Şimdi Ara

beyler yeni ss leri aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler aldım ama nası koyacağımı bulamadım yardım edin koyayım

• nasıl SS aldınkı ? anlamadım yardımcı oalyım Altta resım koymak ıcın bır bokum var ordan koy ne koycaksan
  • bana pmden msn ini at ordan resimleri at ben koyam
  • diğerlerinide koycam sığmadı
    şu adrese girin ama bir yandanda ing. siteyi açın ing. den baka baka sırasını alın ve kore dekinden girin gelir :DD
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proud2BeTurk -- 12 Ocak 2006 22:56:07 >
  • koyamadım attım pm sana atayım ekle beni sen koy
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickyoksunu

koyamadım attım pm sana atayım ekle beni sen koy

Nick Yoksunu Ben seni Tanıyorum.. bizim Forumumuzdan Dökümanları alıp alıp kendi Forumunuza Koymuşsunuz.. Size ne diyeceğimi Bilemiyorum.. ama koyan Pişman oldu siteye bi gir bak istersen.. :D Forumu Allak bullak ettik ona ders olsun.. Adam gibi kendisi Hazırlasın Forumunu.. Yoksa Öle Olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumu satın alıyım mı SS Lİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bekleyin geniş ssler alıyom hepsini koycam
  • [Deleted by Admins]
  • hani aldıydın ?
  • Alıyorum sanki çok büyük bişey Farklı kaydet o kadar.. yada direk özelliklerine bakıp ordan adresine.. Buraya atıcan o kadar.. Tabi Bilmiyorsun aynı Forum Gibi..
  • bunlar kılıç kalkan ekibi
  • quote:

bunlar kılıç kalkan ekibi

yawrum ewladım alıntı die yazsana siteden buldum deme bari bzm siteden alıntı yapmışsın gerçi senin ne olduğunu bilioz biz
  • yenilerinide koycam şimdi korkma
  • [Deleted by Admins]
  • bunlarda varmıydı
    birazdan haritayıda koyyom bekle
  • quote:

yenilerinide koycam şimdi korkma

lan bebe beni piskopat yapcan sen bide araştırıom dio yaw hastamısın la sen dengesiz herif git beyin tomografisi çektir belki oynarken falan düşmüştür zati bezelye kadar(belki o kadar bile yoq ama nesse)
  • bunlarda varmıydı
    birazdan haritayıda koyyom bekle
  • ALINTI ve Bu Arkadaşımızın Artık Siz verin değerini.. Görüyorsunuz kendisi yazıyor Alıyorum=Çalıyorum diye.. Aslında Arkadaş diyorum ama Sırf Saygıdan yoksa Bi S*kime yaramazsın sen.. Hileci herif..
  • beyler map artık bu
    ama size dediğim gibi
    açın kore sitesini bir yanada eng. siteyi ordan baka baka korede yerlerini bulup görebilirsiniz
    bu da piç diyenlere kapak olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.