Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.005
Cevap
18
Favori
71.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son gelen update ile frame problemi de epey düzeldi arkadaşlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Son gelen update ile frame problemi de epey düzeldi arkadaşlar...
    Herkesi kurtarmak için yapmanız gerekenler, doğal olarak tersini yaparsanız herkes ölmüş olacak. İlla iki seçenek yok tabi ki istediğiniz kadar kişiyi öldürebilir ya da kurtarabilirsiniz, bir kere kendiniz seçim yaparak bitirdikten sonra bakmanızı tavsiye ederim.

Sam Oyunun sonuna kadar öldürme şansınız yok oyun sonunda hiç bir QTE kaçırmayın yoksa ölür.

Mike Oyunun sonuna kadar ölmeyen başka bir karakter oyunun sonunda Sam ile Mike'ı kurtar seçeneğini seçin daha sonrada ışığı açmak için koşmayın ve saklanın QTE'leri yapın.

Ashley Josh ile seçim yapmanız gereken yerde kimi seçerseniz seçin Josh ölüyor bu bir sonucu etkilemiyor sadece Josh ile yakalandıktan sonra konuşmalarınız değişiyor. Bir bölümde sesi araştır seçeneği çıkacak araştırmayın grup ile kalın.

Emily Wendigo kovalarken tüm QTE'leri yapın, taşıma bandına atladığınız zaman ilk atladığınız da kalmayın, diğerine atlayın ve Mike'a vurdurmayın.

Chris Ash ile testeri benzeri ya Chris ya Ash seçeneğinde ya Chris kendini seçsin ya da hiç bir şey yapmayın. Wendigo kovalarken tüm QTE'leri yapın ve Ashley'ı vurmayı seçmediğiniz için size kapıyı açacak yoksa açmıyor.

Matt Geyiğe vurmayın. Uyarı fişeği silahını Matt'e verin Emily'i kurtarmaya hiç çalışmayın direk atlayın, QTE'leri düzgün yapın.

Jessica Kurtarması en zor karakter, kaçırıldığı zaman hep en riskli ve hızlı yolu seçin hiç bir QTE kaçırmazsanız yine asansöre düşüyor ve aşağı gidiyor ama ilerleyen bölümlerde kontrolü alıyorsunuz ve Wendigo kovalarken koşmayın saklanın.

Josh Sam ve Mike ile suya girdiğiniz zaman sol tarafta çıkabileceğiniz bir yer var oraya çıkın İkizler ipucusu olan Hannah'ın günlüğünü bulun.

Ek olarak emin değilim fakat hiç bir hayvana zarar vermeyin. Herkesi kurtarmak ve öldürmek için ayrı ayrı Trophy'ler var ve tüm ipucuları, her şeyi toplamak için farklı seçimler yapmalısınız örneğin Ash'e sesi kontrol etsin deyin o yolda başka toplanacak şeyler var.

Umarım yardımcı olmayı başarmışımdır. Oyunu İngilizce oynadım o yüzden bazı kısımlar benim çevirim ile bir olmayabilir ama açık olduğunu sanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Herkesi kurtarmak için yapmanız gerekenler, doğal olarak tersini yaparsanız herkes ölmüş olacak. İlla iki seçenek yok tabi ki istediğiniz kadar kişiyi öldürebilir ya da kurtarabilirsiniz, bir kere kendiniz seçim yaparak bitirdikten sonra bakmanızı tavsiye ederim.

Sam Oyunun sonuna kadar öldürme şansınız yok oyun sonunda hiç bir QTE kaçırmayın yoksa ölür.

Mike Oyunun sonuna kadar ölmeyen başka bir karakter oyunun sonunda Sam ile Mike'ı kurtar seçeneğini seçin daha sonrada ışığı açmak için koşmayın ve saklanın QTE'leri yapın.

Ashley Josh ile seçim yapmanız gereken yerde kimi seçerseniz seçin Josh ölüyor bu bir sonucu etkilemiyor sadece Josh ile yakalandıktan sonra konuşmalarınız değişiyor. Bir bölümde sesi araştır seçeneği çıkacak araştırmayın grup ile kalın.

