Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.005
Cevap
18
Favori
71.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mağazalarda da mı yok yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Pazartesi günü overgameden vereceğim bende siparişi ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni güncelleme gelmiş fps değerinde bi gelişme var mı acaba?

• tamehliyetsiz kullanıcısına yanıt
    Hocam iptal edebildiniz mi d&r siparişini :)

• Bende overgame den 140 tl ye alabiliyorum ama kararsiz kaldim digital mi kutulu mu alsam yorumların çoğunu okudum puanlarına baktım güzel görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: santa rika

Oyuna yeni güncelleme gelmiş fps değerinde bi gelişme var mı acaba?

Maalesef yok deniyor sadece bir bug fixlemişler.

• Freekmichael F kullanıcısına yanıt
    İnternet mağazasında olmayan dukkanda ne arasin ellerine geçmemiş daha tedarik etseler on sipariş vermistik bize perşembe en azindan yollarlardi.
    Alın overgame den daha kârlı hemde hızlı ve ilgililer.

• Kafamda deli sorular?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Takip numarası temin edememisler bi hata olmuş galiba bana aatılan mailde ;

Takip numarası oluşmadığı için isminiz ile ve gönderici Eloy Elektronik OverGame olarak kontrol sağlayabilirsiniz.

Nasıl kontrol edicem mng sitesinde sadece takip no ile kontrol var.
    Oyunun videousunu gece yatarken Playstation , FaceBook sayfasında izledim...10 dakika kadar...Gerçekten beni içine çekti . Korku / Gerilim türü oyunları oynamakta bir hayli zorlansamda , sanırım bu oyunu alacağım gibi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Oyunun videousunu gece yatarken Playstation , FaceBook sayfasında izledim...10 dakika kadar...Gerçekten beni içine çekti . Korku / Gerilim türü oyunları oynamakta bir hayli zorlansamda , sanırım bu oyunu alacağım gibi .

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sorması biraz komik ama oyunda bizi öldürmeye çalışan bir insanmı yoksa ruh v.b insan dışı varlıklarmı var ? Ben sipariş ettim oyunu ama ruh falan varsa acaip korkarım oynayamam valla birde platin kupa hayalimde var kırmayın hevesimi ne olur kötü karakter insan diyin :(

• Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    İptal ettim hocam paranın yatmasını bekliyorum ): 3 iş günü içerisinde diye mail yolladılar ;) iadeyi yapsın hemen alacağım overgameden ;)

• Her an her şey olabilür öyle bi oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozino

Her an her şey olabilür öyle bi oyun
    Arkadaşlar fps sorunu var denıyor oyunda ? Herhangi bir güncellem gelip düzeldi mi acaba bu sorun ? Ben daha almadım hem fiyatı yuzunden hemde bu fps olayı yuzunden Oyunun bir kac videosunu ızledım yüz modellemeleri inanılmaz derecede gercekci olmus suana kadar gordugumun en ıyısı diyebilirim Oynıyan arkadaslar oyunun + larını ve - lerini yazarsa cok makbule gecer bizde ona gore bi karar veririz.(Oyunu zaten elbet alıcam ama vericegim karar şimdi mi yoksa daha ileri bir zaman mı ona karar vericem )

• quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Arkadaşlar fps sorunu var denıyor oyunda ? Herhangi bir güncellem gelip düzeldi mi acaba bu sorun ? Ben daha almadım hem fiyatı yuzunden hemde bu fps olayı yuzunden Oyunun bir kac videosunu ızledım yüz modellemeleri inanılmaz derecede gercekci olmus suana kadar gordugumun en ıyısı diyebilirim Oynıyan arkadaslar oyunun + larını ve - lerini yazarsa cok makbule gecer bizde ona gore bi karar veririz.(Oyunu zaten elbet alıcam ama vericegim karar şimdi mi yoksa daha ileri bir zaman mı ona karar vericem )

Vereceğin karar kelebek etkisi yapıp çok şeyi değiştirebilir dikkat et

• Sali gecesi baslattim indirmeye o gun bu gundur ps4 acik indiriyor, kismetse yarin oynayabilecegim

• quote:

FPS her zaman sabit değil; ancak oynanışı etkileyen bir durum yok. Oyunu tereddüt etmeden alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 28 Ağustos 2015; 23:27:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: False King

quote:

FPS her zaman sabit değil; ancak oynanışı etkileyen bir durum yok. Oyunu tereddüt etmeden alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Bu soruna cevap verirsem ağır spoiler yersin ve oyundan hiç zevk almazsın. Bu yüzden hikayeyi kendi seçimlerine göre ilerletip gerçeği keşfetmen daha doğru olur.

• Su sarisin orgu sacli kiz vardi ya adini hatirlamiyorum kartopu falan oynarken cilvelesmistik onunla bi kulubeye gittik ve orada oldu . olmemesi icin ne yapmamiz lazimdi hersey bir anda oldu

• Oyun 6. Bölumden sonra coşuyor. Cilgin cok cilgin. Klise korku filmi ogelerini cok guzel yedirmisler. Klise olmasi oyunu eglenceli ve cekici yapan kisim olmus zaten. Bilerek ve isteyerek cok guzel bir klise yedirmisler oyuna.

oyunda kimseyi oldurme veya herkesi oldur trophyleri var. Kimseyi oldurmeden nasil bitirilebilir bilemedim. Ugrastim oldurmemeye ama illaki olenler oldu. Tekrar baslar miyim bilmiyorum cok cok farkli seyler olacaksa belki baslarim.

Frame sorunu yok bu oyun icin rahatsiz edici duzeyde degil. Arti olarak bu oyun zaten sinematik bir oyun. 30 fpsden fazla olmasi iyi bir sey degil. Bkz. Filmlerin 24-29 fps olmasi.

Bir de su var: bu oyun simdiye kadar Ps4'e gelmis en iyi grafiklere sahip oyun. The Order'in liderligini almis elinden. Ufak bir tik one gecmis Order'dan.

Isik oyunlari, karakterlerin yuzlerinin cok cok detayli olmasi, gozlerin bakislarin detaylari, agiz hareketlerinin simdiye kadar l.a. noire'den nihayet daha iyi olan ilk oyun olmasi. Cevre detaylarinin hayvanligi. Isik golge oyunlari demis miydim? Oynanis karakter yonlendirmeleri biraz kutugumsu. Ama bir uncharted olmasini da beklemiyordum zaten.

Sinematik tur arayanlar kacirmasin bu oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Ağustos 2015; 23:57:07 >

• Oyun beklentilerimin uzerinde cikmisti zaten . ilk oynadigim zaman pek de sarmamisti ama acikcasi . fakat su an fikrim degisti 4. Bolume geldim oyunu kapatamiyorum. Grafikleri agzim acik izliyorum zaten

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.