Şimdi Ara

Casper All İn One Pc Sizce Almalı Mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar casper daha yeni kendi all in one pc sini çıkarmış bende bir casper dizüstü var 4-5 yıllık eskidi artık satıp casper masaüstü bilgisayar alacaktım ama baktım all in one pc çıkarmış vede çok hoş görünüyor çok beğendim sizce almalı mıyım ? masaüstü ile aynı paraya geliyor ama ben görünüşe de önem veren biriyim masaüstünde kasa var biryere taşınmaz , gerçi buda taşınmaz ama yine daha iyi vede ben görüntüsünü çok hoş buldum , sizce almalı mıyım

Buda Linki :http://www.casperstore.net/?urun-2929-Casper-Nirvana-ONE-PC-NAD-345S-8L35P.html

• bence alınabilir. Orta hallli fiyatına göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haunter_51

bence alınabilir. Orta hallli fiyatına göre.

evet alacağım zaten sizinde bir fikrinizi sormak istedim :) sağolasın ben dizüstü ve masaüstünün ikisi arasında kararsız kalıyordum , ama bu benim için harika oldu :) bakalım diger arkadaşlarımız ne diyecek , sağol kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcProf.

quote:

Orijinalden alıntı: haunter_51

bence alınabilir. Orta hallli fiyatına göre.

evet alacağım zaten sizinde bir fikrinizi sormak istedim :) sağolasın ben dizüstü ve masaüstünün ikisi arasında kararsız kalıyordum , ama bu benim için harika oldu :) bakalım diger arkadaşlarımız ne diyecek , sağol kardeşim

• Internetten kullanici sikayetlerine bi bakmani tavsiye ederim.
    Donanimini bilmiyorum ama pc guzel gorunuyor.
  • Valla cihazın ekran kartı berbat 3D uygulamalar ve oyunlar için son derece yetersiz kalır.

O paraya gayet iyi bir kasalı alınır ama siz bilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Alp

Valla cihazın ekran kartı berbat 3D uygulamalar ve oyunlar için son derece yetersiz kalır.

O paraya gayet iyi bir kasalı alınır ama siz bilirsiniz...
    pahalı..aynı özellikleri taşıyan kendi topladığın pcyi 1000 tl alabilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı 540m den bile kotu. Bu paraya git notebook al daha iyi. Yada kasa toplasan bunun 2-3 katı performans alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Ekran kartı 540m den bile kotu. Bu paraya git notebook al daha iyi. Yada kasa toplasan bunun 2-3 katı performans alırsın
    hala casper gibi made in uzakdoğunun belalı makinelerini almak pek mantıklı değil..
  • quote:

Arkadaşlar casper daha yeni kendi all in one pc sini çıkarmış bende bir casper dizüstü var 4-5 yıllık eskidi artık satıp casper masaüstü bilgisayar alacaktım ama baktım all in one pc çıkarmış vede çok hoş görünüyor çok beğendim sizce almalı mıyım ? masaüstü ile aynı paraya geliyor ama ben görünüşe de önem veren biriyim masaüstünde kasa var biryere taşınmaz , gerçi buda taşınmaz ama yine daha iyi vede ben görüntüsünü çok hoş buldum , sizce almalı mıyım

Buda Linki :http://www.casperstore.net/?urun-2929-Casper-Nirvana-ONE-PC-NAD-345S-8L35P.html

Hocam bence almayın derim. Bu fiyata çok daha iyi bir bilgisayar alabilirsiniz diye düşünüyorum. Casper çok sakat mal çıkartıyor piyasaya..

