundtracklere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: turin---thesamet

quote:

quote:

Bi dakka bi dakaaaa bu müziği Howard Shore yapmadı ki bu Audiomachine'in müziği. Fragmanı ne kadar aceleye getirdiklerinin kanıtı bu bence. Daha yeni başladı Howard reyiz soundtracklere

Bu müziğin fazlasıyla güzel olduğunu değiştirmez...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turin---thesamet

quote:

quote:

Bu müziğin fazlasıyla güzel olduğunu değiştirmez...

Alıntıları Göster
    Tabiki de çıktığı gün izleyeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6055013EF

Tabiki de çıktığı gün izleyeceğiz.

Alıntıları Göster
    iple çekiyorum şu filmi.yayınlayamadılar gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: dovakhin19

quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Peter Jackson o kadar gaz verdi sonra animasyonlar çıktı şaka gibi gitsin Man of Steel izlesin.Tüm zamanların en iyi animasyon,grafik,aksiyon sahneleri nasıl olurmuş görsün.Dünya tarihinde yokturdurki 12 yıl sonra çıkan eski serinin devamı daha kötü görsel efeklere sahip olsun.

Arkadaş ne taktınız animasyon'a yaw?
     The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5

Nesi var bunun?

Çoğu Orta Dünya funlarının beklediği ork ve goblin tiplemesi bunlardı;
    Ama The Hobbit'de karşımıza çıkan ork ve goblinler çocuk animasyonundan çıkmış gibiydi.
     The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5

+1

Alıntıları Göster
    Oha len! Fragmanı daha yeni izledim Ve HOLY MOTHER NOKTA NOKTA NOKTA NOKTA diyorum. Muhteşem gerçekten. Orta Dünya'ya olan merakımı arttırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Imdb'de yazan 13 aralık doğru mu acaba?
    Arkadaşlar 3. film 17 Aralık 2014 'te baya bir araştırdım bunu. ADI Hobbit: Gittim ve Döndüm The Hobbit: There and Back Again
    Film Özeti
    Frodo'nun amcası olan hobbit Bilbo Baggins, Gandalf gelene kadar sakin ve huzurlu bir yaşam yaşıyordu.Amaç, (Bir soyucu olarak) bir ejderhayı yenmeyi gerektiren bir macera için yoksul Bilbo'yu kiralamak, ve bir hazine soymak.Filmde yol boyunca trollerle ve goblinlerle maceraları,Goblinlerle Örümceklerle muharebe ve warglardan kaçış vardır.
    İYİ FORUMLARRR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcoy01

Arkadaşlar 3. film 17 Aralık 2014 'te baya bir araştırdım bunu. ADI Hobbit: Gittim ve Döndüm The Hobbit: There and Back Again
    Film Özeti
    Frodo'nun amcası olan hobbit Bilbo Baggins, Gandalf gelene kadar sakin ve huzurlu bir yaşam yaşıyordu.Amaç, (Bir soyucu olarak) bir ejderhayı yenmeyi gerektiren bir macera için yoksul Bilbo'yu kiralamak, ve bir hazine soymak.Filmde yol boyunca trollerle ve goblinlerle maceraları,Goblinlerle Örümceklerle muharebe ve warglardan kaçış vardır.
    İYİ FORUMLARRR...

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.