Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
102.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: p@l@

quote:

Orijinalden alıntı: mcoy01

Arkadaşlar 3. film 17 Aralık 2014 'te baya bir araştırdım bunu. ADI Hobbit: Gittim ve Döndüm The Hobbit: There and Back Again
    Film Özeti
    Frodo'nun amcası olan hobbit Bilbo Baggins, Gandalf gelene kadar sakin ve huzurlu bir yaşam yaşıyordu.Amaç, (Bir soyucu olarak) bir ejderhayı yenmeyi gerektiren bir macera için yoksul Bilbo'yu kiralamak, ve bir hazine soymak.Filmde yol boyunca trollerle ve goblinlerle maceraları,Goblinlerle Örümceklerle muharebe ve warglardan kaçış vardır.
    İYİ FORUMLARRR...

Alıntıları Göster
    Önceki sayfada bir arkadaş paylaşmıştı her gün 3 doz alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: p@l@

quote:

Arkadaşlar 3. film 17 Aralık 2014 'te baya bir araştırdım bunu. ADI Hobbit: Gittim ve Döndüm The Hobbit: There and Back Again
    Film Özeti
    Frodo'nun amcası olan hobbit Bilbo Baggins, Gandalf gelene kadar sakin ve huzurlu bir yaşam yaşıyordu.Amaç, (Bir soyucu olarak) bir ejderhayı yenmeyi gerektiren bir macera için yoksul Bilbo'yu kiralamak, ve bir hazine soymak.Filmde yol boyunca trollerle ve goblinlerle maceraları,Goblinlerle Örümceklerle muharebe ve warglardan kaçış vardır.
    İYİ FORUMLARRR...

Ooo özür kardeşim görmemişim yazdığını :(

• quote:

Film Özeti
    İYİ FORUMLARRR...

• Çıktıği gün gece yarısı ankamall imax beni bekler gelecek varsa bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Peter Jackson o kadar gaz verdi sonra animasyonlar çıktı şaka gibi gitsin Man of Steel izlesin.Tüm zamanların en iyi animasyon,grafik,aksiyon sahneleri nasıl olurmuş görsün.Dünya tarihinde yokturdurki 12 yıl sonra çıkan eski serinin devamı daha kötü görsel efeklere sahip olsun.

Arkadaş ne taktınız animasyon'a yaw?
     The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5

Nesi var bunun?

Çoğu Orta Dünya funlarının beklediği ork ve goblin tiplemesi bunlardı;
    Ama The Hobbit'de karşımıza çıkan ork ve goblinler çocuk animasyonundan çıkmış gibiydi.
     The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5

Alıntıları Göster
    Sherlock Holmes ve Dr. Watson buluşmuşlarr.. Evangelina Lilly çok iyi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxcrazyxxx06

Çıktıği gün gece yarısı ankamall imax beni bekler gelecek varsa bekleriz

Vialand'a Hfr 3D yapılır belki. Bende orada olurum kesinlikle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxxcrazyxxx06

Çıktıği gün gece yarısı ankamall imax beni bekler gelecek varsa bekleriz

Vialand'a Hfr 3D yapılır belki. Bende orada olurum kesinlikle.

Alıntıları Göster
    Beyler goblinler neden diğer serideki gibi olmamış diyosunuz ama kitabın yazılısı öyle kitapta kartallar örümcekler kurtlar felan hatta ejderha felan konuşuyo hepsini aynen almamışlar zaten legolas,saruman felan da yok aksiyon olsun dyie eklemiş heralde peter :D

• quote:

Orijinalden alıntı: korn18

Beyler goblinler neden diğer serideki gibi olmamış diyosunuz ama kitabın yazılısı öyle kitapta kartallar örümcekler kurtlar felan hatta ejderha felan konuşuyo hepsini aynen almamışlar zaten legolas,saruman felan da yok aksiyon olsun dyie eklemiş heralde peter :D

Alıntıları Göster
    Hobbit'in ilk filmini üçlemenin ilk filmiyle kıyaslarsak... boşverin kıyaslamayalım hiçbir şey üçlemenin yerini tutamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-978DD658B -- 12 Ağustos 2013; 12:42:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-978DD658B

Hobbit'in ilk filmini üçlemenin ilk filmiyle kıyaslarsak... boşverin kıyaslamayalım hiçbir şey üçlemenin yerini tutamaz

Alıntıları Göster
    Düşünüyorumda acaba Hobbit daha mı iyi olucak LOTR dan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Düşünüyorumda acaba Hobbit daha mı iyi olucak LOTR dan ?

