Bildirim
Künefe yaptım beyler SS'li

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Maşallah ya ne hamaratsınız afiyet olsun -
Mesajım bulunsun -
Gece gece yapılır mı bea. -
Canım çekti -
Uzun zamandır yemiyodum canım çekti valla adres ver geleyim hazır Rammstein fanısın takılırız -
afiyet olsun -
Oyşh -
kaymak da üstüne oooh -
gece gece oldu mu şimdi -
Ya Arkadaş Göstermeyin Şöyle Şeyler.. :( 2 Aydır 1 Ton Makarna 100 Tavuk 1 Ton Yumurta Yedim Diyet Olmasa Varyaaaaa... -
quote:
Orijinalden alıntı: ogz2232
Uzun zamandır yemiyodum canım çekti valla adres ver geleyim hazır Rammstein fanısın takılırız
Hocam künefe bittide madem R+ fanısın gel takılırız -
Oha ağladım. -
quote:
Orijinalden alıntı: KuzuXx
Ya Arkadaş Göstermeyin Şöyle Şeyler.. :( 2 Aydır 1 Ton Makarna 100 Tavuk 1 Ton Yumurta Yedim Diyet Olmasa Varyaaaaa...
Gıdaklamaya başladın mı hocam. -
bu vakitte yapılır mı şimdi bizde insanız -
ellerine sağlık hocam güzel gözüküyor. -
of of batsın bu dünyaa -
Yanına buz gibi vanilyalı dondurma olacak,koyacan tabağın kenarına birbirlerini tamamlayacaklar.
Allah'tan evde baklava var,sabah işe gitmeden önce mutfakta görmüştüm eğer bitmedi ise birazdan eve gidince künefe niyetine çökerim baklavalara. -
quote:
Orijinalden alıntı: daikataNa~
quote:
Orijinalden alıntı: KuzuXx
Ya Arkadaş Göstermeyin Şöyle Şeyler.. :( 2 Aydır 1 Ton Makarna 100 Tavuk 1 Ton Yumurta Yedim Diyet Olmasa Varyaaaaa...
Gıdaklamaya başladın mı hocam.
-
sütle olmaz diye biliyorum ben
Benzer içerikler
- kullan at telefon
- hamam böceği ses çıkarır mı
- alyan olmadan vida nasıl sökülür
- sjw nedir
- 5 kg dambıl kas yaparmı
- ets2 türkiye haritası
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği
- havadan su üreten cihaz
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X