Bildirim
Kinect almalı mıyım?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Orijinal kullanacaksan oyun al , kinect bi süre sonra sıkar. -
Evet orjinal oyun alacağım. -
bnce kinect all arkadaşlarının yanın da havan olur hem spor yapmış olursun
quote:
Orijinalden alıntı: moraldecay
Evet orjinal oyun alacağım.
-
kinect unutuldu ve benim için beklenilen bir aparat değil -
kesinlikle kinect al , şimdiki oyunlar tanıtım oyunları asıl oyunlar onumuzdeki 1-2 ay içinde cıkıcak , internetteki videoları gorunce pişman olursun sonra.. -
Spor tarzı oyunları seviyorsan al.
Hardcore seviyorsan bir sure sonra illa sıkılacaksın.
Bknz : ben hardcore seviyorum sıkılmam diyip aldım 3 hafta oynadım simdi duruyor -
bence alma. hiç gerek yok. hani fwli kullanıoyorum yalan yok bi 6 7 tane kinect oyunu indirdim denedim. dance central dışında ilgili çeken bi oyun olmadı. fakat bu da 1 2 hafta sürdü işte. arkadaş falan gelince açıp kinect yapıoduk fakat şimdi yine eskisi gibi fifa takılıyoruz :) çabuk sıkılırsın. yani az buz para da değil. oyun alman daha mantıklı. -
mesajları okudumda kinect konusunda hala bir değişme olmamış sanırım :(
slim alsak fv yapabilecekmiyiz bende arcade jasper fvli varda.. yegenler almayı dusunuolar bende onlara orjinal alın dedim fv yapılmıo slimlere dedim.. yanlışmı dedim acaba?? -
gecen sene ekim e kadar üretimli 4gb slimlere ve gecen sene üretimli 250 gb slimlerin %90 ına fw atabilirsin . 2011 subat üretimlilere 10 gune kadar fw cikicak.
daha sonrasi üretime fw cikmayacak deniyor piyasada.
kinect şu an %50 performans ile kullanılıyor , 3-4 ay içinde %100 performans ile parmak hareketleri bile algılanabilcek. Fiyatı da xbox 720 çıkana kadar düşmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: fullalihan
kesinlikle kinect al , şimdiki oyunlar tanıtım oyunları asıl oyunlar onumuzdeki 1-2 ay içinde cıkıcak , internetteki videoları gorunce pişman olursun sonra..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X