Emily Wendigo kovalarken tüm QTE'leri yapın, taşıma bandına atladığınız zaman ilk atladığınız da kalmayın, diğerine atlayın ve Mike'a vurdurmayın.

Chris Ash ile testeri benzeri ya Chris ya Ash seçeneğinde ya Chris kendini seçsin ya da hiç bir şey yapmayın. Wendigo kovalarken tüm QTE'leri yapın ve Ashley'ı vurmayı seçmediğiniz için size kapıyı açacak yoksa açmıyor.

Matt Geyiğe vurmayın. Uyarı fişeği silahını Matt'e verin Emily'i kurtarmaya hiç çalışmayın direk atlayın, QTE'leri düzgün yapın.

Jessica Kurtarması en zor karakter, kaçırıldığı zaman hep en riskli ve hızlı yolu seçin hiç bir QTE kaçırmazsanız yine asansöre düşüyor ve aşağı gidiyor ama ilerleyen bölümlerde kontrolü alıyorsunuz ve Wendigo kovalarken koşmayın saklanın.

Josh Sam ve Mike ile suya girdiğiniz zaman sol tarafta çıkabileceğiniz bir yer var oraya çıkın İkizler ipucusu olan Hannah'ın günlüğünü bulun.

Ek olarak emin değilim fakat hiç bir hayvana zarar vermeyin. Herkesi kurtarmak ve öldürmek için ayrı ayrı Trophy'ler var ve tüm ipucuları, her şeyi toplamak için farklı seçimler yapmalısınız örneğin Ash'e sesi kontrol etsin deyin o yolda başka toplanacak şeyler var.

Umarım yardımcı olmayı başarmışımdır. Oyunu İngilizce oynadım o yüzden bazı kısımlar benim çevirim ile bir olmayabilir ama açık olduğunu sanıyorum.

Alıntıları Göster
    Oyunu baya bir oynadım en sevdiğim özelliği sürükleyici olması oldu kesinlikle. Oyunu kapatmakta zorlandım sürekli oyunun içinde olmamız ve verdiğimiz kararların önemi beni tatmin etti. Yalnız gereksiz çok fazla scarejump olayı koymuşlar gibi geldi bana yine de gerilimi iyi vermiş. Oyun beni şimdiden mutlu etti.

Edit : Bu ara oyun toplam olarak kaç bölümden oluşuyor arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxson Ryker -- 29 Ağustos 2015; 1:06:44 >

• Beyler birşey sormak istiyorum fakat oyunun ortalarındayım yani spoiler vermezseniz sevinirim direk cevabı alayım; Oyunda sadece iki son mu var yani ya herkes ölüyor yada herkes kurtuluyor mu? Seçimlerimize göre tek kişinin kurtulması yada birkaç kişinin gibi bir durum söz konusu mu?

• Sabah eve gidip oynamayı iple çekiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

Beyler birşey sormak istiyorum fakat oyunun ortalarındayım yani spoiler vermezseniz sevinirim direk cevabı alayım; Oyunda sadece iki son mu var yani ya herkes ölüyor yada herkes kurtuluyor mu? Seçimlerimize göre tek kişinin kurtulması yada birkaç kişinin gibi bir durum söz konusu mu?

kaç kişinin kurtulacaği tamamen senin seçimlerine bağlı. yani 6 kişide kurtulabilir 3 kişide herkez öledebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Oyunu baya bir oynadım en sevdiğim özelliği sürükleyici olması oldu kesinlikle. Oyunu kapatmakta zorlandım sürekli oyunun içinde olmamız ve verdiğimiz kararların önemi beni tatmin etti. Yalnız gereksiz çok fazla scarejump olayı koymuşlar gibi geldi bana yine de gerilimi iyi vermiş. Oyun beni şimdiden mutlu etti.

Edit : Bu ara oyun toplam olarak kaç bölümden oluşuyor arkadaşlar?