Alıntıları Göster
    legolasın kaydığı sahnede birşey göremedim ne var orda gayet normal
  • Oromë kullanıcısına yanıt
    Kardeş Viggo Hobbit'e aktör olmayı reddetmiş kızma Viggo'ya merak ediyosan nedenini ben söylüyüm.
    Peter iyi film yapıyo ama şimdi Hobbit romanında varmı Aragorn, varmı Legolas? Thorin elflere kızıyo mu zorla mı gidiyo Ayrıkvadi'ye "HAYIR!"
    Peter iyi film yapıyo efektler muhteşem hatta en sevdiğim üçleme LOTR ve en sevdiğim 4. film Hobbit Beklenmedik Yolculuk ama Aragorn bunun için rolü reddetti. Romanı yazana ve romana saygılı olup doğru yolu seçen tek adam oldu. Aragorn bu romanda yok bu yüzden gelemem film setine, fakat Hobbit'in ilk filmini seyrettim efektler harikaydı diğer filmleri merakla bekliyorum diyerek rolü reddetti açıkçası zaten Hobbit üçlemesi romana uygun değilken ben Viggo'nun olmasını isterdim onu tekrar görmeyi de. Ama reddetti ve haklı da o yüzden bişey diyemeyiz. Ben filmi efektleri, Howard Shore'un müzikleri ve Peter'in farklı senaryosu için izliyorum tabi görsel olarak izlemek ayrıdır ama zaten romana çok yakın gitmediğinden ne olacak diye merak ediyorum ve de kesinlikle çıktığı ilk gün giderim hadi selametle uzun yazı güzel sohbetler ben de sizdenim ne Peter düşmanı ne de eleştirmenim hacı :D bahsettiğim herkesi severim yani bunu bil ona göre kızma ha :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ElessaRx

Kardeş Viggo Hobbit'e aktör olmayı reddetmiş kızma Viggo'ya merak ediyosan nedenini ben söylüyüm.
    Peter iyi film yapıyo ama şimdi Hobbit romanında varmı Aragorn, varmı Legolas? Thorin elflere kızıyo mu zorla mı gidiyo Ayrıkvadi'ye "HAYIR!"
    Peter iyi film yapıyo efektler muhteşem hatta en sevdiğim üçleme LOTR ve en sevdiğim 4. film Hobbit Beklenmedik Yolculuk ama Aragorn bunun için rolü reddetti. Romanı yazana ve romana saygılı olup doğru yolu seçen tek adam oldu. Aragorn bu romanda yok bu yüzden gelemem film setine, fakat Hobbit'in ilk filmini seyrettim efektler harikaydı diğer filmleri merakla bekliyorum diyerek rolü reddetti açıkçası zaten Hobbit üçlemesi romana uygun değilken ben Viggo'nun olmasını isterdim onu tekrar görmeyi de. Ama reddetti ve haklı da o yüzden bişey diyemeyiz. Ben filmi efektleri, Howard Shore'un müzikleri ve Peter'in farklı senaryosu için izliyorum tabi görsel olarak izlemek ayrıdır ama zaten romana çok yakın gitmediğinden ne olacak diye merak ediyorum ve de kesinlikle çıktığı ilk gün giderim hadi selametle uzun yazı güzel sohbetler ben de sizdenim ne Peter düşmanı ne de eleştirmenim hacı :D bahsettiğim herkesi severim yani bunu bil ona göre kızma ha :D

Hobbit ile Yüzüklerin Efendisi birbirini bağlayan filmler olması kim için mantıksız? Bence olsa güzel olur yani. Ama tek isteğim bütün kitaplar toplanıp hepsi baştan sona aynı kadrolar olacak şekilde Peter, Howard olmak üzere destansı romanların destansı filmleri olması.

• hawloo kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kardeşim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shainx

Aynen öyle kardeşim :)
    10 yaşındaki aragornu viggomu canlandırcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: elured

10 yaşındaki aragornu viggomu canlandırcak

Alıntıları Göster
    Beyler filmi fazla takip etmedim kitabı okudum sadece o yüzden soruyorum Legolas nasıl oynuyor bu filmde

Bu film içinse en çok merak ettiğim kısım Bilgo Smaug konuşması

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Beyler filmi fazla takip etmedim kitabı okudum sadece o yüzden soruyorum Legolas nasıl oynuyor bu filmde

Bu film içinse en çok merak ettiğim kısım Bilgo Smaug konuşması

Alıntıları Göster
    Lego Trailer

• quote:

Lego Trailer

Alıntıları Göster
    Görünüşe bakılırsa; Hobbit'in sadece müzikleri efsane olacak. Şükür ki müzik yapımında da yeşil perde kullanılmıyor.

• Kardeş ben Viggo Mortensen'in Hobbit'te Aragorn diye bir karakter olmadığını söylüyerek romana ve yazarı J. R. R Tolkien'e saygı duyup rolü reddettiğini duymuştum Orlando Bloom gibi oyuncular oynuyacak fakat Aragorn rolünü Viggo Mortensen alacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElessaRx

Kardeş ben Viggo Mortensen'in Hobbit'te Aragorn diye bir karakter olmadığını söylüyerek romana ve yazarı J. R. R Tolkien'e saygı duyup rolü reddettiğini duymuştum Orlando Bloom gibi oyuncular oynuyacak fakat Aragorn rolünü Viggo Mortensen alacak mı?

Filmlerin hiçbirinde Aragorn olmayacak diye biliyorum.
  • Oromë kullanıcısına yanıt
    Doğru olan bu olur fakat Aragorn'u oynuyan Viggo Mortensen cidden iyi bir aktör olduğundan insan özlüyor işte.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.