• quote:

Orijinalden alıntı: £XE

quote:

Arkadaşlar casper daha yeni kendi all in one pc sini çıkarmış bende bir casper dizüstü var 4-5 yıllık eskidi artık satıp casper masaüstü bilgisayar alacaktım ama baktım all in one pc çıkarmış vede çok hoş görünüyor çok beğendim sizce almalı mıyım ? masaüstü ile aynı paraya geliyor ama ben görünüşe de önem veren biriyim masaüstünde kasa var biryere taşınmaz , gerçi buda taşınmaz ama yine daha iyi vede ben görüntüsünü çok hoş buldum , sizce almalı mıyım

Hocam bence almayın derim. Bu fiyata çok daha iyi bir bilgisayar alabilirsiniz diye düşünüyorum. Casper çok sakat mal çıkartıyor piyasaya..
    Arkadaşlar sagolun da ben ne masaüstü seviyorum ne notebook yani bunların ortası bu all in one pc , bu arada casper den gayet memnunum casper dizüstü var evimde hiçbir sorun çıkarmadı .

• Genelde bu tarz ürünlere sıcak bakılmıyor performans kaygılarıyla ama bence tercih edilesi ürünler. Neden; kablo karmaşası yok düzenli duruyor. Görsel anlamda şık, az yer kaplıyor.Teknik olarakta o kadar vasat değiller. İhtiyaca yönelik internet film eposta gibi gündelik iihtiyaçları rahatlıkla karşılarlar. '' Teknik olarak bana yeterli, fiyat olarakta cebime uygun '' diyorsanız, neden olmasın..Güle güle kullanın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moloss

Genelde bu tarz ürünlere sıcak bakılmıyor performans kaygılarıyla ama bence tercih edilesi ürünler. Neden; kablo karmaşası yok düzenli duruyor. Görsel anlamda şık, az yer kaplıyor.Teknik olarakta o kadar vasat değiller. İhtiyaca yönelik internet film eposta gibi gündelik iihtiyaçları rahatlıkla karşılarlar. '' Teknik olarak bana yeterli, fiyat olarakta cebime uygun '' diyorsanız, neden olmasın..Güle güle kullanın :)
    hp ninde aio sistemleri var. bimekste görmüştüm, çok hoşuma gitmişti tasarımı.
    başka markaların çözümlerine de bakın.
  • All in one pc nedir ya? Bunun kasasi yok mu?
    Casper kalitesiz bir marka defalarca gordum sahit oldum. Daha bu sabah ayagimla biseye bastim baktim arkadasin F9 tusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

hp ninde aio sistemleri var. bimekste görmüştüm, çok hoşuma gitmişti tasarımı.
    başka markaların çözümlerine de bakın.

Alıntıları Göster
    bu fiyata bundan daha iyi masaüstü toplanamazmı ? alma bence. oyun oynamak istiyosan notebook a da bulaşma.En iyisi masaüstü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirit88

Genelde bu tarz ürünlere sıcak bakılmıyor performans kaygılarıyla ama bence tercih edilesi ürünler. Neden; kablo karmaşası yok düzenli duruyor. Görsel anlamda şık, az yer kaplıyor.Teknik olarakta o kadar vasat değiller. İhtiyaca yönelik internet film eposta gibi gündelik iihtiyaçları rahatlıkla karşılarlar. '' Teknik olarak bana yeterli, fiyat olarakta cebime uygun '' diyorsanız, neden olmasın..Güle güle kullanın :)

sağol seninle aynı özellikleri düşünüyorum , ekran kartı felan da benim için gayet iyi zaten :) bakalım daha nasıl yorumlar gelecek , herkese teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış*

bu fiyata bundan daha iyi masaüstü toplanamazmı ? alma bence. oyun oynamak istiyosan notebook a da bulaşma.En iyisi masaüstü.

Alıntıları Göster
    sakın böyle bir hata yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biologisto

sakın böyle bir hata yapma

Alıntıları Göster
    up up up
  • quote:

up up up

Alıntıları Göster
    Alınır o fiyata uygun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.DJOSER

Alınır o fiyata uygun :)

Alıntıları Göster
    Alma bence. O fiyata çok daha iyi bir sistem toplanılabilir. Hem Casper markası sıkıntılı bir marka yaşattığı problemler ve garantisiyle. Yani o paraya alınacak bir ürün değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.