10 bölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Beyler birşey sormak istiyorum fakat oyunun ortalarındayım yani spoiler vermezseniz sevinirim direk cevabı alayım; Oyunda sadece iki son mu var yani ya herkes ölüyor yada herkes kurtuluyor mu? Seçimlerimize göre tek kişinin kurtulması yada birkaç kişinin gibi bir durum söz konusu mu?

kaç kişinin kurtulacaği tamamen senin seçimlerine bağlı. yani 6 kişide kurtulabilir 3 kişide herkez öledebilir

Tesekkürler hocam artık daha dikkatli seçim yapalım madem bölüm 5 teyim şimdiye kadar jessica ve john gitti Mike ile psikopatın mekanı inceliyoruz.

• french press kullanıcısına yanıt

kulübede ölmüyor hocam o kacırılıyor. 1 bölüm sonra falan karşida cıkacak gene o zaman kurtarmak için bir şeyler yapman lazım.
    kaçırıldığı zaman hep en riskli ve hızlı yolu seçin hiç bir QTE kaçırmaman lazım.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Paylaşım için teşekkürler hocam.
  • quote:

Karakterlerin hepsinin kaderini oyanayan belirliyor. Zorlama yok. İstersen hepsini öldür, üç tane yaşat. Yalnız 8 kişinin arasında iki karakteri hayatta tutmak için bazı seçimleri ayarlaman gerekiyor, onu da oyunu bitirdikten sonra öğren derim, tadı kaçmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dictattor

quote:

Karakterlerin hepsinin kaderini oyanayan belirliyor. Zorlama yok. İstersen hepsini öldür, üç tane yaşat. Yalnız 8 kişinin arasında iki karakteri hayatta tutmak için bazı seçimleri ayarlaman gerekiyor, onu da oyunu bitirdikten sonra öğren derim, tadı kaçmasın.

Alıntıları Göster
    Uzun zamandır benı bu kadar kıtleyen oyun olmamıştı. 5 saat olmuş başlayalı yenı kalktım başından gerçekten çok başarılı oyun herkese tavsiye ederim.

• Fps kaybı aşırı fazla ve walking dead oyunu tarzı olmuş,oyanış fena değil ama hikaye aşırı iyi açıkçası.Beyond two souls-infamous tarzı akıcı,meraklandıran bir hikayesi var.

• Oyunu D&rdan alacak arkadaşlar oyun mağazalara ne zaman geliyor? Bir bilginiz var mı?

• Oyunu iki defa bitirdim.Biraz vakit geçsin bir kez daha oynayacağım.Bu tarz oyunları sevdiğim için çok beğendim oyunu.Grafik ve atmosfer çok hoşuma gitti.Onun dışında bu fps problemleri çok gözüme batmadı açıkçası.
    Umarım daha fazla bu tarz interaktif film tadında oyun çıkarırlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black-Mirror

Oyunu iki defa bitirdim.Biraz vakit geçsin bir kez daha oynayacağım.Bu tarz oyunları sevdiğim için çok beğendim oyunu.Grafik ve atmosfer çok hoşuma gitti.Onun dışında bu fps problemleri çok gözüme batmadı açıkçası.
    Umarım daha fazla bu tarz interaktif film tadında oyun çıkarırlar.
    Aralıksız 7-8 saat oynattı. Çok başarılı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufgulcemal

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    aşmış bir oyun.adamlar resmen film yapmış.son zamanlarda oynadığım en sürükliyici oyun oldu
  • Son zamanlarda oynadığım en hissiz oyunlardan biri.

• Ufak tefek hataların sonuclarının ağır olduğu oyun başına oturup 1 saat oynayıp kalkarım diyosun koltuğa çiviliyor oyun sony bu oyuna doğru düzgün reklam yapmadı beklentiler düşüktü oyun bana göre muazzam olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Bu mesaj silindi.
    daha oyunu almadım digitalle kutulu arasında kararsızdım. Bulunduğum ildeki spotcu aklıma geldi bir arıyım dedim ne dese beğenirsiniz oyun fiyatını sordum öğleden sonra gelicek dedi fiyat dedim 220 TL dedi kapatttım suratına

Allah aşkına digital mi mantıklı Kutulumu bana bir yol gösterin 220 Nedir yahuuuu
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.